Transfer Baskı Presi kategorisi aramanızda 148 adet ilan bulundu

40x50 Cobra Tipi Transfer Baskı Presi

Diferro | COBRA4050

3.800 +KDV

40x40 cm Kabartma Tipi Transfer Baskı Presi

Diferro | PUFFY4040

20 Cm Gezer Kafa Transfer Baskı Presi

Oluşum Makine | OM-20x20

Toplam 5 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Transfer Baskı Presi Popüler Ürünler

Transfer Baskı Presi teknolojisi sayesinden tekstil ürünleri deri ahşap ve her türlü baskıya uygun materyaller üzerine mürekkepsiz boyasız baskı yapmanın en etkin yolu ve baskı çeşitliliği açısından  uygulama avantajları mümkündür. Baskı teknolojisinde karlı ve hızlı üretim yapabilmenizi sağlar.
İlk zamanlarda bu sistem, ısı ile transfer baskı esas polyester üstleri ve t-shirt gibi öğeleri için transfer baskı presi teknolojisi kullanılmıştır. Bugün ısı ile transfer baskı presi çeşitli sektörlerde önem kazanmıştır - özellikle giyim sektöründe hızlı üretim ortamında kumaş baskı için alternatif bir sistemdir.
Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Transfer Baskı Presi kategorisinde bulabilirsiniz.
Transfer baskı presi makinası ile yapılan baskılar sağlık ve güvenlik açısından caziptir, temiz ve çevreye zarar vermez.. Yan etkisi olan sıvı veya kimyasallar içermez. İşlem sonucunda kalan artık sadece kağıttır. Isı Transfer baskı pres işlemi giderek daha popüler hızlı üretim özellikle giyim imalat operasyonlarında birincil unsurdur.
Transfer Baskı Presi Hızlı üretim bu kullanım geliştirilmesi ve arıtma yoluyla mümkün olmuştur boya süblime baskı . Transfer Baskı Presi Özel olarak formüle yardımı ile boya süblime mürekkepleri ve grafik ve gelişmeler RIP yazılım paketleri , operatörler artık daha kaliteli bir son üründe sonuçlanır daha fazla kontrol ve esnekliğe sahip. Şimdi kumaş veya hatta bireysel kesilmiş parçaların kısa çalışır hızlı, verimli basılmış ve maliyet-etkin bir gerçek piyasa talebine yanıt olarak yapılabilir.
Transfer Baskı Presi Uygulama Alanları: Satın alma afiş, tabela, görüntüler, süpürgelik, halı, vb noktası, Reklam spesiyalleri - fare altlığı, bilek yastıkları, içecek izolatörleri, klip panoları, vb
Seramik, duvar resimleri ve iç tasarım Kar kayakları, kar panoları, bisiklet kaskları, in-line paten, su sporları donanımları Oyun masaları, cips Yazı, Rhinestones / kristaller Uni-sub ahşap, clipboards, plaklar, tabela, otomatlar mesaj panoları, masa başında, tezgahlar, döşeme, vb
Mikrofiber tabanlı spor giyim, T-shirt, şapka, mayo, ceket, kadın çantaları, kesme giyim parçaları, geniş format tekstil, vb
Sitemizde Tela Yapıştırma presi çeşitleri ve satan firma bilgileri mevcuttur.
Konfeksiyon yardımcı makina Çıt Çıt Makinası konfensiyon makinaları sayfamızda..
Bizim özel ısı transfer baskı bulucu sizin ihtiyaçlarınıza uygun bir ısı transfer basın bulmanıza yardımcı olacaktır. Sadece ısı transferi makine türünü seçin ve baskı boyutu gereksinimleri girmek ve bulucu en uygun ısı presleri bir listesini döndürür.
 
Bize uygulamayı bilmek ve belirli ihtiyaçları için doğru makineyi tavsiye etmekten mutluluk olacaktır.Tekstil ürünleri deri ahşap ve her türlü baskıya uygun materyaller üzerine mürekkepsiz boyasız baskı yapmanın en etkin yolu ve baskı çeşitliliği açısından  uygulama avantajları Transfer baskı Presi makinalarıyla Teknolojisi ile mümkündür. Baskı teknolojisinde karlı ve hızlı.
 
İlk zamanlarsa bu sistem, ısı ile transfer baskı esas polyester üstleri ve t-shirt gibi öğeleri için transfer baskı makinası teknolojisi kullanılmıştır. Bugün ısı ile transfer baskı çeşitli sektörlerde önem kazanmıştır - özellikle giyim sektöründe hızlı üretim ortamında kumaş baskı için alternatif bir sistemdir.
 
Transfer baskı makinası ile yapılan baskılar sağlık ve güvenlik açısından caziptir, temiz ve çevreye zarar vermez.. Yan etkisi olan sıvı veya kimyasallar içermez. İşlem sonucunda kalan artık sadece kağıttır. Isı Transfer baskı giderek daha popüler hızlı üretim özellikle giyim imalat operasyonlarında birincil unsurdur.
 
Hızlı üretim Bu kullanım geliştirilmesi ve arıtma yoluyla mümkün olmuştur boya süblime baskı . Özel olarak formüle yardımı ile boya süblime mürekkepleri ve grafik ve gelişmeler RIP yazılım paketleri , operatörler artık daha kaliteli bir son üründe sonuçlanır daha fazla kontrol ve esnekliğe sahip. Şimdi kumaş veya hatta bireysel kesilmiş parçaların kısa çalışır hızlı, verimli basılmış ve maliyet-etkin bir gerçek piyasa talebine yanıt olarak yapılabilir.
 
Transfer Baskı Presi  ÜRÜN UYGULAMALARI
 
Satın alma afiş, tabela, görüntüler, süpürgelik, halı, vb noktası
Reklam spesiyalleri - fare altlığı, bilek yastıkları, içecek izolatörleri, klip panoları, vb
Seramik, duvar resimleri ve iç tasarım
Kar kayakları, kar panoları, bisiklet kaskları, in-line paten, su sporları donanımları
Oyun masaları, cips
Yazı, Rhinestones / kristaller
Uni-sub ahşap, clipboards, plaklar, tabela, otomatlar mesaj panoları, masa başında, tezgahlar, döşeme, vb
Mikrofiber tabanlı spor giyim, T-shirt, şapka, mayo, ceket, kadın çantaları, kesme giyim parçaları, geniş format tekstil, vb
 
 
Sitemizde Tela Yapıştırma presi çeşitleri ve satan firma bilgileri mevcuttur
 
Konfeksiyon yardımcı makina Çıt Çıt Makinası
 
Bizim özel ısı transfer baskı bulucu sizin ihtiyaçlarınıza uygun bir ısı transfer basın bulmanıza yardımcı olacaktır. Sadece ısı transferi makine türünü seçin ve baskı boyutu gereksinimleri girmek ve bulucu en uygun ısı presleri bir listesini döndürür.
 
Bize uygulamayı bilmek ve belirli ihtiyaçları için doğru makineyi tavsiye etmekten mutluluk olacaktır.