Scalewatcher Arıtma - Kimdir

Kuyu suyu arıtma | Gri su aritma | Kireç önleme | Soğutma kulesi arıtma | Boiler arıtma | Elektronik kireç önleme | Manyetik kireç önleme , zebra midye önleme, eşanjör koruma, atıksu arıtma tesisi

ELEKTRONIK SU YUMUSATMA VE ARITMA TEKNOLOJISI
SU HATLARINIZDA VE EKIPMANLARINIZDA KOROZYON,PAS,TORTU VE BAKTERI OLUSUMUNU,EKOLOJIK YONTEMLERLE ENGELLER.

Scalewatcher ailesi olarak inanisimiz , ekolojik dengenin korunmasi ve yesil teknolojinin gelistirilmesinin surekliligidir. Biz doganin gucune ve bakirligine inaniriz. Biz dogaya saygimizi, urettigimiz urunlerin kimyasal kullanimimi onlemesi, tum canlilarin, kimyasallarin zararlarindan korunmasi, kullanici dostu ve guzel dizayn edilmesi, atik su ve fazla su kullanimini onlemesi, enerji ve is gucu kayiplarini engellemesi, suyun dogal formunun korunmasini saglayan teknolojik tasarimlarimizla ifade ederiz. Biz, sadece mukemmel ve Cevre Dostu Su Sartlandirma Cihazlari uretiriz, 26 yildan beri
Biz bu islemi, su iyonlarini degisken oranda, degisken araliklarda, degisken elektriksel alan yaratarak sartlandiran uniteler ureterek gerceklestiririz. Su, ekolojik olarak degisiklige ugradiginda, tekrar eski karakterine kavusamaz tortu, korozyon ve bakteri olusumu icin uygun ortam engellenmis olur. Ayrica uygulama oncesinde olusmus olan tortu, kirec, korozyon, pas, bakteri gibi olusumlar 2-4 hafta icinde tum su hattindan ve ekipmandan kaldirilmis olur. Sistemden sokulen tortu olusumlari akisla beraber sistemden disari atilir. Kullanilan suyun icinde bulunan insan sagligi icin yararli kalsiyum , magnezyum gibi mineraller suyun icinde kalmaktadir. Sistem tortu olusumunu engeller, bakteri tutunmasi engellenir ve bakterilerin ureme ortami yok edilmis olur. Bakteri topluluklari, su depolarinda, sogutma kulelerinde, su borularinda, buhar ve isi kazanlarinda, havuzlarda olusmaktadir ve bu olusum surekli bakim onarim ve kimyasal maliyetleri yaratmaktadir. Scalewatcher uniteleri, Yesil ve Cevre Dostu su yumusatma ve bakteri onleme sistemleridir.

Scalewatcher Urunleri ,ilk yil memnun kalinmazsa % 100 para iade garantisi ile musterilerimize sunulmaktadir.
• Elektronik Su Sartlandirma Teknolojisi, Su hatlarinda olusan pas, mikrop ve bakteri olusumunu engelleyeceginden, sartlandirilan suyu, yemek yapimi, kahve demleme vb. alanlarda kullanim imkani sunar.
• Elektronik Su Sartlandirma Teknolojisi, bulasik, camasir , utu vb. su ile calisan cihazlarda kirec onleyici kullanilmasina gerek duyulmadan, suyu yumusatir. Temizlik kimyasallari kullaniminda % 40 lik tasarruf saglar.
• Elektronik Su Sartlandirma Teknolojisi, banyolarda ve mutfak sistemlerinde ekolojik yontemlerle islenmis su kullanma imkani saglar. Cocuklar ve tum aile icin, kimyasaldan uzak ve saglikli bir ortam saglayacaktir.Ayrica kullanilan sampuan, sac kremi vb. temizlik ekipmanlarinin kullanimi yuksek oranda azalacaktir.
• Elektronik Su Sartlandirma Teknolojisi, kombi ve isitma hattini islenmis suyla besleyecektir. Hatlarda olusan tortu vb. olusumlar, surec icinde cozulup, isitma ve enerji kayiplari onlenecektir. 2 mm kirec yaklasik % 40 daha fazla enerji kullanilmasina sebebiyet vermektedir.
• Scalewatcher uygulamasi ile, tum su hatlarinda onceden olusmus tortu, pas vb. olusumlar da uygulama sonrasi 30-60 gun icinde hatlardan kaybolacaktir.
• Scalewatcher uygulamasi ile hidrofor, pompalar vb. ekipmanlarda olusan tortu, pas, korozyon durdurulacak olup , ekipmanlarin bakim ve degisim omru yuksek oranda artacaktir.
• Scalewatcher uygulamasi ile, su hatlarinizda olusan sorunlar minimize edilip, bakim onarim ve yenileme giderleriniz yuksek oranda azalacaktir.
• Scalewatcher uygulamasi ile havuzlar, buhar odasi vb. kullanim alanlarinda kimyasal kullaniminiz klor vb. % 60 oraninda azalacak, yosun onleyici pH dengeleyici kullaniminiz ortadan kalkacaktir. Tortu, korozyon onleme vb. islemler icin harcamis oldugunuz zaman ve enerji maliyetleriniz minimum seviyelere dusecektir.
• Klasik yumusatma sistemleri , surekli kimyasal, tuz ve filtre degisimine ihtiyac duymaktadir. Scalewatcher, kimyasal ve tuz kullanmadan, yumusatma islemini gerceklestirir. Yesil urundur ve Yesil Bina konseptine uygundur.
• Klasik su yumusatma sistemlerinde, rejanerasyon ( filtrelerin ters yikama islemi ) esnasinda fazladan su kullanimi ve kimyasal atik su olusmaktadir. Scalewatcher Teknolojisinde su kaybi yasanmaz, kimyasal atik su olusmamaktadir.

Tüm ürünler Amerika, Tayland, Vietnam ve Avrupa’da üretilmektedir.