Tıbbi Cihaz ve Ekipmanlar kategorisi aramanızda 17 adet ilan bulundu

Tıbbi Cihaz ve Ekipmanlar Popüler Ürünler

Tıbbi Cihazlar Nelerdir ?

Tıbbi cihazlar sağlık sektöründe işlevini yerine getiren, insan üzerinde bir hastalığın, yaralanmanın, sakatlığın tanısı, tedavisi, izlenmesi ve kontrol altında tutulması, hafifletilmesi, doğum kontrolü veya sadece ilaç uygulamak gibi amaçlarla üretilmiş cihazlardır. Hastalığın teşhisi, izlenmesi, tedavisi veya hafifletilmesi için tıbbi cihazlar etkin rol oynamaktadır. İnsan hayatını desteklemek ve sürdürmek için kullanılmaktadır. Tıbbi cihazlar sağlık uzmanları tarafından kullanılarak yaşam kalitesini arttırıp hastalara katkı sağlar. Tıbbi cihazlar sadece hastalıkların değil yaralanma ve sakatlanma gibi durumlarda da teşhis ve tedavi için kullanılmaktadır. Tıbbi cihazlar organ, kan ve doku bağışları gibi insan vücudundan elde edilen örneklerin incelenmesini de sağlamaktadır. Gebe kalmanın kontrolü veya sağlanması için kullanılan cihazlar da bir çeşit tıbbi cihazdır. Bu cihazlar insan vücudunun işlevlerini ölçmek ya da izlemek için kullanılabilmektedir. Aynı zamanda hastalığın teşhis ve tedavisini üstlenerek insanların daha uzun, sağlıklı ve kaliteli yaşamasını sağlar. Son derece çeşitli ürün grubunu içerisinde barındırırlar. Tıbbi cihazlar sağlık sisteminin her sektöründe kullanılmaktadır.

Fiyatlandırma ürün geliştirme sürecinin bir parçası olmalıdır. Üstün özelliklere ve üstün klinik verilerine sahip tıbbi cihazlar da fiyat artışı görülebilir. Tıbbi cihazlara yapılan harcama; ölçmesi zor bir durumdur. Tıbbi cihazlar; neşterlerden tıbbi yazılıma kadar çeşitlilik gösterdiğinden fiyat konusunda da her ürün ve her özellik için değişir.

Tıbbi Cihazlar Fiyatları

Sağlık sektöründe işlevini yerine getiren, insan üzerinde bir hastalığın, yaralanmanın, sakatlığın tanısı, tedavisi, izlenmesi ve kontrol altında tutulması, hafifletilmesi, doğum kontrolü veya sadece ilaç uygulamak gibi amaçlarla üretilmiş tıbbi cihazlar bu sayfada. Ameliyathane cihazları, analiz ve test cihazları, aspiratör cihazları, fizik tedavi cihazları, hasta odası cihazları, medikal kompresör, muayene cihazları, pendant, solunum cihazları, tedavi cihazları, teşhis ve tanı cihazları, yenidoğan üniteleri ve cihazları, yoğun bakım cihazları gibi çeşitli tıbbi cihazlara Makina Türkiye'den ulaşabilmeniz mümkündür. Yüksek kalite ve düşük fiyat ile güven içerisinde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Tıbbi Cihazlar kategorisinde.