Çoklu Delik Makinası kategorisi aramanızda 37 adet ilan bulundu

3 Kafa Çoklu Delik Delme Makinası

Maggi | Boring System 323

X:4000 Y:1200 RAPID DRILLING

AHC Makine | X:4000 Y:1200

Md-114 S Ekonomik Minifix Çoklu Delik Makinesi

Me De Makine | MD-114 S

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Çoklu Delik Makinası Popüler Ürünler

Ahşap işlemesinde delik delme işleminde kullanılabilir olan çoklu delik makinası üstün kalite ve düşük fiyatla sayfamızda. Üstün kaliteli çoklu delik makinası çeşitlerini siz değerli müşterilerimize üretici firmalar ile sunuyoruz. Daha uzun servis ömrü, kullanıcı dostu tasarım, sağlam yapı, sorunsuz işlem avantajları ile dilediğiniz çoklu delik makinası burada. Delik delme, parça imalatındaki en temel işlemlerden biridir. Ahşap eleman üzerinden birden fazla delik delme için çoklu delik makinası kullanılmaktadır. Çoklu delik makinasımükemmel delme kapasitesine ve sağlam bir gövde yapısına sahiptir.

Piyasada bulunan benzer çoklu delik makinası ile karşılaştırıldığında daha az bakım gerektirir. Ahşap elemanlara zıvana açma, delik delme, kavela deliği delmek, havşa açma, deliklere havşa açmak, tas menteşe yuvası açma, budak boşaltmak ve yama parçaları çıkarmak gibi işlemleri çoklu delik makinası yapar. Çoklu delik makinası hem yatay hem de dikey yönde ahşap elemanlara işlem yapar. Çoklu delik makinası kızaklar üzerinde ve hidrolik pistonlarla tabla üzerinde hareket ederek delme işlemini yaparlar. Ahşap işlemenin ikinci aşamasında, sert kereste içinde delikler veya yarıklar üretmek için çoklu delik makinası kullanılır. Gardıropların ve dolapların iç kısımlarında çoklu delik grupları oluşturmak için çoklu delik makinası kullanılırlar. Çoklu delik makinası türü, panelin veya masif ahşabın hassas bir şekilde delinmesinin gerekli olduğu durumlarda çok kullanışlıdır. Özellikle mobilya endüstrisinde, dolapların ve diğer eşyaların içlerinde veya raflarında delikler oluşturulması gerekir. Çoklu delik makinası mağazanıza gerçek bir performans kazandıracak ve karınıza kar sağlayacak bir makinedir. 

Çoklu delik makinası hem insan gücünden hem de maliyetten tasarruf sağlamaktadır. Çoklu delik makinası ahşap sektöründe mobilya üretiminde ve marangoz işçiliğinde kullanılabilmektedir. Çoklu delik makinası üretimde büyük ölçüde kolaylık ve hız sağlamaktadır. Üretici kapasitesini arttırarak hem maliyeti hemde iş gücünü azaltabilmektedir. Bu avantajlar sayesinde satışı ve kaliteyi arttırır. Bu ürün aynı anda birden fazla deliğin doğru ölçülerde delinmesine yardımcı olur. Ayrıca çektirme yuvalarında, kayıt birleştirmede, sandalye kolçaklarında ve menteşelerde kullanılabilmektedir. Bunun yanı sıra zaman ve iş gücü tasarrufu yapar. Kısa sürede hatasız delme işlemini tamamlar. Bu ürün genellikle firmaların uzun bir süre aynı iş üzerinde çalıştığı yerlerde daha çok tercih edilir. Matkap uçları yalnızca delik delme sırasında kullanıldığından enerjiden tasarruf sağlamaktadır. Yan yana eşit aralıklarla dizilmiş matkap gurubundan ve iş parçasını makine üzerinde sıkılmasını sağlayan pinomatik veya hidrolik sıkma düzeninden oluşmaktadır. Matkap sayısı makine modeline göre değişmektedir. Bu durumda işlem yapılacak tabla genişliği bu sayını iki ucu arasındaki mesafedir. İşlenmiş deliklerin ortak bir özelliği, deliğin tepesini iş parçasına yerleştirmektir. Bu genellikle bir tutturucunun başını yerleştirmek ve iş parçası yüzeyi ile aynı hizada oturmasını sağlamak için yapılır. 

İki tip girintili delik, silindirik bir girintiye sahip bir havşa ve koni şeklinde bir girintiye sahip bir havşa vardır. Delme derinliği ve delme yüksekliği ayarlanabilir. Geniş yüzeylerde bir arada delme imkanı sağlar. Kesme aleti, pervane adı verilen bir parçanın içine tutturulmuş, daha sonra iş miline tutturulmuş, takımı yüksek hızlarda döndüren silindirik bir alettir. Delik açma işlemleri tipik olarak bir parçanın işlenmesindeki diğer birçok işlem arasında gerçekleştirilir. Bununla birlikte, delik açma, döküm veya dövme gibi mevcut bir parça için ikincil bir işleme işlemi olarak gerçekleştirilebilir. Bu, birincil işlem sırasında oluşması çok pahalı olan özellikler eklemek veya mevcut deliklerin toleransını veya yüzey kaplamasını geliştirmek için yapılabilir.

Makinede delik, iş parçasından eksenel olarak giren döner bir kesici alet tarafından iş parçasından kesilen bir silindirik özelliktir. Delik, kesici takımın aynı çapına sahip olacak ve geometri ile eşleşecektir (sivri uçlu olabilir). Silindirik olmayan özellikler veya cepler de işlenebilir, ancak delik açma işlemleri için uç frezeleme işlemleri gerektirir. Tüm işlenmiş delikler aynı temel forma sahip olsa da, belirli bir uygulamaya en iyi şekilde uyacak şekilde birçok yönden farklı olabilir. İşlenmiş bir delik, delik açma işlemini ve gereken aleti belirleyecek birkaç farklı parametre veya özellik ile karakterize edilebilir. Bu makinanın; gövde, tabla, kızaklı siper, baskı takozu, motor, kovan dişlisi, kovan gibi kısımları vardır.

Delikler, seçilen alet tarafından belirlenen çok çeşitli çaplarda işlenebilir. Standart olmayan bir çapın işlenmesi için özel bir takım oluşturulabilir, ancak en yakın standart boyutlu takımın kullanılması daha uygun maliyetlidir. Gövde kısmı tüm parçaları üzerinde taşır. Artemak, As Makina, Atmaca, Beeman, Biesse, Busellato, Dinçmak, Drılltech, F.N.T, Felder, Fortuna, Griggio, Gümüş, Hasdem Makina, Himsan, Ima, Koch, Maggi, Me-Sa, Me-Se, Mızrak, Morbidelli, Multi Spindle, Omaksan, Omec, Öz Başkent, Özünverler, Tomassi, Törk Makina, Turanlar, Üniversal, Ünsal Makina, Ünver, Vitap gibi firmaların ürünleri Makina Türkiye'de. Yüksek kaliteli ve düşük fiyatlı çoklu delik makinası sayfamızdan kolaylıkla bulabilmeniz mümkündür. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle tedarikçi firmaların çoklu delik makinası kendi ihtiyacınıza göre filtreleyebilir, satıcısı ile iletişime geçebilirsiniz. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Çoklu Delik Makinası kategorisinde.

Çoklu Delik Makinası modellerine sıfır ve ikinci el seçenekleri ve satıcıyla anında iletişime geçme imkanıyla hemen ulaşın