Halı Overlok Makinası kategorisi aramanızda 3 adet ilan bulundu

Halı Overlok Makinası Popüler Ürünler

Halı Overlok Makinası halı kenarı overlok yapmak için kullanılır. Tekstil sektörünün başlıca gereksinimlerinden kapatma veya bitirme dikişi olan halı overlok makinalarına MakinaTurkiye sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bu makina halı gibi kalın kenarlı kumaşlarda kenar dikişi kapatma işlemi çok zor ve zaman alıcı olduğundan dolayı halı kenarı overlok yapmakta çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Broderi, Daimoku, Domakuco, Esman, Inderle, Janser, Kanmak, Newlong, Panther, Sanwa, User Makina, Venüs, Yuki Special gibi çeşitli ve kaliteli markaların halı overloklarına sayfamızdan ulaşabilmeniz mümkündür. 

Halı kenarı overlok makinası kategorimizde 3 iplikli overlok makinaları gibi yüksek devirli overlok makinaları bulunmaktadır. Bunların yanı sıra motif dikişli overlok makinasına da ulaşabilirsiniz.

Yüzlerce marka, model ve satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Tekstil-Deri Makinaları kategorisinde Sanayi Dikiş Makinaları başlığı altındaki Halı Overlok Makinası kategorisinde 400'den fazla overlok makinası sizleri beklemekte.