Stonymac - Kimdir

Stonymac Briket ve Parke Taşı Makinaları Beton Santralleri, Briket Makinaları, Bims Makinaları ve Parke Taşı Makinaları, Beton Blok Makinaları üretimi yapmaktadır

BAYSAL GRUP LTD.ŞTİ 1977 yılında Trabzon'da kurulmuş olup, günümüze kadar olan üretim süreci içerisinde beton santralleri, briket, bims, ve parke taşı üretiminde kullanılan beton blok makineleri üretimini, montajını, devreye alınmasını ve satış sonrası hizmetini başarı ile gerçekleştirmiştir.

Baysal Grup Makine Sanayi ürün yelpazesinde 4'lü den 18li ye kadar olan briket, bims makineleri, 12, 16,20,25, ve 36lı parke taşı makineleri üretimi gerçekleştirmektedir.

Firmamız ayrıca türkiye'de ilk defa 18li briket, bims makinesinin üretimini başarı ile gerçekleştirmiş kurmuş çalıştırmıştır. 
Hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük bir pazar payına sahip olan firmamız kaliteden ödün vermeden teknolojiyi yakından takip ederek yoluna devam etmektedir.

VİZYON

BAYSAL GRUP LTD ŞTİ tüm ürünlerini koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaya odaklamıştır. Ürünlerinin ve sistemlerinin sürekli iyileştirilmesi için tüm çalışanlarının sürekli gelişiminin ve eğitiminin esas olduğuna inanır. Hedefimiz beton sanatında mükemmeli yakalamaktır.

MİSYON

Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin iş güvenliğini ön planda tutup, Sektörel gelişmeleri takip ederek kaliteli projeler gerçekleştirmek, Müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve olası beklentilerini en kısa zamanda anlayıp cevap vermek İşçilik kalitesinden ödün vermeyerek müşteri memnuniyetinde süreklilik sağlamaktır.