Tampon Baskı Makinesi

Erkan Makina | EMS 446

Fiyat Sorunuz

Tek Renkli (30x30 Cm) Açık Hazne Tampon Baskı Makinesi

Yulong | YYD 400-300

Fiyat Sorunuz

10X10 Cm 2 Renk Tampon Baskı Makinası Açık Hazne

Yulong | YYC-125-100

Fiyat Sorunuz

100x150 mm Çift Renk Tampon Baskı Makinası

A Reklam | 100x150

Fiyat Sorunuz

Tampon Baskı Makinası Popüler Ürünler

Tampon Baskı Makinası Kullanım Alanları

Tampon baskı makinesi ile yapılan işlem 2 boyutlu bir görüntüyü 3 boyutlu bir nesneye aktarabilen bir baskı işlemidir. Tampon baskı makinesi medikal, otomotiv, promosyon, konfeksiyon ve elektronik komponentler için kullanılabilmektedir. Tampon baskı makinesi gravür baskı prensibi ile çalışır. Tampon baskı makinesi ilk olarak kol saatlerinin kadranlarına baskı yapmayı amaçlayan bir teknik olarak icat edildi. 

Desenin son derece esnek olan ped vasıtasıyla aktarılması sayesinde, hemen hemen her şekle veya yüzeye sahip alt tabakalara tampon baskı makinesi ile baskı yapmak mümkündür. Tampon baskı makinesi aynı zamanda oyuncaklara, kozmetiklere veya seçilen yiyecek paketlerine baskı yapmak için kullanılır. Tampon baskı makinesi endüstri baskısı için de kullanılabilir. Tampon baskı makinesi ile uygulanan baskı diğer baskı tekniklerinin başarısız olduğu durumlarda kolayca uygulanabilir.

Günümüzde neredeyse herkes çakmak, logolu kalem, cep telefonu ve diğer günlük eşyalar gibi tampon baskı makinesi ile uygulanmış baskıyla süslenmiş parçaları kullanıyor. Tampon baskı makinesi işlevi sert ve kıvrımlı yüzeyler gibi üzerine basılması zor ürünlere baskı yapmak için kullanılır. Tampon Baskı Makinası ile yapılan baskıda görüntüyü bir öğeye aktarmak için silikon tampon kullanılır.

Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin