Yaşar Kalıp Makina - Kimdir

Özel makine tasarım ve imalatı, Kalıp tasarım ve imalatı, Makine bakımı ve onarımı, Torna frezelık hassas işler, Dalma erezyon işleri , Jant kaynak , Alüminyum,paslanmaz ve plastik kaynak işleri.

Firmamız YAŞAR KALIP VE MAKİNA SANAYİ 2003 yılından  bu yana siz değerli müşterilerimizin katkılarıyla faaliyetine devam etmektedir..
Firmamız, dürüstlük, iş ahlakına bağlılık, müşterilerinin minumum maliyetle maksimum verim almasını hedeflemiş, müşteri memnuniyetini ilke edinen Satış, Teknik Servis, ile dinamik ve deneyimli kadrosuyla kurulduğu günden bu yana başarılı projelere imza atmıştır.Teknoloji ve kaliteyi bir araya getirerek, birçok firmaya otomasyon makinalar yaparak imalatlarının kaliteye ulaşmasına ve hızlanmasına katkıda bulunmuş, projelerini sözleşme teslim süresine uygun olarak teslim edip farkını ortaya koymuştur.
Firmamız , farklı arge çalışmaları ve tasarımlarıyla ilkelerine bağlı hareket ederek, yenilikçi yönetim anlayışıyla müşteri taleplerinin beklentilerine uygun özel otomasyon makinaları, makine yedek parçaları, paslanmaz ürünleri imalatı ve tüm kaynak çeşitleriyle hizmet vermektedir. Firmamızın amaçlarından biri de, yapılan işlerin tesliminden sonra  arıza ya da hatalı işle uğraşmak yerine, kaliteli malzeme, sağlam işçilik mantığıyla yapılan işleri ve projeleri sorunsuz teslim edip, daha farklı yenilikçi zihniyetiyle sonraki  imalatlarına devam etmektir.

Değişen dünya şartlarında rakiplerinizin bir kaç adım önüne geçebilmeniz , sektörünüzde lider konuma gelebilmeniz için yüksek kaliteyi ucuza mal etmenin en önemli etken olduğunun bilincindeyiz.. Bu yüzden üretimlerinizi düşük maliyetlerle her zaman standart ve kaliteli gerçekleştirmek için yüksek teknolojiyi, özel çözümlerle size sunuyoruz. İşçi gücüne olan ihtiyacı ortadan kaldırarak maliyetleri azaltmak , hataları sıfıra indirmek , hızlı , seri , standart üretim yapabilmeniz için   size  özel çözümler sunan YAŞAR MAKİNA konusunda tecrübeli  teknik kadrosuyla;  özel  otomasyon makinaları, tam otomatik üretim hatları ve anahtar teslim  tasarım ve imalatları, paslanmaz ürün imalatları,  paslanmaz,argon,alüminyum,döküm,gümüş,plastik kaynak işlemleri, taşlama işlemleri, erezyon işlemleri, makine yedek parça imalatları yapmaktadır.