Gür Çelik Makina - Kimdir

Çimento Silosu | Çelik Konstrüksiyon | Maden Makinaları | Beton Santral İmalatları | Helezon | Konveyör Bant | Paslanmaz Çelik İmalatı

1998 yılından bu yana Demir Çelik sektöründe faaliyetine devam etmekte olan GÜR ÇELİK MAKİNA  ,kurucularının uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimleri,uzman teknik kadro ve kalifiye elemanlarıyla sürekli değişimin eseri olarak sektörde haklı yerini almıştır. 

Kalite , hız ,müşteri memnuniyeti ilkelerini öncelikli olarak benimsemiş olan GÜR ÇELİK MAKİNA Sanayi yapıları , Fabrika ve Depo Binaları, Çatı ve Cephe kaplamaları konularının yanı sıra Kırma Eleme Tesisleri ve makine tasarımı ve uygulamalarında da kendisini gelişirmiştir.

Ürün çeşitliliği olarak kalem imalatlarımız aşağıdaki gibidir.

Çimento Silosu : Kaynaklı ve Civatalı olarak tasarlanan Çimento Silosu 30 - 50 - 75 - 100 ton Çimento silosu (Kaynaklı) olarak imalatı yapılmaktadır. Ayrıca Montaj ve nakliye kolaylığı açısında  100 - 150 - 200 - 300 - 500 ve 1.000 ton Çimento Silosu Civatalı olarak Firmamız tarafından tasarlanmış Çimento ve Depolama Silo imalatları da yapılabilmektedir.

Yapısal Çelik İmalatları : Dünyada çok geniş bir ekonomiye sahip olan Çelik Konstrüksiyon imalatlarımız;  Çelik Konstrüksiyon Bina - Çelik Konstrüksiyon Çatı İmalatı  - Endüstriyel  Çelik  imalatları Projelendirilme İmalat Montaj olarak anahtar teslimi yapılmaktadır.

Makina İmalatları : Maden Makinaları - Beton Santral İmalatları - Helezon imalatı - Konveyör Bant imalatı

Paslanmaz Çelik İmalatı

MİSYONUMUZ

Yenilikçi yaklaşımları benimseyen anlayış, toplam kaliteye olan inancımız ve güçlü çalışanlarımızla, güven, tecrübe, hız, memnuniyet ve yüksek sorumluluk duygusuyla gerçek bir sektörel marka olmak.

VİZYONUMUZ

Müşterilerimizin beklentilerini aşan iş birliği değerlerine sahip olmak, sunduğumuz ürün ve hizmet kalitesini her zaman sağlamak.

DEĞERLERİMİZ

Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan hizmet anlayışı ile süregelen değerlerine bağlı kalarak faaliyet alanlarına iyi odaklanmak, müşterilerinden tedarikçilerine, çalışanlarından topluma kadar tüm paydaşları için değer oluşturmak.

 

FAALİYET ALANLARIMIZ

Çimento Silosu
Civatalı ve Kaynaklı Silo İmalatları
Makine Parça İmalatları
Yapısal Çelik
Özel Çelik İmalatları
Paslanmaz çelik İmalatı
Endüstriyel Yapılar
Çatı ve Çephe Kaplamaları Anahtar Teslimi Müteahhitlik İşleri
Bunker İmalatı
Konveyör Bant 
Helezon İmalatı