Tabak Kapatma Makinası kategorisi aramanızda 52 adet ilan bulundu

Plastik Tabldot Tabak Kapatma Makinası

Kromsan | K-TK008

32.500 +KDV

2'Li Sandviç Tabak Kapatma Makinası

Kromsan | K-TK002

30.600 +KDV

2 Gözlü Karton Tabak Kapatma Makinası

Kromsan | K-TK005

19.200 +KDV

3 Gözlü Tabak Kapatma Makinası

Kromsan | K-TK007

19.800 +KDV

10 Gözlü Tabak Kapatma Makinası

Kromsan | K-TK006

32.500 +KDV

4 Kap Karton Tabak Kapatma Makinası

Kromsan | K-TK003

32.500 +KDV

6 Döngü/Dk Tam Otomatik Tabak Kapatma Makinası

Tecnovac | Athena / Athena XL

10 Döngü/Dk Yarı Otomatik Tabak Kapatma Makinası

Tecnovac | Olympia PRO

6 Döngü/Dk Çift Hazneli, Çift Kalıplı Otomatik Tabak Kapatma Makinası

Tecnovac | Athena Dual Drive

6 Döngü / Dk Yarı Otomatik Tabak Kapatma Makinası

Tecnovac | Olympia

18 Döngü/Dk Yüksek Üretim Kapasiteli Tam Otomatik Hat İçi Tabak Kapatma Makinası

Tecnovac | ORION

900 Adet / Saat Tabak Kapatma Makinası 

Cliopack | CLİO 35

CLİO 34 Manuel Tabak Kapatma Makinası

Cliopack | CLİO 34

Caveco Gamma Otomatik Tabak Kapama Makinesi

Fabbri Group | Caveco Gamma

ECO 06 Kalıp Değiştirmeli Manuel Tabak Kapatma Makinası

Cliopack | ECO 06

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Tabak Kapatma Makinası Popüler Ürünler

Kapatma makinaları bir çeşit kapak makinasıdır. Tabak kapatma makinası plastik tabaklara doldurulmuş yiyecek içeceklerin üzerlerini yine plastik ambalajlarla ısı yardımıyla kapatmaya yarayan bir makinadır. Marketlerden aldığımız pastalar, kıymalar, börekler, sandviçler ve daha nicesi bu tabak kapatma makinası yardımı ile kapatılır. Pek çok yemek şirketi de bu tabak kapatma makinası yardımıyla ambalajlama işlemini tamamlar ve ürünlerini satışa çıkarır. Tabak kapatma makinası et, sebze, meyve, baklagil, kuruyemiş ve pastane ürünleri gibi ürünleri plastik malzemeden üretilmiş gıda kaplarına plastik, pvc veya pet folyo film ile kapatarak paketleme yapar. Bu paketleme işleminin en güzel yanı herhangi bir delinme işlemi olmazsa kapatılan tabaklar yüzde yüz denebilecek oranda sızdırmazlık garantisi ile ürünlerinizi daha hijyenik ve güvenilir bir ortamda müşterilerinize sunulmasını sağlar.

Kimi tabak kapatma makinası ürün beslemesi, paket çıkışı, etiketleme, kalite kontol ve denetleme, kapatma gibi pek çok farklı özelliği bir arada bulabilirsiniz. Üretici firmalarla iletişime geçip istediğiniz varyasyonlara sahip tabak kapatma makinası ulaşabilir satıcıları ile iletişim kurabilirsiniz. Tabak kapatma makinası yeni veya mevcut üretim ortamınızda tek başına kullanılabileceği gibi tam otomatik ambalajlama hattınızın bir parçası olarak da eklenebilirler. Tabak kapatma makinası güvenilir ve uzun ömürlüdürler. Her makinada olduğu gibi tabak kapatma makinası da otomatik ve yarı otomatik seçenekleri mevcuttur. Yarı otomatik olanları da tam otomatik olanları da endüstriyel alanda kullanıma uygunluk gösterebilirler. Firmanızın kullandığı tabak şekline göre tabak kapatma makinası ulaşmak çok kolay. Sayfamızı ziyaret edin ve ihtiyacınıza en uygun tabak kapatma makinası bulun.

Türkiyenin önde gelen makina üreticileri ile iletişe geçmek ve satın almak için sayfamızı ziyaret edin. Tabak kapatma makinası çeşitli modelleri ile sayfamızda sizleri bekliyor. İhtiyacınıza en uygun tabak kapatma makinası tespit etmek ve satıcısıyla iletişim kurup bilgi almak için hemen sayfamızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun tabak kapatma makinası ulaşabilmek ve inceleyebilmek için hatta dilerseniz satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Ambalajlama makinası seçenekleri ve detaylı ilanları fiyat seçenekleri ile burada. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Kapak Kapatma Makinası başlığı altındaki Tabak Kapatma Makinası kategorisinde.