Saray Makina - Kimdir

Lukens CNC router hidrolik mekanik pnömatik özel tasarım makina imalatı

Saray Cnc Router, konusunda uzman ekibiyle en kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sunmaktadır. 2000 yılında Tamer kabatay tarafından kurulan firmamız müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere, tüm bilgi ve imkanları kullanarak, en kaliteli hizmeti en uygun fiyata istenilen zamanda müşterilerimize sunma misyonu ile yoluna devam etmektedir.
İsteğe ve işleme alanına  gore makina yapmak bizim işimizdir.
305 m3 yağlı vakum lu cnc ımalatı 750 m2 fabrikamızda imalatımıza devam etmekteyız. Her tür fıyata ve özelliğe göre cnc router ve isteğe göre her tür makina imalatı yapmaktayız. Kesinlikle Çin Malı ürün kullanmıyoruz. Taiwan malı ürün ve Spindell yerli Arel veya HSD İtalyan malı kullanıyoruz. 4.5.6 eksene kadar her ölçüde mermer veya ahşap için cnc üretmekteyiz.

        Misyon

Çalışanlar, tedarikçiler, müşteriler, toplum ve ortaklar olmak üzere tüm paydaşlarının bütünsel memnuniyetini sağlamış, gelişen teknoloji ve yenilikleri bünyesine alan kaliteli ve verimli hizmet üreten bir firma olmaktır.



Vizyon
İnsanı merkeze koyarak; kültürümüze, insani ve ahlaki değerlerimize, çevreye önem veren, güçlü ve genç bir şirket olmak ve bu sayede bölgemizde ve Türkiye pazarında yerimizi bulmak ve lider olmak için var gücümüzle çalışmak.