Sütunlu Matkap Tezgahı kategorisi aramanızda 31 adet ilan bulundu

Sütunlu Matkap Tezgahı Popüler Ürünler

Sütunlu Matkap Tezgahı

Binlerce makina marka ve modeli ile sizlere ihtiyacınız olan ürüne kısa sürede ulaşma imkanı sunuyoruz.Birbirinden farklı özellikteki binlerce model üründen sizde ihtiyacınıza uygun modeli kısa zamanda bulabilirsiniz.Türkiye'nin her yerinden üreticilerin ürünleri , detaylı ürün açıklamalarını , ürün bilgisine hemen ulaşabilirsiniz.Güncel ilan detaylarını , firma bilgilerini , iletişim imkanını sunuyoruz.

Teknolojisinin günden güne olumlu gelişmesi sebebiyle makina modellerini takip etmek , ürün almak , işinize yaracak modeli bulmak zaman kaybettirebilir.Portalımız günlük güncellendiği için son model ürünleri tezgah ve makinaları sitemizden inceleme imkanı sunuyoruz.Sizde almak istediğiniz ürünü sitemizi inceleyerek hemen karar verebilir ve hızlıca sipariş verebilirsiniz.Kaliteli , zengin ürün portföyü ile birbirinde farklı kapasitede , hızda her gereksineme göre modeli anında bulabilme imkanı.

Orta büyüklükteki iş parçaları için elverişli olan bu tezgahların çalışma prensipleri masa tip tezgahlara benzer.Kayış kasnak ve dişli çarklı sistemle çalışan harika bir tezgah modelidir. Silindirik ve prizmatik sütunlu değişik tiplerde yapılır. Silindirik sütunlarda tablanın eksen etrafında hareketi kolaylaşır, prizmatik sütunlarda bu kolaylık malesef yoktur. Prizmatik sütunlularda sadece tabla aşağı yukarı hareket eder. Sağlam yapılı olan bu tezgahlar hassas işler için elverişlidir.Masa tipi tezgah modeline benzer özellikleri vardır.Çalışmak istediğiniz iş parçasına uyumlu makinayı sitemizi inceleyerek hemen bulabilirsiniz.Her ölçüde iş parçasına göre tezgah modeli , ünlü markaların ürünlerini , çalışma kapasitesine ve verimine göre tezgah modelleri sitemizde.Dayanıklı sağlam yapıda özel tasarımlar sadece bu sayfada.

İmalat kurallarında sıkça sarfedilen matkap çabukgahlarıdır.Matkap milinin olduğu kısım ve iş tablası sütun eksenine döndürülerek istenilen eksene getirilebilir.Böylece büyük işlerin detaylı koordinatlarda delik delme olanağı olur.Matkap uçları aşırı sürtünmeden dolayı ısınabilir ve ısınma işlerinizde olumsuzluk yapabilir.Soğutma sıvısı sayesinde matkap uçları çalışırken ısısı istenilen ayarda tutulabilir.Matakap uçlarından verim almak istiyorsanız kullanım da dikkat edilmesi gereken tüm uyarıları dikkate almalısınız.

Yüksek hassasiyetle işleme özelliği ile üretilmiş bir model.Tezgah modeli rijit ve stabil yapıda.Güçlü motoru kesintisiz çalışma imkanı sunar.Delik ve havşa açma da kullanabileceğiniz teknik özelliklere sahip tüm modeller makinaturkiye portalında.İlan sayfamızda tüm tezgah modellerini , çeşitlerini ve birbirinden farklı markaları ziyaret edebilir ve inceleyebilirsiniz.Ürün almak için ihtiyacınız olan ürünü sitemizden kısa sürede bularak hemen sipariş verebilirsiniz.Uygun fiyatlar , ödeme kolaylığı seçenekleri , birbirinden özel tasarım tezgahlar metal sektöründe işleme malzemeler yedek parça ve aksesuarlar makinaturkiye'de.