Shrink Tüneli kategorisi aramanızda 15 adet ilan bulundu

Shrink Tüneli Popüler Ürünler

Shrink Tüneli Nedir

Kontrol panelleri olan , hafızasına yaptığı işlemi kaydeden shrink tüneli modelleri mevcuttur.Shrink tüneli modelleri ile de işlerinizi takip etmek için zorlanmazsınız. Bu tünel bir konveyör sistemi veya etrafına monte edilmiş ısıtılmış bir tüneldir. En sık ısı büzüşmeli ambalaj malzemeleri için kullanılır, ancak aynı zamanda kürleme uygulamaları için de kullanılabilir. Isıtıcı sıra, büzülme tünelinin ısıtılmasında ana bileşendir. 

Isıtıcı bankası, ısıtıcı açıldığında ısınan standart ısıtma elemanı bobinleri kullanır. Üretilen ısı, ısıtıcı serpantinin etrafında merkezileştirilir. Havanın tekrar dolaştırılması, tünel boyunca eşit bir ısı dağılımı elde edilmesine yardımcı olur. Üfleme motorları, ısıyı ısıtıcı bankasından döndüren şeydir. Doğru üfleyici motor ayarları, ürünün tünel boyunca eşit şekilde ısınmasını sağlamaya yardımcı olur. Üfleme motorları ürün üzerine çok fazla hava üflerse, büzülme filmi yanacaktır. Konveyörü, ürünleri tünel girişinden çıkışa taşır.

Konveyör hızını ayarlama yeteneği, kullanıcıların tünel içinde kalma sürelerini kontrol etmelerini sağlar. Farklı ürün ve malzemeler değişik ısıya maruz kalmayı gerektirir. Shrink tüneli, yavaş bir taramadan dakikada birkaç ayağa kadar ayarlama kabiliyeti, herhangi bir büzülme materyali ile tutarlı bir büzülme sağlanmasına yardımcı olur. Shrink Tüneli kontrol paneli iki birincil kontrol sunmalıdır. Sıcaklık kontrolleri ve taşıyıcı bant hız kontrolleri. Bu iki kontrolle, çoğu uygulama için mükemmel ısıya maruz kalması için bir shrink tüneli ince ayar yapılabilir. Shrink tünelinde çalışan birçok parça var, ancak bu dört bileşen shrink tünelinin nasıl çalıştığını açıklamaya yardımcı oluyor. Uygun ayarlarla, ürünler shrinkleme tüneline girmeli ve çıkış bittiğinde çıkmalıdır.

Shrink Tüneli Fiyatları

Kaliteli ve hızlı paketlemede kullanılan shrink tüneli bu sayfada. Farklı ölçülerde paketlemeler üretmek için geliştirilmiş birbirinden farklı shrink makinası tüneli modelini bulabilirsiniz. Sektöründe öncü firmaların ürünlerini tek bir sayfada sizlerin bilgisine sunuyoruz. Hızlı paketleme yapmanızı kolaylaştıracak kapasitede tüm shrink tüneli çeşitleri bu sayfada. Bu paketleme tüneli malzemelerin istenilen ölçülerde paketlenmesine imkan sunan modelleri makinaturkiye sayfalarında. Garantili en ucuz fiyatlı modelleri hemen sipariş verebilirsiniz.