Sürekli Kesim Shrink Makinası kategorisi aramanızda 17 adet ilan bulundu

ULTIMATE PRO Sabit Çene Tam Otomatik Sürekli Kesim Ambalaj Makinası

Ultimate | PRO

25 Paket/Dak Sürekli Kesim (Kağıt Havlu) Shrink Makinası

Setapack | SK-SH500

Sympack 35 Tünelli Sürekli Kesim Shrink Makinesi

Ultimate | SYMPACK 35

60 Paket/Dak Sürekli Kesim Shrink Makinası 

Setapack | SK-S/P 500

45 Paket/Dak Sürekli Kesim Shrink Makinası

Setapack | SK-S/P 650

30 Paket/Dak Sürekli Kesim Shrink Makinası

Setapack | SK-S/P 850

Hybrıd Serisi Sürekli Kesim Yüksek Ürün Ambalaj Makinesi

Ultimate | HYBRID Serisi

20 Paket/Dak Sürekli Kesim Shrink Makinası

Setapack | SK-S/P 950

Tam Otomatik Sürekli Kesim Shrink Ambalaj Makinası

PGM | P-SM003

520 mm Sürekli Kesim Shrink Ambalaj Makinesi

Yıldız Pack | 520 mm

480 mm Sürekli Kesim Shrink Ambalaj Makinesi

Yıldız Pack | YM-ODSK450

450 mm Sürekli Kesim Shrink Makinesi

Yıldız Pack | ASM450

450 mm Servo Sistem Sürekli Kesim Shrink Makinesi

Yıldız Pack | SERVO450

Sürekli Kesim Shrink Makinası Popüler Ürünler

Sürekli Kesim Shrink Makinası Çeşitleri

Ambalaj sektöründe kullanılan paketleme makina çeşitlerinden bir tanesidir. Teknolojinin gelişmesiyle beraber paketleme işlerinde kullanılan makinalarda da gelişmeler oldu. Daha kaliteli bir şekilde üretime destek veren sürekli kesim shrink makinası çeşitleri, farklı kapasitelerde çalışan modelleri ile işlerinizi daha hızlı ve kusursuz yapmanız içindir. 

Sürekli kesim shrink makinası şeklinde yapılan paketleme işlemi bir nevi malzemeleri streç filme sarma işleminin makina ile yapılmış halidir. Tabiki böyle bir sarma işlemi el gücüyle yapılırsa zaman alır , kalite düşer ve paketten verim alamaz hale gelirsiniz. Bu sebeple geliştirilmiş harika şekilde çalışan modeller bu sayfada. Paketleme sırasında sorun yaşamadan , aksaklık olmadan , hızlı ve rahat bir şekilde paketleme yaparsınız. Bu makina konveyör üzerinde malzeme hareketle gider , giderken streç bir film malzemeyi kaplar ve kaplanan malzeme farklı bir kısımda keskin uçlu mekanizma sayesinde kesilir. Bu işlem seri bir şekilde olumlu sonuçlar vererek yapılır. 

Sürekli Kesim Shrink Makinası Fiyatları

Sürekli kesim shrink makinası, malzeme üzerinde hiç pürüz olmadan , hata riski yaşanmadan paketleme yapar. Portalımızda çok fazla paketleme modelini göreceksiniz. Her biri birbirinden farklı nitelikte, farklı kapasitede makinalardır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz sürekli kesim shrink makinası çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. 


Her bütçeye uygun sürekli kesim shrink makinası için sayfamızı inceleyiniz. Bu makinalar için ilanlarımızın detaylarını inceleyerek bilgi edinebilirsiniz. Ucuz , kaliteli , sıfır , ikinci el , kiralık ve satılık seçenekleri ile makina alırken kısıtlanmadan ürün seçebilirsiniz. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır.