Pudra Şekeri Makinesi Ankara kategorisi aramanızda 1 adet ilan bulundu

Pudra Şekeri Makinesi Popüler Ürünler

Asıl adı öğütme makinası olan makinayı genellikle pudra şekeri öğretmek için kullanıldığında dolayı pudra şekeri makinası olarak bilinmektedir. Kullanımı oldukça pratik olan pudra şekeri makinası kullanım öncesinde temizlik haricinde bir bakım gerektirmez. Uzun ömürlüdür ve sessiz çalışma sağlar. Kesintisiz ve yüksek kalite de ürün üretmektedir. Bisküvi, çikolata ya da tatlı üreticileri için gerekli olan pudra şekeri makinası istediğiniz incelikte pudra şekeri üretebilmektedir. Pudra şekeri makinası öğütebilecek boyutta olan, nemlenmemiş, ısınmaya karşı fazla dayanıklı olan ürünler haricince pek çok ürünü öğütmek için kullanılmaktadır. Pudra şekeri makinası alırken dikkat edilecek en önemli husus öğütücü değirmeninin yapısıdır. Pudra şekeri kullanım alanları oldukça geniştir. Baharat üretimi, arı keki imalatı, hamur işi imalatı, kek üretimi, pastaneler, şeker hamuru üretimi ya da kimyasal madde üretimi gibi pek çok alanda kullanılmaktadır. Pudra şekeri makinasında motor, şalter, boşaltma klapeleri, şase, depo, elek, gövde kapağı, şeker ayar kolu, şeker selesi ve şeker seviyesi göstergesi bulunmaktadır. Her makinanın üretim kapasitesi birbirinden farklıdır. İsteğinize ve ihtiyacınıza en uygun olan makinayı tercih edebilirsiniz.

Pudra şekeri makinaları için makinaturkiye.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitemizde krom ya da çelik kaplamadan pudra şekeri üretim makinaları bulunmaktadır. Yapılan madde, üretim şekli gibi pek çok etkene bağlı fiyatlar arasında değişiklikler olmaktadır. Aynı zamana geliştirilen by pas sistemi ile tozlanma minimum seviyeye inmiştir. Gıda ile temas eden kısımlarda gıdaya zarar verecek bir ürün kesinlikle kullanılmamıştır.

Pudra Şekeri Makinası Kullanımı

Pudra şekeri üretimi için kullanılan makina da Öğütme haznesine dökülen toz şeker istenilen ayarda değirmene aktarılır.  Mikronlar sayesinde şeker kırıcı kelebek toz şekeri öğüterek pudra şekeri kalınlığına uygun olarak tasarlanmış olan eleğin içinden geçirerek öğütmeye başlar. Elek sisteminden de geçen pudra şekeri makinanın haznesine iletilir. Bu işlem yapılırken mikronlar istenilen kalınlıkta seçilmektedir. Makinaya konulan toz şeker en kısa sürede pudra şekeri haline gelmektedir. Şekerin akış hızı makina da yer alan butonlar sayesinde ayarlanabilir. Makina ayarlandığı taktir de sürekli aynı ölçüde pudra şekeri üretmektedir. Pudra şekeri makinasında, pudra şekeri haznesi ve üst beslenme haznesi krom kaplamadan oluşmaktadır. Makina aynı zamanda pimli sistemlidir, disk yüzeyi çelik pimlerle yapılmıştır. Kolay hareket sağlayabilmesi için kilitlenebilir tekerleri bulunmaktadır. İstenilen kapasite de ürün üretebilir.

Pudra Şekeri Değirmeni Makinası Nedir?

Pudra şekeri bisküvi ya da şekerleme gibi pek çok türevde yer almaktadır. Üretimde kullanılmak için toz şekeri pudra şekerine dönüştürmek için kullanılan elektrikli tip değirmene verilen isimdir. Gıda endüstrisinde kesintisiz ve yüksek kalite de ürün elde etmenizi sağlamaktadır. Değirmenin yan tarafında kullanan kişiye kolaylık sağlaması amacıyla şeker haznesi bulunmaktadır. Elek değiştirme ya da temizleme işlemleri kullanan kişiye kolaylık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Pudra şekeri değirmeni, konulan şekeri incelterek pudra şekeri haline getirmektedir. Pudra şekerini depolamak için karıştırıcılı bir deposu bulunmaktadır. Depoda karıştırıcının bulunmasının sebebi, makinadan alınana kadar pudra şekerini homojen şekilde muhafaza edebilmektir. Depolanan pudra şekeri vidalı konveyörle dışarı götürülmektedir. Değirmene toz şeker beslemesi, besleme haznesinden hava akışı ile sağlanmaktadır. Pudra şekeri değirmeni makinası içerisinde bulunan öğütücüleri kolay bakım gerektirmektedir, ekstra uzman masrafına gerek kalmamaktadır. Aynı zamanda gelişmiş yalıtım sistemleri ile üretim esnasında çevreye toz yaymamaktadır.

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Pudra Şekeri Makinası kategorisinde