Alçı Sıva Makinası kategorisi aramanızda 40 adet ilan bulundu

5.5 Kw 250 Lt / Dakika Alçı Sıva Makinası

Powermix | Alpha

3.200

MİLMAC ALÇI SIVA MAKİNASI ( 380 V )

Milmac | 380 V

Milmac Plastering Machine (380 V)

Milmac | 380 V

Milmac Plastering Machine (220 V)

Milmac | 230 V

Powermıx Euro 380/V Alçı Sıva Makinası

Powermix | EURO

3.500 +KDV

20 Litre / Dakika 30 Bar Alçı Sıva Makinası

Nelko Makine | PSM 40

Powermıx Alpha 380/V Alçı Sıva Makinası

Powermix | Alpha

3.200 +KDV

Ase Universal 35 Litre/Dakika Alçı İzolasyon Sıva Makinası

ASE | Universal

8.730 +KDV

PFT G4 Sıfır Ayarında Sıva Makinesi

Knauf | PFT G4 SMART

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Alçı Sıva Makinası Popüler Ürünler

Alçı Sıva Makinası, alçı ve çimento ile hazır sıva atılabilmesi için ideal olan, sökülüp takılabilen taşıması kolay, yüksek performanslı ve inşaat sektörüne teknolojik olarak büyük bir avantaj ve prestij sağlayan portatif sıva makinalarıdır. Çok amaçlı olan bu makinalar özellikle büyük metrajlı işlerde çok avantajlı ve oldukça kolaydır.

En son teknoliji ile hazırlanmış, kurulumu ve taşıması kolay çok amaçlı alçı sıva makinalarının kullanıldığı yerler ise; Alçı harçları, çimento harçları, kireç harçları, iç ve dış mekan yüzeylerinde, izolasyon sıvalarında, enjeksiyon harçlarında ve daha birçok farklı alanlarda kullanılmaktadır. Sektör olarak en çok inşaat sektöründe tercih edilmektedir. Sıva makineleri başlangıçta duvarlar için kullanılıyordu, ancak artık döşeme, duvarcılık, sıva vb. İşlerde kullanılabilirler. Günümüzde, sıva makineleri çok daha gelişmiştir, ancak iş için doğru sıva makinesini seçmek için, sıva makinelerinin nasıl çalıştığını anlamak en iyisidir.

Alçı sıva makinasının sağladığı birçok avantaj bulunmaktadır. Bu avantajlardan bazıları ise;

  • Son teknoloji ile imal edilmiştir.
  • Yüksek performanslı ve çok amaçlı kullanıma sahip sıva makinalarıdır.
  • Temizliği ve bakımı kolaydır.
  • Son derece dayanıklı, kurulumu kolay ve uzun ömürlü makinalardır.
  • Kolayca parçalara ayrılarak sökülebilir ve bu sayede kolayca taşınabilir.
  • Toz boya kaplama ve dönen yapıdaki motor koruma çerçevesi ile iyi bir koruma sağlar.
  • LCD kontrol paneli sayesinde sorunsuz bir kullanıma olanak sağlar.
  • Makinanın malzeme haznesi kolaylıkla doldurulabilir.
  • Yüksek kalitede elektrik paneli uygulanmaktadır.

Alçı sıva makinaları ile uygulamaya başlamadan önce temizlenmesi, zeminin yeterli bir kurulukta olması, donma riskinin olmaması gereklidir. Eğer zeminde çatlama ya da çukurluk var ise bu boşluklar alçı sıva yapılarak mala ile düzeltilmelidir. Aynı şekilde makinada uygulamadan önce kontrol edilmeli ve tüm iç yüzeyinin temizleme seti ile temizlenmesi gereklidir. Uygulanacak alan ve makine hazır hale geldiğinde alçı sıva makinası sıva malzemelerini makinanın kuru malzeme haznesine boşaltır ve karıştırma parçasına iletilir ve burada su akımı için makinadan ayar yapılarak su ile karıştırılır ve malzeme kullanılır hale getirilir. Kullanıma hazır hale gelen malzeme pompaya iletilir ve pompa tarafından pompalanır. Pompalanan bu sıvayı bar basıncına dayanıklı hortumlar ile püskürtme işlemi için püskürtme tabancasına iletir ve bir kompresör vasıtası ile sıva uygulanacak olan yüzeye püskürtülür. Alçı sıva makinasının su beslemesi manuel olarak ayarlanır ve bir akış ölçer ile kontrol edilmektedir. Uygulama yapılan yüzey tamamlandıktan sonra temiz, şık ve kaliteli bir görünüm elde edilir.

Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Bir sıva makinesi, esasen silindirler üzerine monteli hareketli bir çerçeve olan çeşitli hareketli parçalardan ve bileşenlerden oluşur ve bu silindirler, gereken yüksekliğe uyacak şekilde ayarlanabilir. Bileşenin içinde kayan daha küçük bir çerçeve de vardır. Bu daha küçük çerçeve, mala içeren bir kutuyu destekleyebilir ve mala daha sonra sonsuz bir zincirin yanı sıra bir silindir tarafından indirilir ve kaldırılır.

Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak ürünler hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan ürün  içerikleri güncel bilgilerdir. Makine özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok ürün ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır. Bazı sıva makineleri, hemen hemen her türlü yüzeyin kaplanabilmesi gibi bazı gelişmiş özelliklerle üretilmiştir. Özellikle yapının iç mekanlarında kullanılabilecek sıva makineleri de vardır ve bu makineler sıklıkla önceden karıştırılmış bir tür sıva kullanır. Temel olarak, ihtiyacınız olan sıva işine bağlıdır.

Sitemizde üst kısımdaki arama motoru çubuğuna aradığınız makina parça, ekipman, ataşman, yedek parça, cihaz, alet ve sanayi ürünlerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz.  Türkiyenin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel ürünleri en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta. Müşterinin talebini karşılayan çeşitli özelliklerde makul fiyatlara temin edilebilir. Uygulamanıza ve bütçenize uyacak şekilde kanıtlanmış ürünler ve ileri teknolojiler sayfamızda. Güvenilirlik, çok yönlülük ve hassasiyet sağlar. Makinanın yüksek üretim verimliliği ve güçlü bir dayanıklılığa sahip olmasını vaat etmektedir. Makineyi çalıştırmak için mala, takipçisi ve çubuğu ile harçla doldurulur. Daha sonra bir kol ile çalıştırılır, miktar kutunun açıklığını örtmeye yarayan bir sürgü ile gereken şekilde kapatılır veya düzenlenir.

Makina Türkiye, alçı sıva makinaları ve bu makinaların tüm çeşitlerini bir arada görmenizi sağlayan ve aynı zamanda diğer tüm endüstri ürünlerinin tedariğini, imalatını ve satışını gerçekleştiren çok geniş bir ürün ve dağıtım ağı olan bir e-ticaret sitesidir. İstediğiniz bir ürünün tüm özelliklerini, markası ve modelini, fotoğraflarını inceleyerek karar vermenize ve satın alımınıza büyük oranda destek sağlayan kapsamlı bir tanıtım içeren web sitedir.