Gıda Makinaları ve Ekipmanları kategorisi aramanızda 4125 adet ilan bulundu

20-200 Ml Kaymak Yoğurt Dolum Makinası

Kulp | 20-200 Ml

150-200 Paket / Dakika Çikolata Paketleme Ambalajlama Makinası

Ammar Makina | W-CH200

65.000

1000 Adet / Saat (40 - 250 gr) Hamur kesme makinesi

Fersah | FRS-20

2.000 +KDV

Domates Çekme ve Salça Makinası

Hec | SL001

21.500

60 cm Paslanmaz Hamur Açma Makinası

Hamak | 60 cm

1.450 +KDV

800 Adet / Saat (30 - 300 gr) Hamur Konik Yuvarlama Makinası

Fersah | FRY-700

1.750 +KDV

500 - 700 Adet / Saat (40 cm) Pizza Pres Makinesi

Fersah | PZP-400

2.700 +KDV

110-120 Volt Üç Kollu Set Üstü Soft Dondurma Dolum Makinesi

Maycup Makine | SFT100

65.000 +KDV

Gıda Dedektörü Ağır Ambalajlı Ürünler

Kalmer | MET-60

7.600

1500-2000 Adet / Saat Hamur Kesme ve Konik Yuvarlama Makinası

Fersah | FRS-15

2.500 +KDV

1000 Adet / Saat (30 - 300 gr) Hamur Açma Makinası

Fersah | FKY-500

3.750 +KDV

1500-2000 Adet / Saat Hamur Kesme Tartma Makinesi

Fersah | FRS-10

3.750 +KDV

1500-2000 Pieces / Hour Baguette Moulder Machine

Fersah | EKM-300

3.500 +KDV

FPM-40 Pizza Hamur Açma Makinası

Fersah | FMP-40

2.500 +KDV

1000 Pcs / Hour Dough Cutting Weighing Machine

Fersah | FRS-20

2.000 +KDV

Toplam 115 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Gıda Makinaları ve Ekipmanları Popüler Ürünler

Gıda Makinaları et, süt, yumurta, sebze, meyve, tahıl ve daha birçok gıda maddelerinin fabrikalarda işlenip ambalajlanarak piyasaya arz edildiği sektör olan bu sektör dünyanın en büyük sanayilerinden biridir. Mutfak makinaları, süt ürünleri işleme, et kıyma makinaları, küp şeker makinaları, tahıl işleme makinaları, yaş gıda işleme, et işleme makinaları, hazır gıda makinaları gibi sektör içi birçok farklı amaca hizmet eden makinaları sayfamızda bulabilirsiniz. Sektörün önde gelen firmaları hakkında detaylı bilgi edinebilir, satıcılar ile iletişime geçebilirsiniz, içeriği fiyatı ve performansı ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Pişirici grubu, fırın ve ekipmanları, çikolata makinaları, et kıyma makinaları ve daha nice gıda makinaları ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak 3500’e yakın makinayı sizlerin incelemelerinizi bekliyor. Yüzlerce marka ve model, makina satıcısına anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık gıda makinaları seçenekleriyle Gıda Makinaları kategorisinde. Konveyörler, gıda / içecek endüstrisindeki tüm makine kazalarının% 30'unda yer almaktadır - diğer tüm makine sınıflarından daha fazla.

Konveyör yaralanmalarının% 90'ı düz bantlı konveyörlerde meydana gelir. Yaralanmaların% 90'ı, hareketli şanzıman parçaları ve hareketli ve sabit parçalar arasındaki yakalama noktaları gibi iyi bilinen tehlikeleri içerir. Kazaların% 90'ı öngörülebilir normal işlemler sırasında ortaya çıkar - üretim faaliyetleri, tıkanıklıkları temizleme vb. Konveyörlerin tehlikeli parçalarının korunması, tasarım (örneğin parmak sıkışmasını önleyen kaldırma silindirleri), sabit koruma (çıkarılması için bir anahtar gibi bir el aleti gerektiren) veya menteşeli veya çıkarılabilir kilitli korumalar (örn. makinenin koruyucu çıkarılmış halde çalışmasını önlemek için kilitleme anahtarları). Gıda endüstrisinde kilitli korumalar, makinenin sık sık hijyenik olarak temizlenmesini kolaylaştırma avantajına sahiptir, ancak temizlik sıvılarına maruz kaldığında bakım daha yüksek olabilir. Konveyörün günlük ve rutin hijyenik temizliği için çalışanların korumasız hareketli parçalardan yaralanma riski altında kalmamasını sağlayan güvenli bir çalışma sistemi bulunmalıdır. Kullanılan iş sistemi resmileştirilmeli ve çalışanlar makinalar için uygun şekilde eğitilmelidir. Gıda işleme ve işleme operasyonlarını daha verimli ve üretken kılan yenilikçi gıda işleme ekipmanları ve makineleri üretmekte ve satmaktayız. Taze pazar, hazır, konserve, dondurulmuş gıda makinaları ve tohum sektörlerine yönelik her türlü ürünün işlenmesi için ekipman üretiyoruz. Makinelerimiz sebze, meyve, makarna, pirinç, et ve diğer yiyecekleri işlemek için kullanılır.

Dünyanın dört bir yanındaki gıda işlemcileri, yiyecek işleme ve işleme gereksinimlerine yönelik çözümler için Makina Türkiye’ye güveniyor. Hedefimiz müşterilerimizi en yüksek kalitede üretim yapan en verimli gıda işlemcileri yapan yeni tasarımlar üzerinde sürekli olarak çalışmaktadır. Amacımız, en kaliteli ürünleri en verimli şekilde işlemede ortağınız olmaktır. Müşterilerimiz makinelerimizle daha verimli çalışabildikleri için pazarda maliyet avantajı elde ediyorlar. Gıda endüstrisinde, çeşitli soğutma türleri vardır; Yüksek dondurucular, Soğuk hava depoları, Sürekli soğutucular, Daldırma soğutucuları, Kazınmış yüzey soğutucuları, Spiral dondurucular, Vakumlu chillerler. Dilimleme makinelerinde etkin biçimde kesilmiş ürünler; patates, kereviz, kuşkonmaz, fasulye, biber, marul, ekmek çubukları, havuç, kabak, tavuk kanadı, narenciye kabuğu, ekstrüde edilmiş ürünler, turşu ve biberli ürünlerdir. Dicers patates, domates, ekmek, havuç, şalgam, kereviz, ananas, önceden şekillendirilmiş kemiksiz hindi kızartması, evcil hayvan gıda emülsiyonları, şeker ve pancar gibi çok çeşitli gıda ürünlerini keser.