ZM-KM-H Kutu Mendil İmalat Hattı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No : #00131574
Kategori: Kutu Mendil Makinası
Marka: Zambak Kağıt Makine
Model Tipi: ZM-KM-H
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: İkitelli OSB Mah. / Beylikdüzü / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

Zambak Kağıt Makine

Zambak Kağıt San. ve Tic. Ltd. Sti.

Danışman : Murat E.

ZM-KM-H

Kutu Mendil İmalat Hattı

Full otomatik kutu mendil imalatı hattımız, üst düzey kalitede ürün çıkartmaktadır. Bu üretim hattı; gofrajlama, dilimleme, katlama, sayma, bölme, otomatik alma, otomatik transfer, otomatik yükleme ve oto-kapama fonksiyonlarını tek bir seferde yapabilmektedir. Yani tüm üretim süreçleri otomatiktir. Kutu mendil imalatı hattımız, operasyonunun kolaylığı, biten ürünün değişmeyen sabit kalitede üretilmesi ve tümüyle otomatikleştirilmiş süreçleri sayesinde; son derece verimli çalışır. Bu sayede hat üzerinde çalışan eleman sayısı düşürülebilir ve üretim/yönetim masraflarında da kısıntıya gidilinebilir.

1. Ham kağıdın max. eni 2950mm dir.

2. Yatay tip kağıt çözme standı: Ham kağıt standı yere parallel olarak konumlandırılmıştır, kağıt pnömatik geniş kemerler ile taşınır. Ham kağıdın herbir rulosu için, ayrı ayrı gerginlik kontrol cihazları vardır. Opsiyonel olarak, pnömatik ham kağıt yükleme ünitesi de eklenebilir.

3. * Kenar kontrol fonksiyonu: Bu fonksiyon, kağıt çözme standı üzerine kurulur. Kenarları tarayan ve PLC ile kontrol eden bir sensor, topladığı bilgiyi, kenar kontrol „performer“’ına; kenarların hizalanmasını sağlamak için iletir. Ve bu fonsiyon sayesinde, kağıt hızlı da akıyor olsa, kağıdın kenarları birbirine paralel hizalanmış olarak iletilir ve bu da kağıdın ziyan olmasını önler.

4. Kutu Mendil Makinası, kağıt bittiği zaman alarm verir. Kağıt besleme koruması, makineyi otomatik olarak durdurup olası hasarları engeller.
5. Otomatik alma cihazı: Bu cihaz, sistem tarafından kendine gönderilen veriler doğrultusunda, sayma, bölme ve katlanmış kağıdı doğru bir şekilde ayırıp, dağıtım için hazırlama konusunda çalışır.

6. * Dağıtım Cihazı: Bu cihaz ayrılmış kutu mendilleri otomatik yükleme cihazına taşır.

7. Her ünite bağımsız bir servo motor ile idare edilir, ve basitleştirilmiş bu yapı üretim hatalarını düşürür.

8. Esnek kontrol kolu makinenin operasyonu için daha uygundur.

9. Patentli Teknolojiler:
--- Kesme bıçaklarının ve şaftlarının yapısı: Son derece basit ve bakımı kolaydır. Bıçakları ve milleri korumak için karakteristik farklı bir yapısı vardır.
--- Katlama rulosu üretim süreci: Sertliği ve vakumlamayı belirgin bir biçimde iyileştirir ve sonuç olarak da daha muntazam katlama ve üretim sürekliliği sağlanır.
--- Üst bıçak bileme yapısı: Kırpılmış kağıt, vakumlama sistemi ile temizlenir.

ZM-KM-H Kutu Mendil İmalat Hattı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!