Karton Gıda Kapları Ümraniye İstanbul kategorisi aramanızda 2 adet ilan bulundu

290 Ml Kare Karton Gıda Kabı

Naturapack | NP-1

#00113390

Pastel Titan

420 Ml Dikdörtgen Karton Gıda Kabı

Naturapack | NP-02

#00113391

Pastel Titan

Karton Gıda Kapları Popüler Ürünler

Karton Gıda Kapları Kullanım Alanları

Gıda sektöründe paketleme işi için kullanılan karton gıda kapları çeşitleri portalımızda. Yiyecek için, içeçek için farklı çeşit ve şekillerde karton gıda kapları bu kategoride mevcuttur. Portalımızda karton gıda kapları kategorisinde tüm ilanlardan kaplar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Karton gıda kapları günümüzde yemek servisi konusunda en yüksek kaliteyi ve görüntüyü sunar. Karton gıda kapları sızdırmaya ve yağa karşı dayanıklı, istiflenebilir ve kullanımı kolaydır. Karton gıda kapları kolayca sıcak, soğuk, ıslak veya kuru yiyecekleri tutabilirler. Ayrıca başka bir avantaj olarak karton gıda kapları yiyecekleri taze tutar.

Kolayca sıcak, soğuk, ıslak veya kuru yiyecekleri Karton Gıda Kapları ile saklayın. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir karton gıda kapları satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan karton gıda kapları çeşitleri üretilmektedir. Karton gıda kapları son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir.