Alparslan Tarım Makinaları - Kimdir

Ön Yükleyiciler | Arka Kazıcı (Beko Loader) | Ekim Mibzerleri | Harman Makineleri | Balya Toplama ve Yükleme Makinesi Üretimi Ve Satışı

Sektörün merkezi konumunda olan Konya bu özelliği sayesinde tarım makinaları üreticilerinin bölgede gelişmesine olanak sağlamaktadır. Alanındaki tüm gelişmeleri yakından takip eden Konya’nın öncü üreticilerden biri haline gelen Alparslan Tarım’ın nabzı dünya ile aynı anda atmaktadır.

1969 yılında kurulan ve Konya’nın köklü sanayi kuruluşları arasında yer alan Alparslan Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Konya 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde 35.000 m2'si kapalı toplam 50.000 m2 alanda faaliyetine ilk günkü heyecanı ve yılların tecrübesi ile devam etmektedir. Yenilenen teknolojiyi sürekli takip eden ve bu doğrultuda gelişmeye devam eden makina parkına sahip Alparslan Tarım, yeni lazer kesim, plazma ve robot kaynak yatırımlarıyla gücünü daha da ileri seviyelere taşıyor. Yatırımlarına eklediği güçlü ve hızlı lazer kesim tezgahıyla diğer sanayi kuruluşlarının kesim işlemlerini de itina ile takip eden firmamız, üretim ve ürün kalitesinde sürekli iyileştirmeye gitmektedir.Hedefini her zaman daha kaliteli olana ulaşmak olarak tanımlayan Alparslan Tarım Ar-Ge çalışmalarını büyük bir hassasiyetle yürütmektedir.

Traktör Ön Yükleyici ve Ataşmanları, Traktör Arka Kazıcı (backhoe loader), Kombine Hububat Ekim Mibzeri, Pnömatik Ekim MibzeriKayar Şase Pnömatik Ekim Mibzeri, Balya Toplama Makinası ve Balya Yükleme Ataşmanı, Havalı Sistem Kombine Harman Makinası, Helezonlu Kombine Harman Makinası, Kabuk Soyuculu Kombine Harman Makinası, Sap Taşıma Sistemli Kombine Harman Makinası, Depolu Mobil Sistem Tek ve Çift Bantlı Harman Makinası imalatı gerçekleştiren Alparslan Tarım, tüketicisine her yeni dönemde daha kapsamlı daha teknolojik ürünler sunmaktadır.

Ayrıca, 2000 yılından bu yana New Holland traktörleri, biçerdöver ve zirai ekipmanları İç Anadolu Bölge Bayiliğini yürüten Alparslan Tarım bu alanda da yeni 3S Plazasının temelini 2017'de atarak sektörün gelişmesinde öncülük ediyor.

Ürünlerinin iç yapısına olduğu kadar estetiğine de önem veren firmamız, müşterilerinin beklentilerine eksiksiz cevap verebilmek adına takdir ve yapıcı eleştiriler doğrultusunda üretimine yön vermektedir.

Bu doğrultuda üretim ve ürünlerini modern bir yapıya kavuşturan Alparslan Tarım, bu yapının sürdürülebilmesi ve geliştirilebilmesi için kalite ve yönetim standartlarını asla taviz vermeden uygulamaktadır.

Müşteri odaklı bu üretim anlayışının bir sonucu olarak Alparslan Tarım bugün hem yurt içi hem yurtdışı pazarında önemli bir paya sahiptir.

Fas, Yemen, Mısır, Sudan, Cezayir, Kırgızistan, İran, Irak, Suriye, Tunus, Makedonya, Slovenya, Yunanistan ve Fransa başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına ihracat yapan Alparslan Tarım’ın önceliği; müşteri memnuniyetine olan hassasiyetiyle, tüketicisine ve topluma karşı sorumluluklarını yerine getirmek ve teknolojiyi takip ederek kaliteli ürünleriyle sektörde öncülüğünü sürdürmektir.

Kalite Politikamız

Alparslan Tarım her geçen gün büyüyen çıtasıyla şehrimizin ve ülkemizin gururu olmaya devam ediyor. İç ve dış piyasalarda elle gösterilen markalar arasında yer alan Alparslan markası kalitede ve hizmette süreklilik prensibiyle çalışmalarını yıllardır başarıyla sürdürmektedir. Ülke nüfusumuzun %70'lik dilimi tarım ve çiftçilikle iştigal etmektedir.

Ucuz ve kalitesiz tarım makinaları ile ekim ve harman yapan bir çok çiftçinin iş esnasında sık sık meydana gelen arızalar nedeniyle tarlada mağdur duruma düşmektedirler. Böyle bir sıkıntıya düşülmemesi için değerli çiftçilerimize en güzel şekilde kaliteli ürünü vermeye gayret gösteriyoruz.

Vizyonumuz & Misyonumuz

Çiftçilerimizin istek ve ihtiyaçlarına uygun, yüksek teknolojiye sahip, bakım, onarım ve kullanım maliyetleri ekonomik, yerli ürünler üreterek Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olmaktır.

Müşterilerimize yüksek kalitede ve uygun fiyatta rekabet gücü olan ürünler sunmak suretiyle müşteri memnuniyetini sağlayarak pazar payımızı arttırmak ve karlı büyümeyi sağlamaktır.