Asra Makine - Kimdir

Dikey paketleme makineleri, çok kefeli ve lineer teraziler, vidalı ve volimetrik dolum üniteleri, gıda işleme makineleri, dikey ve Z tipi elevatörler, çeşitli konveyörler ve özel projeler

Sürekli olarak ürün kalitesi ve dürüstlüğü prensip edinen firmamız, 1997 yılında ilk projesi olan elektrikli kavurma makinesini geliştirip üretmiştir. Sonraki zamanlarda özel istek ve sipariş üzerine çeşitli makine ve otomasyon sistemleri geliştirip üretimini yapmıştır.

       Kurulduğu günden beri yeni teknolojiyi takip eden ve uygulayan ASRA Makine Ltd.Şti. birçok yeniliğin başlatılmasında ve geliştirilmesinde öncü olmuştur. Bugünkü üretim gamından olan quadro tip paket üreten dikey paketleme makinesini, yine özel siparişle ilk olarak 2003 yılında üretmiştir. Firmamız 2013 yılından bu yana bütün yoğunluğunu paketleme sistemlerine adamıştır.

      Bu güne geldiğimizde, ulaştığımız nokta; modern üretim tesislerinde, tasarım aşamasından başlayarak, malzeme seçimi ile etüdü, üretim yöntemlerinin planlanması, bilgisayar destekli çözümlerle fikri hakları tamamen firmamıza ait makine projesi oluşturulur. Bunun ışığında tasarlanan parçalar CNC ve konvansiyonel kontrollü tezgahlarla üretimi yapılmaktadır. Makinelerimizin otomasyon ve yazılım çözümleri firmamız bünyesinde özgün olarak yapılmaktadır.

        Firmamız dikey paketleme makineleri, çok kefeli ve lineer teraziler, vidalı ve volimetrik dolum üniteleri, gıda işleme makineleri, dikey ve Z tipi elevatörler, çeşitli konveyörler ve özel projeler üretmektedir.