Koç Makina - Kimdir

Yem - Mercimek - Bulgur - Fıstık - Plastik - Salça - Un Makinaları İmalatı

1998 yılında kurulan KOÇ MAKİNA ve bugün itibari ile gerektiği noktada, yurt içi ve yurt dışı üretim faaliyeti gösteren firmamız,endüstri ve gıda makinaları konusunda elde ettiği engin tecrübe ve değişmez kalite anlayışı ile sizlere hizmet vermenin sonsuz mutluluğunu yaşamaktadır.

Kurulduğumuz ilk günden beri sürdürdüğümüz çalışmalarımızda çağdaş teknolojik gelişmeleri yakından izliyor; yenilikleri ürünlerimize ve sisitemlerimize uyarlıyor,müşterilerimize maksimum kalite ve yenilikte üstün ürünler sunuyoruz.

Biz KOÇ ailesi olarak Bulgur, Bakliyat, Mercimek ve Yem Fabrikaları imalatları ve 1998 den beri yurt içi ve yurt dışında hizmet vermekteyiz. Çalışanlarımızın iş güvenliğini ön planda tutup, sektörel gelişmeleri kalite yolculuğumuzda takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

KOÇ MAKİNA SANAYİ
ALİ KOÇ

Misyonumuz

Globalleşen yeni oluşan pazarlar, hızlı teknolojik değişimler, sosyal, siyasi ekonomik değişimler müşteri beklentilerini değiştirmesi sonucunda rekabetin hızlanmasına sebep olmuştur.

Bu gelişmişlik doğrultuda staretejik yönetimler ve yenilenme şirketlerin vazgeçilmezi olmuştur. staretejilerin geleceğe yönelik yapılması ve hedeflerin belirlenmesi, gerekli tespitlerin iyi yapılması en önemli amacımız olmuştur.

Çalışma koşullarımızı personelin birbiriyle uyum içinde, yaptıkları işe anlam katabilen, benzerlerinden ayırt edilebilen, uzun soluklu çalışma, çalışanlara gurur kaynağı oluşturacak şekilde dizayn etmekteyiz.

Başarımız;  ekip çalışması, çok çalışma, sabır, kararlılık, planlı, fedakârlıkla, sistematik hareket etme ilkeleriyle oluşmaktadır.

Yönetim olarak; yenilikçi, riski göze alan katılımcı ve paylaşımcı olmaktır.

Vizyonumuz

Firma olarak gelecek İlkeleri olan ve bu ilkelere bağlı çalışma prensipleri ilke edindik.
Temel ilkelerimize bağlılık firma kültürümüzü oluşturmaktadır.

Kalite Politikamız

Firma olarak kalite; bizim için ekonomik getiriden çok firma itibari ve değerlerine uygunlukla ölçülür.

Kalite sadece işi standartlarda teslim etmek değil sonrasında müşteri memnuniyeti istek ve taleplerinde yerine getirilmesi anlamını taşımaktadır.

İstenilenlerin dışında da fazlasını verebilmektedir.

Projelerin hayata geçirilmesi uygulaması ve teslimi aşamalarını en hızlı ve kalite standartların üstünde çalışma sağlamaktır

Müşteri istek ve beklentilerin anlayan, uyumlu dirsek teması çalışan ve bunu görev addeden bir kurumsal yapıya sahibiz

Müşterilerimiz araştırmanın her aşamasına istedikleri an katılabilme yeni beklentiler oluşturma konusunda istek ve taleplerine açık bir firma olarak çalışmaktayız.

Gelişime açık rasyonel ve içsel dinamikleri kuvvetli bir firmayız.

Müşteri istek ve beklentilerini görev olarak benimseyen bir firmayız.