Rototil kategorisi aramanızda 25 adet ilan bulundu

Gübreli 2380 Kg Pnömatik Ekim Makinası Kombinasyonu

Altınöz | RTL3000

Gübreli 2550Kg Pnömatik Ekim Makinası Kombinasyonu

Altınöz | RTL3000

Gübreli 2760Kg Pnömatik Ekim Makinası Kombinasyonu

Altınöz | RTL3500

Rototil Popüler Ürünler

Toprak işleme makina çeşitlerinden olan teknolojinin gelişmesiyle geliştirilmiş harika , toprak alt üst eden ,karıştıran bir makina çeşitidir. Toprak işleme işleri için üretilmiş bir kaç işi bir arada yapabilen tasarruflu bir makinadır. Son yıllar da tarım makina çeşitleri ve modelleri üzerinde oldukça fazla olumlu nitelikte çalışmalar yapıldı. 

Toprak işlerken zaman kaybını önlemek , çalışan kişinin rahatı ve beden sağlığı sağlamak , topraktan verim almak , tohumun yetişmesini gerçekleştirecek harika toum yatakları açmak , tarlada , bağd bahçede hasat işleminden sonra çıkan zararlı otları temizlemek için kullanılan ideal bir tasarımdır. Sektöründe öncü firmalar tarafından üretilmiştir.Büyük işler ve seri üretimlerde kullanılır . Tarım işleri yapan firmalar tarafından kullanımı oldukça yoğun olan bir üründür.

Bağda , bahçedeki atık otları toprakla karıştırıp gübre yapmayı sağlar. Anız çapası , toprak işleme , tohum yatağı hazırlığı gibi birden fazla konuda yardım etmektedir. Özel ayakları ile toprağı patlatır ve alt üst eder. Böylece toprak yumuşar ve gevşer , taban taşı oluşumu engellenmiş olur. Bu işlemler sorasında toprak nemi içerisinde rahatlıkla tutar ,  birki kökleri toprak içerisinde daha sağlıklı ve dayanıklı bir şekilde büyür.