Palet Etiketleme Makinesi Popüler Ürünler

Palet Etiketleme Makinesi Nedir

Etiketin temel amacı tanımlamadır. Üstüne yapıştırdığınız ürünü her anlamda tanımlamaya yarayabilir. Siz nasıl tanımlanmasını isterseniz o şekilde tanımlar. Örneğin üretildiği saate göre tanımlayabilir, miktarına göre, içeriğine göre, rengine göre, son kullanma tarihine göre aklınıza gelebilecek her tanımlama ayrıştırma şekline göre etiketleme yapabilirsiniz. Paletleri etiketleme işlemi de paletli ürünlerinizin birbirlerinden kolayca ayrıştırılmasını palet etiket makinesi sağlar ve nakliye sırasında ya da depolarda aradığınız ürünleri bulmanızı kolaylaştırır. Palet etiketleme makinesi tamamen sizin işlerinizi kolaylaştırmaya yönelik bir makinedir. Paletler streçlere sarıldıktan ya da çemberlendikten sonra etiket makinesine gelirler ve toplam palet üzerindeki ürünün bilgisi etiket makinesinin bilgi işlemcisine yazılır daha sonra bu etiket makinesi etiketi yazıcıdan çıkarır ve baskı işlemini gerçekleştirir.

Palet Etiketleme Makinesi Çeşitleri 

Palet etiket makinesi baskı ve aplikasyon sistemlerini kullanarak ürünlerin üzerlerine barkod, ürün veya üretici bilgileri ile nakliye sırasında önem arz eden sevk detaylarını bilgisayar ortamında etiket tasarımına dönüştürerek üretim esnasında basılması ve otomatik olarak hareket halindeki veya duran koli, palet gibi çok çeşitli fakat geniş ürünlerin görünür yüzeylerine yani üst, yan, ön, köşe veya arka yüzeylerine yapıştırılması için kullanılmaktadır. Etiket baskısı için makineler değişik tipte termal transfer printerleri donatılmıştır. Yüzlerce farklı varyasyona sahip palet etiketleme makinesi bulabilirsiniz. Etiket yapıştırılacak ürüne göre vakumlu ya da hava üflemeli, temaslı veya döner kollu aplikatörler kullanılmaktadır. Makinelerin bütün özellikleri etiket yapıştırılacak ürüne göre şekillenmektedir. Hareket eden veya duran paletlerin ön, yan veya arka yüzlerine etiket yapıştırmak için farklı modeller mevcuttur. İsteğe bağlı olarak paletlerin 2 yan yüzüne de etiket yapıştıran robot sistemler temin edilmektedir. Otomatik ve yarı otomatik gibi çeşitleri vardır. İhtiyacınıza en uygun palet etiket makinesini bulmak için sayfamızı ziyaret edin.

Tamamlanmış palet işlemleri, paletlerin rafta saklanması gerektiğinde tanımlamaya yarayan barkod etiketinin görünürlüğünü sağlamak için paletin bitişik iki yüzünde örneğin uzun tarafında bir de kısa tarafında barkod etiketleri gerekmektedir. Tedarik zincirindeki diğer gelişmeler, ulusal ve bölgesel dağıtım merkezi otomatik tarama depolarında ürünler teslim alınırken karşılamada bu barkod haline gelmiş etiketler sayesinde paletler hakkında bilgi sahibi olunabiliyor. Tüm etiketler gerçek zamanlı olarak uygulanır ve barkod dikey çubuklar yönünde görüntülenir.

Palet Etiketleme Makinesi Fiyatları

Etiket makineleri çeşitli modelleri ile sayfamızda sizleri bekliyor. Türkiye'nin her yerinden satıcıya anında ulaşabilirsiniz. Yüzlerce varyasyona sahip etiket makinesi çeşitlerini incelemek veya ihtiyacınıza en uygun Palet Etiketleme Makinesi tespit etmek hatta satıcısıyla iletişim kurup bilgi almak için hemen sayfamızı ziyaret edin. Etiket makineleri seçenekleri ve detaylı ilanları fiyat seçenekleri ile burada. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle etiket makineleri başlığı altındaki Palet Etiketleme Makinesi kategorisinde.

Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin