Sıkmalı Diskli Çayır Biçme Makinesi

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00096126
Kategori: Çayır Biçme Makinası
Marka: Kayhan Ertuğrul
Model Tipi: KE 200-ST5
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Diğer
Konum: Altındağ Mah. / Burdur / Burdur
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Kayhan Ertuğrul

Kayhan Ertuğrul Makina Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Danışman : Kayhan Ertuğrul M.

KE 200-ST5 SIKMALI DİSKLİ ÇAYIR BİÇME MAKİNESİ

 

KE 200 ST5 sıkmalı diskli çayır biçme makinesi diskleri sayesinde bitkinin öz suyunu dışarı çıkartmaktadır. Ürün nazik ve düzenli bir şekilde hasat edilir. Sıkmalı diskten geçen ürün kabarık ve namlu şeklinde tarla yüzeyine serilir. Bu sayesinde hasat edilen ürünün içinde hava akımı oluşur, alt ve üst yüzey eşit zamanlı kurur.
Biçme ünitesi 90° dik kalkar ve traktörle aynı hizaya geçerek köy yolları ve dar köprü geçişlerinde sorun yaratmaz.
Helisel lamalı ve kauçuk merdaneler yonca ve kırılgan saplı mahsullerin sıkılması için geliştirilmiştir. Merdaneler bir birleri ile tam uyum sağlayarak sarsıntısız çalışır. Merdaneler sayesinde bitki üzerindeki mumlu tabaka tamamen açılır. Bu sayede yaprak ve sap kuruma süresi eşit olur.
KE 200-ST5 diskli çayır biçme makinesi asgari güç gereksinimi ile çalışacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. Yüksek performans ve işlevselliği ile ön plana çıkmaktadır.
Kayhan Ertuğrul Makine Sanayi A.Ş. ürettiği makineler ile her zaman Türk çiftçisinin  yanında olmaktan ve tarım sektörüne hizmet vermekten gurur duyar.

 Teknik Özellikler

Disk Sayısı Adet 5 Biçme Genişliği cm 210 Sıkmalı Disc Genişliği cm 141 Namlu Genişliği cm 77/125 Taşıma Açısı   Yüksek 90o-Düşük 35o Ağırlık Kg 700 Uzunluk cm 157 Genişlik (İş Durumunda) cm 400 Genişlik (Yol Durumunda) cm 205 Yükseklik cm 103/260 Minimum Güç Gereksinimi kw/hp 40/54 Kuyruk Mili Devri 1/min 540 Transmisyon   1 Şaft V-Kayışları Adet 4    

NOT : FİRMAMIZ ÖNCEDEN HABER VERMEKSİZİN ÖLÇÜLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMA  HAKKINI SAKLI TUTAR.

Sıkmalı Diskli Çayır Biçme Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!