Çarkrom Makina - Kimdir

Süt Ve Gıda Makineleri İmalatı

Çarkrom Makina İmalat 2000 yılında Çarkrom Makina markası ile üretime başlamıştır.
 
2003 yılından sonra hızlı bir büyüme gerçekleştirmiştir. Çarkrom Makina İmalat olarak, müşterilerimize ihtiyaç duyabilecekleri makine ve tesis üretim ve uygulama bakımı hizmetlerini de vermekteyiz.
 
Müşterilerimize maksimum katkı sağlamak için, çalışkan kadromuzla en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Böylece müşterilerimiz, ihtiyaçlarını tek merkezden kolay, güvenli ve ekonomik yollardan karşılamış olmaktadır. Özgün hizmet ve çözüm odaklı anlayışımızla, gıda sektörüne ve özellikle de süt ve mamulleri üretimine yönelik ekipman üretimi kullanıcıları tarafından yurt içi ve yurt dışı olarak tercih edilmekteyiz.
 
Zengin ürün yelpazesiyle müşteri ihtiyaçlarını karşılama odaklı çalışan firmamız sektörün ihtiyaçlarını görerek sürekli ileri teknoloji ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile üretici firmalarla işbirliğini devam ettirmektedir.
 
Bugüne kadar farklı sektörlerden birçok firma ÇARKROM MAKİNA marka makinalarımızı kullanarak verimli sonuç almaya devam etmektedir. Çarkrom Makina İmalat üreticisi müstahsilleri çalışanları ile birlikte büyümeyi tüketicisiyle bütünleşerek ulusal alanda söz sahibi olmak isteyen ve ilk etapta ulusal bir marka olmayı çalışanlarıyla birlikte kararlılığını ve verimliliğini arttırmayı ana hedef olarak belirlemiştir.