İmalat Sanayi Makinaları ve Ekipmanları Kocaeli kategorisi aramanızda 92 adet ilan bulundu

750 Litre Isıtıcılı Kimyasal Endüstriyel Mikser

Polmak Paslanmaz | 750L

316 L Viskoz Paslanmaz Kimyasal Endüstriyel Mikser

Polmak Paslanmaz | P-EM001

100 Litre Laboratuvar Tipi Boya Epoksi Kimyasal Endüstriyel Mikseri

Polmak Paslanmaz | P-EM004

30 m³ Paslanmaz Kimyasal Reaktör

Polmak | P-KR001

Hız Ayarlı Sensörlü Pvc Kauçuk Bantlı Konveyör

Makroll | MKR-0015

3 Hatveli Power & Free Konveyör

Boymak | BYM3-1

Sprey Tipi Çinko Fosfat Tesisleri

Boymak | B-CK001

Sprey Tipi Demir Fosfat Hatları

Boymak | B-DF001

Skyjet Kablo Üfleme Makinası

SKYFIBERTECH | ALLAME

1500 Adet / Dk Peçete Makinası

Point Makina | P-PM001

Panel Preslemeli Cam Yıkama Hattı

Genmak | GMPP

Toplam 3 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

İmalat Sanayi Makinaları ve Ekipmanları Popüler Ürünler

İmalat Makinaları Kullanım Alanları 

İmalat Makinaları ham maddeleri işleyerek tüketim mallarına, ara mallara ya da yatırım mallarına dönüştüren sanayi koludur. Cnc işlem merkezi, torna tezgahları gibi makinaların içinde bulunduğu talaşlı imalat tezgahları; metal şerit testere, daire testere gibi makinaları içinde barındıran metal kesme makinaları, MIG/MAG kaynak makinaları, unta kaynak makinaları gibi kaynak makinaları; boyama sistemleri, boru profil makinaları, kuyum makinaları ve daha fazla imalat makinaları sayfamızda sizleri bekliyor. İmalat makinaları sektörünün en iyi firmaları, en kaliteli ürünlerini size ulaştırmak için bu sayfada topladık. Firma bilgileri, imalat makinaları detayları, işlevleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. 6000’den fazla sıfır ve ikinci el seçenekleri ile ihtiyacınızı en iyi karşılayacak imalat makinaları için buradayız. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı ile İmalat Makinaları kategorisinde. İmalat makinaları üretimi çok basit bir iştir; işletme sahibi, nihai ürün üretmek için hammadde veya bileşen parçaları satın alır.

Hammadde ve ticari malların üretimi, işlenmesi veya hazırlanmasına dayanan üretim ve ticaret dalı. Bu, tüm yiyecekleri, kimyasalları, tekstilleri, makineleri ve ekipmanları içerir. Bu, çıkarılan cevherlerden çıkarılan bütün rafine metalleri ve mineralleri içerir. Bu, tüm kereste, odun ve kağıt hamuru ürünlerini içerir. Makine İmalatı alt sektöründeki Endüstriler, iş yapmak için dişlilerin ve kolların uygulanması gibi mekanik kuvvet uygulayan son ürünler yaratır. Makine imalatı için bazı önemli işlemler, metal parçalarının şekillendirilmesinde kullanılan dövme, damgalama, bükme, biçimlendirme ve işlemedir. Kaynak ve montaj gibi işlemler, ayrı parçaları birleştirmek için bir araya getirilir. 

Bir fabrika, üç tip üretim üretiminden birini işletir:

Stoka Üretim (MTS)  - Bir fabrika, stok mağazalarına ve showroomlara makinaları üretmektedir. İmalat makinaları için piyasayı tahmin ederek, üretici önceden üretim faaliyeti planlayacaktır. Çok fazla makina üretiyorlarsa, fazladan zararla satmaya ihtiyaçları olabilir ve çok az  üretmede piyasayı kaçırabilir ve maliyetleri karşılayacak kadar satmayabilirler.

Sipariş Verme (MTO)  - İmalat makinaları üreticileri, imalat makinaları stok üretmeden önce imalat makinaları siparişi bekler. Envanterin kontrol edilmesi kolaydır ve imalat makinaları sahibinin piyasa talebine güvenmesine gerek yoktur. Yine de imalat makinaları müşterisi bekleme süresi uzundur ve imalat makinaları üreticisinin fabrikayı üretimde tutmak için sürekli bir imalat makinaları sipariş akışına ihtiyacı vardır.

Montaj Yap (MTA)  - Fabrika, montaj siparişlerini öngörerek bileşen parçaları üretmektedir. Bunu yaparak, üretici müşteri siparişlerini yerine getirmeye hazırdır, ancak siparişler gerçekleşmezse, üretici istenmeyen parça stokuna sahip olacaktır

Risklerin Kontrol Altında Tutulması Anahtardır

Üç tip imalatta da riskler var ; arzı çok artarsa, piyasayı su basar, fiyatta bir düşüşe ve kârda bir düşüşe neden olursunuz. Talebi karşılamamak suretiyle müşterisi, üreticisine satışlarda düşüşle başka bir yere gidebilir. İmalat makinaları başarılı üretimde kalite kontrolü de büyük bir faktördür. Üreticinin baştan sona ürün kalitesini yakından takip etmesi ve birçok test yapması gerekir. Hata olursa, uzun vadeli sonuçlar ciddi olabilir.

Bir imalat işletmesi, kaliteli bir ürünün karmaşık montajı için birçok parçaya veya basit bir iyiliği yapmak için çok azına ihtiyaç duyabilir. Üretim maliyetlerini minimumda tutmak, iyi kalite kontrolüne ve mükemmel satış yönetimine sahip olmak, her türlü imalat riskini azaltmak için anahtardır.