Full-Es Toz İndirgeme Sistemi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00217279
Kategori: Toz İndirgeme Sistemi
Marka: Sancak Makina
Model Tipi: FULL-ES
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ostim OSB Mah. / Yenimahalle / Ankara
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Sancak Makina

Sancak Makina

Danışman : Ali B.

Sancak Makina FULL - ES 

Full-Es Toz İndirgeme Sistemi

FULL-ES sistemimiz rakiplerine sunduğu farklarla işinizi bir adı daha öteye taşıyacak farklı özelliklerle donatılmış bir toz indirgeme sistemidir.

  • Sadece 5-6 Bar Su Basıncı İle Çalışır

  • Ton Başına 1-2 lt Su Tüketimi olan

  • Herhangi Bir Kimyasal Katkı Maddesi Kullanmaz

  • Hava (Kompresör) Gereksinim Duymaz

Düşük basınçlı çeneli, darbeli, konik vb. kırıcılar, elek altı stok dökülüş nokları ve konveyör bantlarının gerekli noktalarını tozsuzlaştırmak için 5-6 bar su basıncı ile pulverizasyon sağlanır. Su hattı hortumu olarak her türlü aşınmaya ve her türlü şartlara dayanıklı özel sentetik thermo karışımlı hortum kullanılır. (5/3”max.30bar)

Yüksek Basınçlı: Kamyon dökülüş noktaları, büyük kapasiteli kırıcılar (600 ton/saat üstü) ve geniş alanları tozsuzlaştırmak için 100-300 bar (3-21 1/dk) yüksek basınçlı pompalar kullanılarak pulverizasyon sağlanır. Hortum olarak hidrolik hortum kullanılır. (1/2 max. 200 bar) “Full-ES”

Hava ve su sarfiyatı çok düşüktür. 300 ton/saat kapasitedeki bir kırma - eleme tesisinde 1 saatte en fazla 600 litre su tüketilir (ton başına 1-2 litre). Sistemin uygulanacağı tesisin büyüklüğüne, makina adedine (kırıcı, elek, bant vs.), saatlik kapasitesine ve proje dahilindeki nozzle adedine göre bu oran değişmektedir.

Sistem; kompresör, hidrofor, kumanda panelleri ve bu panellerde ki kollektörlerden çıkan hava ve su hatlarının beslediği nozzle’lardan oluşmaktadır. Sistemde mevcut olan tahliye fonksiyonu sayesinde sistem kapatıldığında, (panel içindeki devam eden su hatlarına ve nozzle’lara basınçlı hava verilerek) tıkanma kesinlikle engellenmektedir.

Uzaktan kumandalı olan kontrol panelleri vasıtasıyla, kamyon dökülüş noktaları, kırıcılar, elek altı stok dökülüş noktaları ve diğer konveyör aktarma noktalarına yerleştirilen nozzle’ların aynı anda veya birbirinden bağımsız çalıştırılması mümkündür. Sistemin, müşteri tercihine göre tam otomasyonlu olarak tasanlanmış olan modellerinde, kumanda panellerinin operatörsüz olarak çalıştırılması da mümkündür.

Full-Es Toz İndirgeme Sistemi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin