Yunus Metal - Kimdir

Paslanmaz Su Depoları, Paslanmaz Nakil Tankları, Reaktörler, Mayalama Tekneleri, Toz Mikserler, Süt Pişirme Tankları, Karıştırıcı Tankları İmalatı ve Satışı

Yunus Metal 

29 yıllık tecrübemizle Paslanmaz Su Deposu, Su Deposu ve Paslanmaz Nakil Tankı, Paslanmaz Reaktör ve Karıştırıcı Tank, Mayalama Teknesi, Süt Pişirme Tankı, Toz Mikseri, Meyve Suyu Tankı, Kimya Tankı, Zeytinyağı Tankı, Çikolata Tankı ve farklı ürünler için Paslanmaz Tank imalatı yapmaktayız.

Yunus Metal olarak ürünlerimizi sizin isteklerinize göre ve ekonomik koşullarda üretmekteyiz. İhtiyaçlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu Paslanmaz Su Depolarını, Paslanmaz Nakil Tanklarını, Paslanmaz Reaktörlerini ve Karıştırıcı Tanklarını, Mayalama Teknelerini, Süt Pişirme Tanklarını, Toz Mikserlerini, Meyve Suyu Tanklarını, Kimya Tanklarını, Zeytinyağı Tanklarını, Çikolata Tanklarını ve farklı ürünler için Paslanmaz Tankları sorumluluk bilinciyle isteklerine uygun şekilde ve zamanında üreterek, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak en önemli misyonumuzdur.