Modelist Masası Çekmeceli 180x120 Cm Ayarlı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00170639
Kategori: Modelist Masası
Marka: Sellers
Model Tipi: K-12
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Çekle Şatış, Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Sellers Metal

Sellers Metal Konfeksiyon Malz. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ersin B.

Modelist Masası

Teknik Özellikleri

Modelist masaları, birçok sektörde tercih edilen masa çeşitlerinden biridir. Tercih edilmesindeki en önemli etken, ayarlanabilir olmasıdır. Bu yüzden mühendislik, tekstil ve tasarım sektörlerinde sıklıkla kullanılabilir.

En çok kullanılan sektörlerin başına tekstil gelmektedir. Ürünlerin tasarımının ve kesiminin yapılmasında tercih edilen bir masadır. Ayarlanabilir olması sayesinde kesim işleri hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilmektedir. İşlerin kolay ve hızlı yapılabilmesi ile çok fazla ürün üretilebilmektedir. Bu da müşteri potansiyelini arttırmaktadır.

Tekstil sektörüne başlamak isteyenler ya da müşteri potansiyelini arttırmak isteyen firmalar, bu masalara sahip olmalıdır.

Modelist Masaların Özellikleri

Modelist masalar, birçok teknik özelliği içinde barındırır. Bu yüzden üreten firmanın sektörler hakkında bilgi sahibi olması gerekir. Ayrıca deneyim de önemlidir. Modelist masaları, ayarlanabilir olmasından dolayı tercih edildiği için üretim sırasında dikkat edilmesi gerekir. Ayarlanabilir kısmı arızalanmamalıdır. Kullanımı kolay olmalıdır.

Çizim ya da kesim yaparken modelist masasına eğilme gibi bir durum yaşanmaz. İsteğe göre masaya eğim verilebilir. Bunu yaparken de zorluk yaşanmaz.

Modelist masasının iskelet sistemi çeliktir. Paslanma gibi istenmeyen durumlarla karşılaşmamak için özel boyalar kullanılır. Bu boyaların başında ise genellikle fırın boyalar gelmektedir. Ancak firmaya göre kullanılan boyalarda değişiklikler olabilir.

Modelist masaları, çizilme ve kesilme gibi darbelere de dayanıklı bir masa çeşididir.

Modelist Masalarını Nereden Alabilirim?

Modelist masaları, son zamanlarda birçok sektör tarafından kullanılan bir masadır. Bu yüzden birçok yerden kolaylıkla temin edilebilir. Bu yerlerin başında online alışveriş siteleri ve mağazalar gelmektedir.

Modelist masası almadan önce firmanın araştırılması büyük fayda sağlayacaktır. Çünkü modelist masalarda karşılaşılan sorunlardan biri, ayarlanabilir kısmının bozuk olmasıdır. Ayrıca kullanım sırasında birçok zorluk yaşanabilmektedir.

Firmanın profesyonel olması, bu zorlukların yaşanması engeller. Zorluklar yaşansa bile firmadan teknik destek alınabilir.

SELLERMETAL  TEKSTİL ekipmanları olarak birçok alanda hizmet vermekteyiz. Askı sistemleri, modelist masaları, raf sistemleri, ütü paket masası ve daha birçok ürünün üretimini ve satışını yapmaktayız. Üretim sırasında kaliteli malzemeler kullanmayız ve uygun fiyatlara satmaktayız.

Sizde ürünlerimizden ve hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

En:110Cm - Boy:180Cm - Yükseklik:85Cm

İstenilen boyutlara göre özel üretim yapılmaktadır.

Uygun fiyatlı, kaliteli işçilikli özel üretim fiyatları için lütfen bizimle iletişime geçin.

Modelist Masası Çekmeceli 180x120 Cm Ayarlı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin