DW 772 P 2400 Watt Sanayi Tipi 2 Motorlu Oto Yıkama Süpürgesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00184171
Kategori: Oto Yıkama Süpürgesi
Marka: MAY Makina
Model Tipi: DW 772 P
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Maltepe Mah. / Adapazarı / Sakarya
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

MAY Makina

MAY Makina Kimya

Danışman : Mustafa A.

2400 Watt Sanayi Tipi 2 Motorlu Oto Yıkama Süpürgesi DW 722 P

DW 772 P  2 vakum motorlu sanayi tip ıslak kuru süpürge 220 volt elektrikle çalışmaktadır. Makinenin üzerinde her biri 1200 watt emiş gücüne sahip 2 adet  vakum motoru bulunmaktadır ve toplamda 2400 watt emiş gücüne sahiptir.

Genellikle oto süpürge , 2 motorlu süpürge, ıslak kuru süpürge, sanayi tip süpürge , büyük süpürge , cami süpürgesi ,elektrik pano süpürgesi, talaş emme makinası oto kuaför süpürgesi, 2 vakumlu süpürge ,oto yıkama süpürgesi, olarak da adlandırılan DW 772 P 2 vakumlu sanayi tip süpürge modelimiz 77 litre kapasiteli plastik kazana sahiptir. DW 772 P 2 vakumlu süpürge Bu büyük kazanı sayesinde geniş alanlarda rahatlıkla kullanılabilir.

DW 772 P 2 vakumlu ıslak kuru süpürge makinaları genellikle oto kuaförlerinde oto süpürgesi olarak kullanılsa da aslında kullanım alanları çok geniştir. Gerektiğinde toz çekimi gerektiğinde de su çekebilen 2 vakum motorlu süpürge makinaları Okul , Hastane, Fabrika , İmalathane , Otel, Camii , Yurt gibi alanlarda da sıkça kullanılmaktadır.

Temizlik şirketleri cami okul fabrika ve Oto yıkama firmaları tarafından oto süpürge makinası olarak kullanılmasının nedeni  dayanıklı gövdesi ve yüksek emiş gücüdür.

2 vakumlu sanayi tip süpürge makinamız toz , kum , talaş  gibi maddelerin yanı sıra sıvı atıkları da vakumlayabilmektedir.

Makine üzerinde her motorun ayrı çalıştırma düğmesi bulunmaktadır. Böylelikle Sanayi tip süpürge makinası istenildiğinde tek motor istenildiğinde de çift motoru ayrı ayrı çalıştırılabilmektedir.

DW 772 P 2 motorlu sanayi tip süpürge makinası üzerinde 2 adet vakum motoru bulunmakta fakat daha sonra istenilirse 3 vakumlu  süpürge modeline çevrilebilir. Süpürge kafa kısmı içerisinde 3. Vakum motorunu koyabilecek yer bulunmaktadır. Dolayısı ile 2 vakum motorlu süpürge daha sonra 3 vakum motorlu süpürgeye kolaylıkla çevrilebilmektedir.

Temizlik şirketlerinin olmazsa olmaz makinalarından bir tanesidir ve kullanım alanı çok geniştir.

DW 772 P 2 vakumlu süpürge makinası kutusu içerisinden 2,5 m uzunluğunda emiş hortumu , krom borusu , zemin süpürme aparatı , halı süpürme aparatı , zeminden su çekme aparatı  ve dar alanlar için kenar köşe diye adlandırılan uzun ince emiş aparatı çıkmaktadır. Ayrıca sanayi tip süpürge içerisinde 1 adet toz bezi bulunmaktadır. Bu toz bezi vakum esnasında çekilen toz ve küçük partiküllerin vakum motorlarına giderek zarar vermesini engellemek içindir. Sıvı çekileceği zaman bu bezin çıkarılması şarttır. Aksi takdirde sanayi tip süpürge toz bezi ıslanacak vakum motorları da bu bez üzerindeki sıvıyı çekerek zarar göreceklerdir.

2 motorlu Sanayi tip süpürge tekerlekli ve taşınabilirliği kolay bir araba üzerine monte edilmiştir ve hareket ettirilmesi çok kolaydır.

2400 Watt Sanayi Tipi 2 Motorlu Oto Yıkama Süpürgesi Dw 722 P
DW 772 P 2400 Watt Sanayi Tipi 2 Motorlu Oto Yıkama Süpürgesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin