Teneke Dolum Makinası İstanbul kategorisi aramanızda 5 adet ilan bulundu

DT 60 6 Filling Nozzles Automatic Tin Filling Machine

Arsanmak | DT 60

DT 60 6 Nozullu Elevatör Sistemli Otomatik Teneke Dolum Makinası

Arsanmak | DT 60

10-30 Lt 4 Nozullu Otomatik Teneke Dolum Ve Kapatma Makinası

Arsanmak | 10-30 Lt

1-20 lt Otomatik Teneke Bidon Dolum Hattı

Oluşum Makina | 8X1500

Teneke Dolum Makinası Popüler Ürünler

Teneke Dolum Makinası

Gıda sektöründe zeytinyağı, ayçiçek yağı, soya, mısırözü yağı, şalgam ve limon suyu gibi ürünlerde, endüstriyel ortamda ise boya, tiner, vernik, madeni yağ çeşitleri, kimyasal sıvı madde, sıvı sabun gibi ürünlerin dolumunda teneke dolum makinası kullanılmaktadır. Teneke ile alınan her türlü ürünün dolumunu yapabilmek amacı ile teneke dolum makinası üretilmiştir. Teneke dolum makinası dolum ve kapak kapama olmak üzere iki kısımdan oluşur. Dolum, hassasiyet sağlanması amacıyla iki kademeli olarak gerçekleştirilir. İstenilen ağrılık değerine gelindiğinde sistem yavaş beslemeye geçer. Hızlı ve yavaş besleme değerleri operatör panelden girilebilmektedir. Kapak kapama kısmı iptal edilerek bu kısım da dolum ünitesi olarak revize edilebilmektedir. Kimi dolum makinasının değiştirilebilen nozül ünitesi sayesinde farklı malzemelerin dolumu mümkün olabiliyor.

Diğer bütün makinalar gibi bu da otomatik ve yarıotomatik olmak üzere ikiye ayrılır. Dolum ağızları teneke boyuna göre ayarlanır. Teneke dolum makinası çalışma presibi oldukça basittir. Dolu veya boş kutular konveyör ile makinaya beslenir. Teneke dolum makinası indeksleme tablası kutuyu alıp istasyonlar arasında taşır, taşımaya senkron olarak kapaklar magazinden alınır ve kapatma istasyonuna getirilir. Kutu yukarı kalkarken kapağı da alır ve kapatma malafasına basar. Kapatma işlemi sırasında kutu sabittir ve kapatma kafası dönerek makaralı bir sistemle kapatma işlemi gerçekleştirilir. Operasyon sonunda kutu durup aşağıya iner ve indeksleme bir sonraki işlem için yeni kutuyu getirirken kapatılmış kutunun çıkış konveyörüne taşınması sağlanır.

Tam otomatik kutu ve kapak beslemeli. Kapatma işlemi sırasında kutu sabittir. Teneke dolum makinası paslanmaz malzemeden yapılmış olduğundan kolay ve hijyenik temizlik imkanı sağlamasının yanısıra geniş ölçü aralığı da sunar. İhtiyacınıza yönelik makinayı bulmak satıcısıyla iletişim kurmak ve incelemek için sitemizi ziyaret edin. Paketleme makinası çeşitli modelleri ile sayfamızda sizleri bekliyor. İhtiyacınıza en uygun dolum makinasını tespit etmek ve satıcısıyla iletişim kurup bilgi almak için hemen sayfamızı ziyaret edin. dolum makinası seçenekleri ve detaylı ilanları fiyat seçenekleri ile burada. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle dolum makinası başlığı altındaki Teneke Dolum Makinası kategorisinde.