237 cm Tek Sıra Mısır Silaj Makinası

176.000
KDV DAHİL Min. Sipariş 1 Adet,

İlan No: #00108014
Kategori: Mısır Silaj Makinası
Marka: Türkay
Model Tipi: T-MSM HH
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 45 Gün
Konum: Fatih Mah. / Gaziemir / İzmir
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Türkay Tarım Makinaları

Türkay Tarım Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Türkay T.

Tek Sıra Mısır Silaj Makinası 

Türkay T-MSM HH

Türkay Mısır Slaj Makinası, hareketini doğrudan traktör kuyruk milinden alarak çalışan, düşük güç ve yakıt tüketimi ile traktörü yormadan uzun yıllar sorunsuz çalışan, ekonomik bir makinadır. Yüksek sertlik derecesinde özel çelik malzemeden üretilmiş, otomatik bileme ünitesine sahip dayanıklı biçme diskleri ve ters çevrilebilir ve ayarlanabilir parçalama plakası ile en yüksek çalışma hızında bile yüksek kalitede kesim yapar böylece bitki besin maddeleri ve bitki içindeki su oranı korunur.

Özellikle kuru mısır tanelerinin tamamen parçalanması için kesme mekanizması içerisine parçalama plakası yerleştirilebilir. Silaj boyu bir cıvata yardımıyla ayarlanabilen parçalama plakası yardımıyla belirlenir. Güçlü fanı ve fan üzerindeki üfleyici kanatları sayesinde, küçük parçalara ayrılmış materyali, tahliye bacası içinden süratli bir şekilde taşıma römorkuna üfler. Tahliye bacasına, kullanıcının yorulmasına gerek kalmadan uzaktan kumanda ile yön verilebilir. İsteğe bağlı olarak, baca uzatılabilir. Katlanabilir bacası sayesinde, en alçak yerlerden bile rahatlıkla geçebilir. Makina elemanları aşırı yüklenmeye karşı pim kesen emniyet düzeni ile korunmaktadır.

Makina saatlik iş verimi (kapasite) hesaplanırken, ilerleme hızı silaj hasatı için kabul edilen optimum değerler olan 7-9 km/h olarak belirlenmiş ve dekardan alınan ürün verimi ortalama 8-10 ton/da olarak düşünülmüştür. Tarla koşulları, dekardaki bitki sayısı gibi pek çok etki, makina ilerleme hızı ve silajlık mısır ürün verimi için alınmış ortalama değerleri değiştireceğinden hesaplanmış iş veriminin (kapasite) değişken olabileceği göz önüne alınmıştır

 

GHG

237 cm Tek Sıra Mısır Silaj Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin