Metpak Temsilcilik - Kimdir

El Shrink Makinası, Karton Kutulama Makinası, Otomatik Kolileme Sistemleri, Paletleme Makinası, Shrink Makinası, Torbalama Sistemi Pazarlaması ve Satışı

Metpak Temsilcilik Dış Tic. Ltd. Şti.

Metpak Temsilcilik olarak, 2002 yılından beri paketleme sektöründe dünya çapında lider firmaların Türkiye ve Ortadoğu pazarında temsilcilik faaliyetlerini sürdürmekteyiz. Temsilcisi olduğumuz ürünler bazında Tüketim Malzemeleri ve Makine olarak 2 ana bölüm altında hizmetlerimiz devam etmektedir.

Tüketim Malzemeleri Grubumuz, Aerosol (Contalar, Tüpler), Gıda, Endüstriyel Filmler (FFS filmler, Hazır Torbalar, Shrink, ve Stretch Hood Filmler), Medikal (Filmler, Hammaddeler, Tüpler), İlaç (Alüminyum Blister Folyolar, Blister Film Ambalajları, Sızdırmazlık Ürünleri), ve Filtreler (Filtreleme, Geçirgenlik, Cerrahi ürünler) sektörlerinde uzmanlaşmıştır.

Makine Grubumuzda ise Gıda, İçecek, Cam, Yapı, Kimyasal, Kağıt, Beyaz Eşya ve daha birçok endüstri tarafından talep edilebilecek olan Torba Dolum, Torba Paletleme veya Kutu Paletleme, Çemberleme ve Streçleme ve Genel Paketleme (El Shrink Tabancaları, Shrink Makineleri, ve Stretch Hood Makineleri) sistemleri bulunmaktadır.

Günden güne büyüyen proaktif ve dinamik satış ekibimiz Tüketim Malzemeleri grubunda, komple hat veya spesifik tüm makine projelerinizde, sizlere yardımcı ve destek olmak amacıyla hep yanınızda olacaktır. Tecrübeli satış ekibinin yanısıra Teknik Destek Bölümümüzdeki Makine Mühendisi ve Tekniker kadromuz ile montaj ve satış sonrası teknik destek konularında Metpak Temsilcilik ve Dış Ticaret sektöründe büyük bir fark yaratmaktadır.

Vizyonumuz ambalaj endüstrisinde çözüm ortağı olarak lider firmalardan biri olmaktır.

Misyonumuz bölgemizde kendilerini dünya çapında ispatlamış güvenilir ortaklarımızla, tüm müşterilemize tam müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Kuruluşundan bu yana Metpak Temsilcilik Dış Ticaret Ltd. Şti. hedeflerini gerçekleştirerek vizyonu doğrultusunda büyümeye devam etmiş ve bu doğrultuda çalışmaya devam edecektir.