Simit Poğaça Üretim Makinası kategorisi aramanizda 10 adet ilan bulundu

Simit Poğaça Üretim Makinası Popüler Ürünler

Türkiye’nin kahvaltılarda en çok tükettiği gıdalardan biri olan simitler için gerekli olan simit makinası, daha hızlı simit üretimi yapabilmek açısından önemlidir. İstisnasız her ilde tüketilen ve sevilen bir ürün olarak bilinen simitler, sabahları en çok satan ürünlerdir. Özellikle pazar günlerinin tatil oluşu, kahvaltılara olan özeni arttırmaktadır. Bu durum pazar günleri ekstra daha fazla satış yapılmasını sağlamaktadır. Simit üretim fırınlarının daha çok çalışmasına sebebiyet veren bu durum, günlük karı çok yüksek tutmaktadır.

Simit makinası Türkiye’nin en önemli gerekliliklerinden bir tanesidir. Bir sabah bütün Türkiye’de simit üretimi dursa, halk ciddi bir eksiklik hissedecektir. Neredeyse herkesin severek tükettiği bu ürünlerin, özellikle sıcak ve çıtır anlarına denk gelindiğinde kişiler çok daha mutlu olmaktadır. Yaşanılan şehir, mahalle ve sokak, o gün ne kadar simit üretilmesi gerektiğinin bildirici olma özelliği gösterir. Bu anlamda herkesin ürettiği belirli bir simit sayısı bulunmaktadır. Bazı fırınlarda günün her saati üretim yapılmaktadır. Simit her ne kadar yapılması çok keyifli bir hamur işi olsa da, malesef tüketim sayısına bakıldığında insanların yetişmesi çok zordur. İnsan gücüne duyulan ihtiyacı azaltmak ve bu anlamda daha çok kar elde edebilmek, hem de normalde olandan daha fazla üretim yapmak için kişilerin simit makinaları hakkında bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

Simit Makinası Özellikleri

Her simit makinasının kendine has özellikleri bulunsa da, genel anlamda tüm makinalara ait belirli özellikler mevcuttur. Her makinanın bölümleri aynıdır ve her bölümün kendine has özellikleri bulunmaktadır. Bu anlamda kişilerin işin detaylarını öğrenmek ve makinanın onlara sağlayacağı faydalar hakkında bilgi sahibi olmak açısından, simit makinası özellikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmaları önemlidir.

  • Simit makinasının toplamda 6 bölümü bulunmaktadır ve her bölümün farklı bir görevi mevcuttur.
  • Kesme ve yuvarlama bölümü: Bu bölümde simit hamuru eşit olarak parçalanmakta ve yuvarlanmaktadır.
  • Ara dinlendirme bölümü: Simitin daha güzel bir tadının olması için, hamurunun bir süre dinlenmesi gerekmektedir. Bu bölüm bu işlemi sağlamakta ve simitin daha lezzetli olmasına katkıda bulunmaktadır.
  • İşleme bandı: Bu noktada simit asıl şeklini almakta ve içerisine konulacak maddeler simit hamuruyla özdeşleşmektedir. İki ana bölümü mevcuttur.
  • Şerbetleme ünitesi: Bu ünitede simit asıl tadını kazanmakta, pekmezi ve hamuru özdeşleşmekte, tatlı simit yapılacaksa ek maddeler eklenmektedir.
  • Susamlama bölümü: Bu bölümde simitin üzerine susamlar dökülür, simit daha çıtır hale getirilir ve son tadını alır.
  • Simit açma makinası ayarları, PLC adı verilen ekran üzerinden kontrol edilmekte ve simite göre ayarlamalar yapılmaktadır.
  • Simit pişirme makinası ayarları sisteme kaydedilerek, rahat ve konforlu bir çalışma alanı sağlanır. Yani her simit ünitesi için ayrı bir ayar yapmak ve kaydetmek gibi bir zorunluluk yoktur.
  • Günlük olarak temizliği sağlandığı takdirde, çok uzun yıllar boyunca kullanımı mümkün olacaktır. Dolayısıyla kişilerin günlük temizliğini yapmaları şarttır, zaten günlük temizliği oldukça kolaydır.
  • Tüm bölümlerin çalışma hızlarının ayarı, firma tarafından yapılabilmektedir. Hamura, işleyişe ve sistemin hızına göre saatlik üretimde değişiklikler meydana gelebilir.
  • Isı değişimlerinden etkilenmeme gibi bir durumu vardır, dolayısıyla yaz kış, istenilen yerde, istenildiği şekilde kullanıma uygundur.
  • Makina işleyişinde herhangi bir sorun oluşması durumunda, PLC ekranından bu durum bildirilmektedir. Dolayısıyla kişilerin makina ile alakalı sorun yaşama ihtimalleri düşmektedir.
  • Arıza durumunda uzaktan erişim ile müdahale edilebilir, bu durum arızaların daha kısa süre içerisinde düzelmesini sağlamaktadır.
  • Çok yer kaplamamakta ve özellikle pastane fırınlarının çok sıcak olmamasını sağlamaktadır. Normal şartlarda 5 insanın yapacağı işi, tek başına üstlenmekte ve normalden daha fazla üretim sağlamaktadır. Dolayısıyla verim çok yüksektir ve fazladan ihtiyacı olan kişilerin karı ciddi anlamda artacaktır.
  • Hamura ve seçeneğe göre değişiklik gösterebilmekle birlikte, ortalama saatlik susamlı simit üretimi 8 bin, çift burgulu simit üretimi 5 bin şeklindedir.
  • Makina eni 1.2 metre, uzunluğu 1.4 metre, yüksekliği 2.5 metre, ağırlığı ise 3.5 ton şeklindedir. Üründen ürüne değişiklik gösterebilen bu ölçüler, genel olacak şekilde verilmiştir. Kişilerin uygun yerleri mevcutsa bu ürünleri tercih etmeleri önemlidir.

Simit Makinası Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Simit açma makinası seçerken kişilerin ihtiyaç duydukları kapasite hakkında maksimum bilgiye sahip olmaları gerekmektedir. İhtiyaçlarından daha fazla kapasiteli ve pahalı bir ürün almaktansa, doğru ürünü seçmeleri önem arz edecektir. Ayrıca ihtiyaçlarından az kapasiteli bir ürün de mağduriyet sağlayacaktır. Kişilerin yeterli bütçeleri yoksa 2 el satılık simit makinası seçeneklerini de değerlendirebilme şansları mevcuttur. Firmamız bu konuda üstün hizmet vermekte ve kişilerin hem ihtiyaçlarına, hem de bütçelerine göre tercih edebilecekleri en kaliteli makinalara yer vermektedir.

Makina Türkiye olarak firmamız, susamlı simit yapma makinası, simit açma makinası, simit kesme makinası, simit pişirme makinası ve burgulu simit yapma makinası gibi ürünleri satışa sunmuştur. Tüm özellikleri sağlayan makinaların da yer aldığı firmamız, bir makinanın en çok seçeneğine ulaşılabilecek firmalar arasındadır. Kişiler makinalar arasında seçim yapamadıklarında, firmamızla iletişime geçerek ortak bir karara varabilmektedir. Kişilerim memnuniyet sağlaması ve kesinlikle mağdur olmaması açısından firmamız tüm soru ve sorunları en kısa süre içerisinde yanıtlamaktadır. Firmamızda yer alan ürünler düzenli temizlendiği ve bakıma sunulduğu takdirde, uzun yıllar boyunca kullanıma uygun olacaklardır.

Makina Türkiye olarak firmamız, yalnızca ürünlere değil, ürünlerin parçalarına da yer vermektedir. Orjinal ve yan sanayi şeklinde ürünlerin yer aldığı firmamızdan, kişiler kendileri için en uygun olacak seçenekleri belirleyeceklerdir. Bir ürün bozulduğunda hemen değişim yapılması uygun olmayabilir. Firmamız bu anlamda müşterilerini düşünen ve onlara destek sağlayan bir firmadır. Kendi ürünlerimizle ilgili firma kaynaklı tüm sorunlara yetiştiği gibi, diğer ürünlerin sorunlarını da dikkate almaktadır. Dolayısıyla kişiler makina konusunda yaşadıkları tüm sorunlar hakkında firmamızdan ücretsiz danışmanlık alabilir. Çok gerekli değilse ürünü değiştirmek yerine parçaları değiştirmeleri daha olumlu sonuç verecektir.

Simit Makinası Fiyatları

Simit makinası fiyatları kişilerin satın alacakları üründen ürüne değişiklik göstermektedir. Her ürünün özellikleri ve kapasitesi hakkındaki bilgilere firmamızda yer verilmiştir. Kişiler ürünler hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilecekleri gibi, müşteri desteğinden de faydalanabilir. Makina Türkiye olarak firmamızda yer verilen ürünlerin tamamı, en uygun fiyatlı olacak şekilde sunulmuştur. Kişiler bu anlamda tereddütsüz ürünlerimizden faydalanabilir.

Simit yapma makinası fiyatları ürünlerin markasına, modeline ve üretim kapasitesine göre değişiklik göstermektedir. Üst düzey ürünlere ihtiyaç duyan kişilerin daha yüksek ödemeler yapmaları gerekirken, daha alt seviyelere hitap eden ürünlere ihtiyaçları olan kişiler daha düşük ödemeler yapacaklardır. Üst düzey bir ürüne ihtiyacı olan yeterince bütçesi olmayan firmalar ise 2. el ürün seçeneklerini değerlendirmeye almalıdır. Bütçe ve ihtiyaç doğrultusunda firmamız ile iletişime geçildiği takdirde, en doğru ürün seçenekleri müşterilerimize sunulacaktır. Makina Türkiye olarak firmamız müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren bir firmadır. Dolayısıyla müşterilerimizin geri dönüşlerinin tamamı olumludur. Kişiler isterlerse internet üzerinden, isterlerse de direkt şubemize gelip ürünü ve çalışma potansiyelini görerek hizmet alabilmektedir. Bu durum müşterilerimiz ile aramızda ciddi bir güven duygusu ortaya koymakta ve bizi rakiplerimiz arasında en iddialı hale getirmektedir.

Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin