Makbend Makina - Kimdir

Metal işleme makineleri ve ekipmanları konularında tecrübeli Mustafa ÖZEL öncülüğünde kurulan firmamız Akyapak, Kennametal, MVDinan, Lenox, Mustek markalarının Yetkili Bayisidir.

Metal işleme makineleri ve ekipmanları konusunda tecrübeye sahip Mustafa ÖZEL öncülüğünde kurulan firmamız Akyapak Makine, Kennametal, MVDinan Mersin, Adana, Osmaniye, K. Maraş, Gaziantep, İskenderun, Diyarbakır, Ş. Urfa bayiliklerini yapmaktadır .

Akyapak’ın Hidrolik Silindir, profil ve boru bükme makineleri, bombe presleri, plazma kesim makineleri, Kennametal matkap uçları, MVD İnan Abkant Presleri, Lazer kesim makineleri, panç presler ve giyotin makaslarının satışı ve satış sonrası destek hizmetlerini sunmaktayız.

Sektördeki 15 yıllık bilgi birikimi ve tecrübemizle işinize en uygun çözümleri, en hızlı ve en ekonomik şekilde sunmayı hedefliyoruz. Metal işleme makineleri  ihtiyaçlarınızı karşılamak, kolay ulaşılır satış sonrası destek imkanlarıyla olası zaman ve ekonomik kayıplarınızı minimuma indirgemek için tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi hizmetinize sunuyoruz.

Makbend, Mersin ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde Metal İşleme Teknolojisine yönelik çok yönlü ve uygun maliyetli Kesici Takımlar üretiminde başı çeken Kennametal’in ürünlerini sizlere sunmaktadır. Kapsamlı Metal İşleme çözümlerine yönelik ürün grubunu her türlü çapa, ilerleme hızı veya delik kalitesi için standart-seçimli ve uygulamaya özel ürünlerinin satışı ve satış sonrası destek hizmetlerini de vermektedir.

Doğru iş için doğru makine sloganıyla makine sektörünün en iyi markalarını ayağınıza getiren Makbend, hassas üretim ve kalite kontrol süreçlerini geçmiş, kolay kullanım rahatlığı ve üst düzey güvenlik önlemleriyle donatılmış makinelerin, satış öncesi, kurlum ve satış sonrası aşamalarında size güçlü bir partnerlik sunar.