Neo Su Arıtma Cihazı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00189902
Kategori: Ev Tipi Su Arıtma Cihazı
Marka: Ortimax
Model Tipi: H2O
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Zafer Mah. / Esenyurt / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Ortimax

Ortimax İç ve Dış Ticaret San. Ltd. Şti.

Danışman : Musa A.

Ortimax H2O

 

Neo Su Arıtma Cihazı

 
Ürün Açıklaması:

Bildiğiniz gibi Dünya’nın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de temiz içme suyunu temin etmek her geçen gün zorlaşmaktadır. Gün geçtikçe çevre kirliliğinin artması, sanayileşme, tarımsal ilaçlar ve diğer birçok faktör nedeniyle bu kirlilik sulara geçmekte ve içilebilir su rezervlerinin azalmasına sebep olmaktadır.

Büyük şehirlerde şebekeye verilmeden önce, içme ve kullanım sularının belediyeler tarafından tüm ağır metallerden ve zehirli atıklardan arıtıldığını kabul etsek bile, evimizdeki musluğa gelinceye kadar binlerce kilometrelik yolda muhtemel kirleticilerin sızma ihtimali, sel vakalarının neden olduğu kirlilikler ve alt yapı yetersizlikleri evlerimize ulaşan suyun içilebilir olmasında ciddi şüpheler uyandırmaktadır. Bunu da suların kesildikten bir müddet sonra yeniden akmaya başladığında, ilk gelen suyun gözle görülebilir düzeyde kirli olmasından rahatlıkla anlayabiliriz.

İlk 5-10 dakika sular bulanık akar ve pas kokusu etrafı sarar. Bu da musluğumuza kadar gelen suyun sağlıklı bir şebeken gelmediğinin somut ispatlarından sadece bir tanesidir. Şebeke sularının içilebilir durumda olmaması insanları damacana ve şişe su kullanımına yönlendirmiştir. Bu yöntemler ekonomik değildir ve belirttiğimiz gibi ciddi tehlikeleri de beraberinde getirmektedir. Nitekim damacana sularının hiç de masum olmadığını çıkan haberlerden takip etmekteyiz. Bu nedenle hazır sular konusunda da birtakım kuşkular akılları her zaman karıştırmaktadır. Tüm bu kuşkulardan kurtulmanın tek çaresi “kaliteli ve güvenilir” bir Reverse Osmosis Su arıtma cihazı kullanarak kendi suyunuzu üretmektir. Böylelikle şüphe duyduğunuz musluk suyundan daha kaliteli ve güvenilir su elde etmiş olursunuz.

Reverse Osmosis sistem su arıtma cihazları, sadece su moleküllerinin geçişine müsaade etmekte olup sisteme giren sudaki tüm ağır eriyikleri ve kirleticileri dışarı atar. Ayrıca tam otomatik olarak çalıştığından hiç bir şekilde müdahaleye gerek kalmaz. Reverse Osmosis (Ters Osmos) teknolojisi bilinen en hassas filtrasyon yöntemidir. Suyun içindeki istenmeyen tüm kirlilikleri sudan ayıran ve içme suyu teminine yönelik olarak kullanılan membran filtrasyon sisteminin adıdır.

Bu sistemler çapraz akışlı olarak çalışır. Membran, yarı geçirgen bir zardır. Sadece su molekülleri ve bazı inorganik moleküller, bu zardan geçiş yapabilmektedir. Diğer moleküller ise, % 90 – 98 hassasiyetle filtre edilir ve konsantre su ile sistemden dışarı atılır. Bu sayede, su içerisindeki kötü koku ve tada sebep olan klor ve diğer kimyasallar ile birlikte kurşun, bakır, baryum, krom, cıva, sodyum, kadmiyum, nitrit, nitrat ve selenyum gibi ağır metaller ve zararlı kontaminantlar da arıtılmış olur.

Kullanım Alanları: Konutlar, işyerleri, restaurant, buz makineleri, akvaryumlar. NOT: Su arıtma cihazı filtreleri suyun kirlilik kalitesine ve su kullanım miktarına bağlı olarak ortalama yılda bir defa değiştirilir.

Ekipman Özellikleri:

  • 12” 5 mic. İnline Sediment Filtre
  • 12” İnline GAC Karbon Filtre
  • 12” İnline Blok Karbon Filtre
  • Son (post) Karbon Filtre
  • 75 GPD LG Membran Filtre
  • Alkalin/mineral filtre (opsiyonel)
  • Diğer Ekipmanlar:
  • Basınç Pompası
  • Alçak Basınç Anahtarı
  • Yüksek Basınç Anahtarı
  • Küresel Vana
  • Avrupa Model Musluk
  • 3.2 G Depolama Tankı
  • Atık kısıcı-Flow-Şatof-Çekvalf
Reserve Osmosis Aşamaları:
  1. Aşama: 5 Mikron Sediment Filtre – Kaba tortu filtresi olup suda bulunan kaba tortu ve partikülleri filtre ederek membran filtreyi korur ve optimum ömür sağlar.
  2. Aşama: Granül Aktif Karbon Filtre – 1. filtrede kaba malzemelerden ayrılıp bu filtreye gelen suyun içindeki klor, kötü koku ve tat veren gazlar, ağır materyallerin bir kısmı ve diğer kimyasal maddelerden ayrıştırılır ve bu sayede suyun tadı, rengi ve kokusu düzenlenir. Bu filtre hindistan cevizi kabuğunun 800°C oksijensiz ortamda yakılmasıyla elde edilmiş tuz halindeki karbon filtredir. Bir susam büyüklüğündeki aktif karbon taneciği bir futbol sahasını kaplayacak kadar moleküler yüzeye sahiptir. Bu sayede yarım kg’lık aktif karbon, yarım ton suyu arıtmaya yetecek kadar yoğun bir malzemedir.
  3. Aşama: Blok Karbon Filtre – 2. Aşamadaki granül aktif karbon filtreden geçmesi muhtemel kirlilik ve bakterilerin filtrelenmesi için tasarlanmıştır. Karbonun sıkıştırılarak preslenmesi sonucu elde edilir.
  4. Aşama: Ters Ozmos Membran Filtre – 5 angstrom gözenek çapına sahiptir. İlk 3 aşamada kaba tortu ve partiküllerden ayrıştırılan suyu detaylı arıtmaya hazır hale getirir. İlk 3 filtrenin asıl amacı membran filtresinin işini kolaylaştırmak ve ömrünü uzatmaktır. Özel yapım membran filtre olan LG membran filtre, suyun alkali seviyesinde neredeyse hiçbir değişiklik yapmaz. Arıtmanın en önemli aşamasıdır. Cihazın ana filtresi olan membran filtre, yarı geçirgen bir zar gibi hareket eder. Bitkilerin topraktan suyu emdiği gibi suyun içerisinden sadece yararlı maddelerin geçmesine izin verir. Tamamen doğaldır. Yüksek basınçla içinden sadece suyu geçirirken, mikron boyutunda suda var olan zararlı bakterileri, kireci, tortuyu, pası, asbesti, partikülleri ve ağır metalleri tamamen arıtır.
  5. Aşama: Hindistan Cevizi Kabuğu Filtre – Arıtılmış su, tanktan musluğa giderken, son kez Hindistan cevizi kabuğu filtreden geçer. Bu aşama, suyun mineral açısından zenginleşmesini sağlar.
  6. Aşama: Alkalin-Mineral filtre (opsiyonel)

Alkali Suyun Faydaları:

Daha fazla oksijene sahip sağlıklı ve fonksiyonel sudur. Temiz ve bakterisizdir. İçindeki alkali minerallerin yanı sıra diğer su çeşitlerine göre daha fazla oksijene sahiptir. Negatif ORP değerlerine ve güçlü antioksidan özelliğe sahiptir. Alkali iyonize su antioksidan özelliğe sahiptir. Küçük moleküler küme yapısına sahip bir sıvı olarak diğer antioksidanlara göre vücut tarafından çok daha hızlı ve kolayca emilir.

Vücudun pH dengesini korumasına yardım eder ve hastalıkları önler . Alkali iyonize su vücudun doğal pH dengesini korumasına ve düzenlemesine yardımcı olur ve vücutta zararlı bakteri iltihaplanma ve hastalıkların oluşumunu engelleyen bir ortam yaratır.

Olağanüstü hidrasyon (nemlendirme)ve detoks sağlar. Moleküler yapısı diğer sulardan daha küçüktür. Bu nedenle hücrelerin içine diğer su çeşitlerine göre altı katına kadar fazla su girişi sağlar ve vücudun daha fazla nemlenmesine ve vücudun zehirli atıklardan en hızlı ve mükemmel şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Vücudun enerjisini ve zindeliğini artırır. Alkali iyonize su küçük moleküler yapısı nedeniyle vücudun biyo-elektriksel dengesini diğer su çeşitlerine göre üç kat daha hızlı yenileyerek vücudun enerjisini ve zindeliğini artırır.

Ölçüler:

  • En: 31 cm
  • Boy: 47,5  cm
  • Yükseklik: 40 cm

Neo Su Arıtma Cihazı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin