Sıvama Makinası Zeytinburnu İstanbul kategorisi aramanızda 2 adet ilan bulundu

ZTC Otomatik İç Kağıt Sıvama Makinası

Horda | ZTC

85 Cm Masaüstü Sıvama Makinası

Taş Matbaa | T-SM001

#00222133

Taş Matbaa Makina

Sıvama Makinası Popüler Ürünler

Sıvama Makinası

Baskı sonrası iki ayrı tabakanın birbirine tutkal yardımı ile yapıştırılmasına sıvama denir. Otomatik ve manuel modelleri ile her ihtiyaca uygun model makinayı portalımızdaki zengin ürün çeşitleri içerisinden inceleyebilirsiniz. Kalın gramajlı karton,mukavva gibi ürünlerin yapıştırma işlerinde  kaliteli sıvama tutkalı kullanılmalıdır.Kroma karton , kuşe karton , amerikan bristol ve daha fazla  kağıt çeşitlerinin sıvama işlerinde kullanılan makinadır.

Türkiye'nin her yerinden makina üreticilerinin olduğu portalımızdan istediğiniz ve ihtiyacınıza uygun makina modelini portalımızdaki ilanlardan inceleyebilirsiniz. Yüksek performanslı maximum kağıt kapasiteli modeller , maximum adet ve saatte çalışan ürün modelleri bu sayfada. Hassasiyetle yapıştırma işleri yapabilecek makina çeşitleri ile kaliteli yapıştırma işleri yapacak modelleri hemen sitemizden bulabilirsiniz. Hangi kağıt için hangi yapıştırma malzemesinin kullanılmasına dair net bilgisi dahi ilanlardaki ürün açıklamaları kısmından öğrenebilirsiniz.

Sıvama yaparken verimli işler ortaya çıkarmanızı sağlayacak her kullanıcının ihtiyacına uyumlu tüm ürün çeşitleri portalımızda. Ambalaj sektöründe ünlü markaların aranılan özel tasarımlı modellerinin bir arada olduğu portalımızda ürün ararken zaman kaybetmeden hızlıca istediğiniz ürün hakkında bilgiye ulaşabilir ürün alırken karar verme sırasında ayrıntılı bilgiler sayesinde aklınızda bir soru olmadan tüm cevapları öğrenebilirsiniz.