Euro Falcon Makina - Kimdir

Euro Falcon Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren ve ticari faaliyetlerinin bir kısmı ihracat odaklı olan yerli sanayi şirketidir.

Hakkımızda

Euro Falcon Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren ve ticari faaliyetlerinin bir kısmı ihracat odaklı olan yerli sanayi şirketidir. Üretiminin ve ticari faaliyetlerinin başlangıç ve ana konusu Oto Servis Ekipmanlarıdır.

Uluslararası standartlardaki gelişimi, ülkemizi kendi ihracat sahasında temsil etmesi ve milli gelire katkıda bulunmasıyla sektördeki başarısını kanıtlamıştır.

Sektördeki uluslararası tecrübesiyle bugün Euro Falcon, alanında önemli markalar arasında yerini almıştır ve sektördeki kapsamlı bilgisi sayesinde günümüz otomotiv teknolojilerine cevap veren modern tasarıma sahip kaliteli ürünler sunmaktadır. 

BUGÜN VE GELECEK 

Euro Falcon alt yapısına önemli yatırımlar yaparak, ürün portföyünü genişletmektedir. AR-GE ve Kalite Kontrol birimlerinde günümüz teknolojileri ile hızla modernleşmektedir. 

Sağladığımız eğitimler sayesinde personelimiz kendi alanında profesyonelleşmekte ve iş proseslerini uluslararası pazarda kabul görecek faaliyetlere odaklanarak yürütmektedir. Bu da sürekli artan müşteri portföyümüze paralel olarak firmamıza ve markamıza değer katmaktadır. 

Bugün Euro Falcon: 
- Türkiye'de ve uluslararası pazarda düzenli çalıştığı müşteri ve aktif bayi ağı ile hızla büyümektedir. 
- İleri yönetim sistemleri ve sürekli güncellenen bilişim teknolojileri kullanmaktadır. 
- Tasarımları ile müşterilerin beklentilerine cevap verecek geniş ürün programı yürütmektedir. 

ÜRETİM 

Oto Servis Ekipmanları pazarında yeni nesil markalardan olan Euro Falcon, kendi üretimi ve diğer partnerler bünyesinde çeşitli Araç Kaldırma Liftleri, Lastik Servis Ekipmanları, Hava Kompresörleri ve çeşitli Garaj Ekipmanları üretmekte ve ürettirmektedir. 

Euro Falcon, güçlü dağıtım ağı ile pazara sunduğu ürünlerde kısa zaman içerisinde söz sahibi markalar arasında yerini almıştır. 

FAALİYETLER 

Sektöründe uzman, dinamik, yenilikçi olan Euro Falcon, Otomotiv Servis Ekipmanları konusunda projelendirme, üretim, satış, montaj, teorik eğitim, uygulamalı eğitim, sertifikalandırma, periyodik bakım ve kalibrasyon, onarım, yedek parça ve on line destek hizmetleri sunmaktadır. 

Bunun yanı sıra Otomotiv, Lastik, Maden, Gıda, Beyaz Eşya, Ahşap, İnşaat, Enerji ve Arıtma sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlere projelendirme, özel makina üretimi, endüstriyel otomasyon, yedek parça tedariki, fason üretim ve işçilik hizmetleri, AR&GE ve mühendislik hizmetleri sunmaktadır. 

Firmamız müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için profesyonel mühendislik bölümü ve güçlü bir saha ekibi kurmuştur.


Yarın EURO FALCON daha büyük ve daha iyisi olacaktır...