CNC Ahşap İşleme Makineleri kategorisi aramanızda 65 adet ilan bulundu

5 Eksen (600x600x600mm) Ahşap CNC İşleme Makinaları

Ertech Makina | 5xm600XL

5 Eksen (400x400x400mm) Ahşap CNC İşleme Makinaları

Ertech Makina | 5xm400

5 Eksen (1000x600x400mm) Ahşap CNC İşleme Makinaları

Ertech Makina | 5xm1000

Masaüstü 5 Eksen Ahşap CNC İşleme Makinaları

Ertech Makina | 5 Axismaker

Jet Master T Cnc İşleme Makinası

Busellato | Jet Master T

5 Eksen (600x600x400mm) Ahşap CNC İşleme Makinaları

Ertech Makina | 5xm600

Easy Jet Düz Tabla Cnc İşlem Merkezi

Busellato | Easy Jet

VTH-RKS16 Ahşap CNC İşleme Makinaları

PRF Makina | VTH-RKS16

Cnc Ahşap İşleme Makinası Thermwood Model 63

Thermwood | Model 63

Cnc Ahşap İşleme Makinası - Model 80 Carver

Thermwood | Model 80 Carver

Cnc Ahşap İşleme Makinası - Cabinetshop 45

Thermwood | Cabinetshop 45

Uzunluklu Konsollu Tabla Cnc İşleme Makinası

Poyraz Makina | Vigor1332

Trend 2137 Ahşap Cnc İşlem Makinaları

Titanium | Trend 2137

Megatron 2128 Cnc İşleme Tezgahı 210 X 280 Cm

Gama Makina | Megatron 2128

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

CNC Ahşap İşleme Makineleri Popüler Ürünler

Mekanik işlem gerektiren kazıma, boyama, delme gibi çalışmaları bilgisayar komutları yardımıyla otomatik olarak yapılması işlemini CNC ahşap işleme makinaları gerçekleştirir.  Ahşap üzerinde mekanik işlemeyi gerektiren bir çalışmayı (delme, kazıma, boyama vs) yapan CNC ahşap işleme makinaları burada. Ahşap işleme sektöründe ise sıklıkla CNC ahşap işleme makinaları kullanılmaktadır. 3d Tarayıcı, desen makinası, CNC ahşap işleme makinaları, CNC oyma (ahşap için), pantograf makinası sık kullanılan makinalardır. Ahşaptan metale bir çok farklı malzemeyi işleyebilirler. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle makinalar Makina Türkiye sayfasında. CNC Kesim yöntemleri içerisinde en çok kullanılanlardan olan Cnc oyma Kesim, bir hat üzerinde bilgisayarla hazırlanan desenin düzleme kazınması veya düzlemin verilen desene uygun biçimde kesilmesi yöntemidir. Cnc oyma Kesim yapan firmalar, Ahşap, Alüminyum, pleksi, strafor gibi düzlemleri biçimlendirebilirler. Cnc oyma Kesim fiyatlandırma işlemin yapılacağı düzlemin vasfına göre değişen sürelerle doğru orantılı olarak değişebilmektedir.

CNC ahşap işleme makinaları sayesinde yapılan işin doğruluk oranı insan yapımı işlere göre çok daha yüksektir. Bilgisayar yardımıyla aldığı komutlarla ahşap işlediğinden dolayı makina çalışırken başında beklemek zorunda kalınmaz. CNC ahşap işleme makinası üzerine özel bir standarda göre delikler delinmiş bantlar ile "otomatik" olarak işleme yapar. Bu makina sayesinde bir çok iş saniyeler içerisinde elimiz değmeden yapılıyor. Bu makinalar size hem zamandan hem de maddiyat olarak avantaj sağlıyor. Başta ahşap, mdf, sunta, kompozit, pleksi, derlin, poliüratan ve hafif metaller olmak üzere bir çok farklı malzeme üzerinde oyma, şekillendirme, rölyef, yazı kazıma işlemleri yapmak üzere kullanılırlar. 3 boyutlu işleme yapabilir. Karmaşık geometrik yüzeyler kolay yapılır. (Küre yüzeyi, heykel vs). Yapılacak işi yüksek doğrulukla yürütür. Birbirinin aynı parçalar kolayca üretilir. Makine çalışırken başında beklemek gerekmez. Yapılan imalat büyük bir esnekliğe sahiptir.

Cnc işleme tezgahı bir düzlemin üzerinde yüksek devrile dönen bir kesme ucunun kesilecek materyal, oyması prensibi ile çalışmaktadır. Kesme ucu çoğunlukla elmas olup, çok yüksek devrilerde dönerek materyali aşındırarak kesim işlemi yapar. Çok hassas ölçeğe sahip olabilmekle birlikte, CNC teknolojilerinde ulaşılan son aşama çok daha ileride çözümler ortaya koyabilmektedir. Ancak, Ahşap vb. yüksek ısıya mukavemeti olmayan materyallerin kesim ve biçimlendirme işlerinde fiziksel olarak Cnc işleme Kesim tezgahlarının kullanılması zorunluluk olarak kabul edilebilir. Zira oksijen ve plazma gibi yöntemlerle ahşabın biçimlendirilmesi ateş faktörü nedeniyle hayli zordur.

Yüksek kalite ve düşük fiyat ile güven içerisinde kendinize uygun makinaları sayfamızdan filtreleme uygulayarak temin edebilirsiniz. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte cnc routerların hayatımızdaki yeri de hayli arttı. Özellikle sanayileşmiş toplumlarda giderek kullanımı artmış durumda. Bilgisayar destekli olan bu tezgahlar X, Y ve Z olmak üzere 3 eksen boyunca birbirinden bağımsız hareket etme özelliğine sahiptir. Bu nedenle bilgisayar ortamında hazırladığınız şekil ve desenleri tasarım kısıtlaması olmadan işleyebilirsiniz. En basit ifadeyle, mekanik işlemeyi gerektiren bir çalışmayı (delme, kazıma, boyama vs), bilgisayardan gelen komutlara göre otomatik olarak yapan makinelerdir. Ayrıca son zamanlarda gelişen teknoloji ile daha sağlam ve daha hassas kesim yapan cnc işleme modelleri de hazırlanabilmektedir.  Ayrıca bu makine ile bir çok ürünü kolay bir şekilde işleyerek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Makinalar sayfamızda garantili şekilde sizlere sunulmaktadır. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı burada. Satılık ve kiralık seçenekleriyle CNC Ahşap İşleme Makinaları kategorisinde.