Yatay Delik Makinası Altındağ Ankara kategorisi aramanızda 3 adet ilan bulundu

Yatay Delik Makinası Popüler Ürünler

Yatay yönde ahşap elemanların cumba ve maktalarına delik delme işlemini gerçekleştirmekte kullanılan yatay delik makinası sayfamızda. Yatay delik makinası yatay delme için tasarlanmıştır. Pencere profilleri ve masif ahşap ürünleri delmek için yatay delik makinası kullanılabilmektedirler. Sayfamızda sizlere önde gelen profesyonel üreticilerden ve tedarikçilerden yatay delik makinası sunuyoruz. Yatay yönde dönme hareketi ile yatay delik makinası ahşap elemanlara delik deler. Yatay delik makinası kesici bıçakları silindirik yapılıdır ve özel bir çene içine sıkılarak kullanılırlar. 

Yatay delik makinası basit kol hareketi tabla hareketini kontrol ederken öne monteli bir el çarkı hassas yükseklik ayarları yapmanıza izin verir. Yatay delik makinası mobilya yapımında da kolaylık sağlamakta. Bu makina yatayda temiz bir delik açma işlemi oluşturmak için mükemmeldir. Aynı zamanda ince kesitlerde delik yuvarlaklığını iyileştirir ve delik daha küçük delikler açarken kontrol sağlar. Tablası hareketli olup aşağı yukarı hareketi ile delik yüksekliğini, sağa sola hareketi ile de deliğin yatay yöndeki konumu ayarlanır. Bu makina ile iş gücünden, zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayabilirsiniz. Ahşap sektöründe rağbet gören bu ürün kaliteli alışveriş sağlayarak sayfamızda mevcuttur.

Burselkur, Çeliksan, Dinçmak, Erdem Makina, Felder, Hammer, Hasdem Makina, Karsak, Mızrak gibi firmaların ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Hızlıca bir makina sahibi olabilmek için tek bir tık ile sayfamıza ulaşabilirsiniz. Sektörün öncü firmalarının ürünlerine göz atabilirsiniz. İhtiyacınıza en uygun makinaların teknik detaylarını, fiyat bilgisini sayfamızdan görüntüleyebilirsiniz. Türkiye'nin her yerinden ulaşabileceğiniz tek tık uzaklıkla olan üretici firmalardan ihtiyacınıza ve bütçenize yönelik alışverinizi tamamlayabilirsiniz. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle delik makinaları başlığı altındaki Yatay Delik Makinası kategorisinde.

Yatay Delik Makinası modellerine sıfır ve ikinci el seçenekleri ve satıcıyla anında iletişime geçme imkanıyla hemen ulaşın