Makina Yan Sehpası 104x40 cm İnce PVC

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No : #00180395
Kategori: Konfeksiyon Sehpası
Marka: Sellers
Model Tipi: K-41
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Çekle Şatış, Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Sellers Metal

Sellers Metal Konfeksiyon Malz. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ersin B.

Makina Yan Sehpası 

Türkiye de ve dünyada yayılımı oldukça fazla olan sektörlerden biriside tekstil sektörüolmaktadır. Bu sektör Türkiye ekonomisine verdiği katkıların yanı sıra istihdam sağlayarak da işsizliğin önüne geçmektedir. Tekstil sektörü yani konfeksiyon sanayilerde, atölyelerde yayılımı yapılmaktadır. Tekstil sanayisi bölüm bölüm ayrılmaktadır. Bu bölümler genellikle; Dikim, Ütü-Paket ve yıkama bölümlerinden meydana gelmektedir. Tekstil sektörü diğer adı ile hazır giyim sektörü adı ile anılmaktadır. Bu sektörde işleri kolaylaştırmak adına birçok farklı işlere göre çeşit çeşit ekipman ve malzemeler bulunmaktadır. Bu ekipmanlar genellikle; Dikiş makinası, overlok makinası, sehpa ve masalar, iplik ve kumaşlar, ütüler bulunur.

 

Makine Yan Sehpa Nedir?

 

Konfeksiyon sektörü olarak bilinen diğer adı ile hazır giyim sanayisi; Dokumadan, aksesuara, giyime ve daha birçok alanda uğraş yapılmaktadır. Tekstil sanayisi 2 kategoride incelenmektedir. Bunlar Hazır giyim ve ev tekstili olarak ayrılmaktadır. Hazır giyim sektörü olarak bilinen bu sektör genellikle giyeceklerle ilgilenen ve buna yönelik ürünler üreten bir bölümdür. Diğeri ise ev tekstili olarak bilinen bu kategoride ise daha çok ev içinde kullanılan ürünler yapılmaktadır. Tekstillerde mutlaka bulunması gereken ekipmanlar ve malzemelerden olan makine yan sehpası olarak bilinen bu sehpa daha çok dikiş, logo, düğme vb. makinaların yanında bulunan sehpadır. İş geldiği zaman bu masaya koyularak kolay bir şekilde işlerin tamamlanmasına yardımcı olmaktadır.

 

Makine Yan Sehpa Kullanım Alanları

 

Tekstil sektörü diğer adı ile hazır giyim sektörü olarak anılan bu sektörde kullanılan ekipmanlarından birisi olan ve büyük bir önem arz eden makine yan sehpaları dikiş, logo yapma makinalarının yanına bulunmaktadır. Daha çok tekstil sanayisinde kullanılan yaygın bir alana sahiptir.

 

Makine Yan Sehpa Özellikleri

 

Tekstil, konfeksiyon sanayisinin en önemli ve en temel kolaylık sağlayamaya yardımcı olan ekipmanlardan biriside makine yan sehpası olmaktadır. Bu sehpanın özellikleri şu şekildedir;

 

  • Sabit oluşu ile makine yan sehpası sizi yormaz.
  • Makine yan sehpası standart boyu ve yüksekliği ile sizlere zahmet vermez ve kolaylık sağlamaya yardımcı olmaktadır.
  • Genellikle suntadan yapılmaktadır.

Makina Yan Sehpası 104x40 cm İnce PVC Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!