Sıvı Dolum Makinaları kategorisi aramanızda 534 adet ilan bulundu

5-200 Ml 4 Kafalı Volümetrik Sıvı Dolum Makinası

Kulp | PVD200-4

1000-5000 Ml 2000 Adet / Saat 4 Kafalı Servo Motorlu Volümetrik Sıvı Dolum Makinası

Kulp | SVD5000-4

4800 Adet / Saat Yüksek Kapasiteli Kavanoz Ve Şişe Dolum Hattı

Kulp | Yüksek

1300 Adet / Saat Orta Kapasiteli Kavanoz Ve Şişe Dolum Hattı

Kulp | Orta

420 Adet / Saat Kova Ve Bidon Geniş Ambalaj Sıvı Dolum Hattı

Kulp | Geniş

5-200 Ml 4800 Adet / Saat 6 Kafalı Volümetrik Sıvı Dolum Makinası

Kulp | PVD200-6

100-1000 Ml 3600 Adet / Saat 6 Kafalı Servolu Volümetrik Sıvı Dolum Makinası

Kulp | SVD1000-6

5-200 Ml 4800 Adet / Saat 8 Kafalı Volümetrik Sıvı Dolum Makinası

Kulp | PVD200-8

100-1000 Ml 4 Kafalı Servo Motorlu Volümetrik Sıvı Dolum Makinası

Kulp | SVD1000-4

200-2000 Ml 2600 Adet / Saat 4 Kafalı Servo Motorlu Volümetrik Sıvı Dolum Makinası

Kulp | SVD2000-4

100-1000 Ml 4 Kafalı Volümetrik Sıvı Dolum Makinası

Kulp | PVD1000-4

100-1000 ml 8 Kafalı Servolu Volümetrik Sıvı Dolum Makinası

Kulp | SVD1000-8

200-2000 ml 8 Kafalı Servolu Volümetrik Sıvı Dolum Makinası

Kulp | SVD2000-8

720 Adet / Saat Volumetrik Sistem Püre Ve Ezme Gıda Dolum Makinası

Kulp | Hazelnut

2400-4800 Şişe Kavanoz / Saat Şişe Temizleme Yıkama Makinası

Kulp | Air Rinser

Şarap Dolum Etiketleme Kapaklama Ve Otomatik Sıvı Dolum Makinası

Adotek | ADK-331

26.500

Limonata ve Limon Suyu Otomatik Sıvı Dolum Makinası

Adotek | ADK-325

19.500

Toplam 15 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Sıvı Dolum Makinaları Popüler Ürünler

Fabrikalarda çok sık ihtiyaç duyulan sıvı dolum makinası, belirtilen ölçüye uygun sıvıları doldurmak ile görevlidir. Bardak ölçüsü, pet şişe ölçüsü, litre ölçüsü gibi ölçüler baz alınarak sıvıların belirlenen kaplara doldurulması işlemi gerçekleştirilir. El gücüyle yapıldığında çok fazla israfa ve zaman kaybına neden olabilecek bu işlemler, sıvı doldurma makinası ile çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmaktadır. İhtiyaca göre belirlenebilecek ölçüler, milimetrik hesaplamalar doğrultusunda sıvının bir damlasını dahi ziyan etmeyecek şekilde hazırlanmaktadır. Bu durum üretimin gücünü arttırmakta ve daha önceden ziyan olan pek çok şeyin kullanılabilir hale gelebilmesini sağlamaktadır.

Sıvı Dolum Makinesi Nedir?

Sıvı dolum makinesi, sıvıların ölçülerine uygun kaplara ziyan olmayacak şekilde, pratik olarak doldurulması işlemidir. Cam şişelere, pet şişelere, bardaklara, kavanozlara, bidonlara ve diğer ölçülebilir malzemelere sıvı doldurma işlemi sorunsuz olarak gerçekleştirilmektedir. Kişiler sıvı yağ, sıvı sabun, meyve suyu, su, şalgam suyu, kola, şampuan gibi ürünlerin dolumunu bu makinalar aracılığıyla yaptırabilmektedir. Yani otomatik sıvı dolum makinası yalnızca tam sıvıların değil, yarı sıvıların da dolumunu sorunsuz olarak gerçekleştirmektedir. Bu durum pek çok fabrikanın bu tarz cihazlardan faydalanması açısından kapı aralamaktadır.

Sıvı Doldurma Makinası Çeşitleri

Kullanım alanları farklılık gösteren birbirinden farklı özelliklere sahip sıvı doldurma makinesi çeşitleri bulunmaktadır. Bu cihazlar tam otomatik, yarı otomatik, manuel ve elektrikli otomatik şeklinde dört kategoride incelenmektedir. İlaç şirketlerinin daha çok kullandıkları cihazlar, elektrikli otomatik şeklindedir. Meyve suyu, şalgam suyu ve su üretimi yapan işletmelerde ise daha çok tam otomatik cihazlar kullanılmaktadır. Kozmetik grubunda kullanılan ve günümüzde satışı en yaygın olan cihazlar ise, yarı otomatik şeklindedir. Bu cihazlar üzerinde hem kozmetik, hem ilaç, hem de direkt sıvı üretimi yapılabilmektedir. Kolay temizlenmekte, farklı kategoriler için kullanılacak olduğunda dahi kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanmaktadır. Diğer makinalar da kullanışlıdır ancak fiyatlarının daha yüksek oluşu gibi nedenler de tercih edilme sıklığını düşürmektedir. Bunun yanı sıra diğer ürünlerin kapasiteleri de her fabrika için yeterli olmayabilir.

Yarı Otomatik Sıvı Dolum Makinası Özellikleri

Yarı otomatik sıvı dolum makinası, pek çok işyerinde ihtiyaç duyulan makinalar arasında yer almaktadır. İşlemlerin daha pratik bir şekilde gerçekleşmesi ve üretimin hız kazanması açısından bu makinaların en iyilerini kullanmak gerekmektedir. Üretimi aksatmayacak kapasitede birkaç makina sahibi olmak bu anlamda çok önemlidir. Ayrıca sıvıların ziyan olmaması açısından bu düzenek önemlidir. Ufak gibi görünen miktarlar, gün içerisinde birikerek kazanç sağlayacak bir kısmın ziyan olmasına neden olabilmektedir.

Yarı otomatik sıvı dolum makinası, yüzde yüz paslanmaz malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Son derece hijyenik olan bu makinalar, kullanıma hazır sıvı dolumu yapmaktadır. Üretimi tertemizdir ancak düzenli aralıklarla temizlenmesi gerekir. Temizliği sırasında tüm malzemeleri çıkarıp tekrardan takmak mümkün ve kolaydır. Bunun için özel bir eğitime gerek yoktur, genellikle temizliği fabrikaları temizlemeye gelen hanımlar ve beyler tarafından yapılmaktadır. Makinaların düzenli olarak bakımının yaptırılması, kullanım ömrünü uzatmaktadır. En az temizliği kadar bakımı da kolay olan cihazların bu işleri, iki ayda bir bir iki saat içerisinde bitirilebilir.

Yarı otomatik sıvı dolum makinası özellikleri arasında en dikkat çeken konu, makinalarda sıvı deterjan, sabun, şampuan, kozmetik, gıda ve ilaç gibi sıvılara da yer verilmesidir. Genellikle her biri için ayrı makina bulundurulması tavsiye edilir fakat kişiler temizleyerek farklı kategoriler için de kullanabilir. Özellikle şampuan ve sıvı sabun gibi akışkanlığı çok olmayan sıvılar için dahi makinaların kullanımı mümkündür. Makinaların hassas dozajlama kabiliyetinin olması, milimetrik ayarlamaya izin vermekte ve bu durum bir milim sıvının dahi israf olmaması anlamına gelmektedir. Her makinanın markadan markaya ve kapasiteden kapasiteye değişkenlik gösterecek birbirinden farklı özelliklerinin olduğu unutulmamalıdır.

Sıvı Dolum Makinası Fiyatları

Sıvı dolum makinası fiyatları alınacak ürünün kategorisine göre değişiklik göstermektedir. Manuel kategoride incelenen sıvı dolum makinaları en uygun fiyat seçeneklerine sahiptir. Yarı otomatik makineler alınacak olan kapasiteye göre zaman zaman tam otomatik ile aynı ya da daha düşük olabilir. Markalar, kapasiteler ve alınacak kategori fiyat üzerinde direkt olarak etkilidir. Elektrikli sıvı dolum makinası fiyatları oldukça yüksektir. Bu makinalar genellikle çok büyük işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Fiyat performans açısından en kaliteli seçeneklerin kapasitesi yüksek yarı otomatik sıvı dolum makinalarından oluştuğu bilgisinin sunulması önem arz etmektedir.

Kişiler isterlerse ikinci el sıvı dolum makinalarından da faydalanabilir. Sıvı dolum makinası sahibinden gibi seçeneklerin bulunduğu da unutulmamalıdır. Özellikle yeni açılan ve işlerini tam olarak yoluna koyamayan kişiler, ikinci el seçeneklerini değerlendirmelidir. Bunun yanı sıra işletme bazlı olmayacak şekilde üretim yapan kişiler manuel makinalardan da yararlanabilir. Manuel makinalar diğerlerinin verdiği konforu sağlamayacak olsalar da, kısa süreli işlemlerde zorlayıcı değillerdir. Uygun fiyata makina arayan kişiler, son çare olarak bu fırsatı değerlendirebilme şansına sahip olacaklardır.

Satılık sıvı dolum makinası seçenekleri arasında, kişiler bütçeleri ve ihtiyaçları doğrultusunda bir karara varmalıdır. Bazı ürünlerin fiyatları çok yüksektir ancak kullanımları en üst düzeydedir. Bu tarz ürünler genellikle çok gelişmiş işletmelerin tercihidir ancak otomatik ve yarı otomatik cihazların da performans açısından gayet iyi olduğunun bilgisi verilmelidir. Kişiler bu cihazları tercih ederek, istedikleri başarıyı elde edebileceklerdir. Özellikle yeni kurulmuş fabrikalarında elektrikli otomatik gibi cihazlardan satın alarak bütçelerini zorlamalarına gerek yoktur. Çok fazla siparişi olan ve çok seri üretim gerektiren işlerde çalışan kişiler üst düzey cihazlara ihtiyaç duyacaktır. Günümüzde gelir düzeyi iyi olan fabrikalar dahi, yarı otomatik ya da tam otomatik sıvı dolum makinaları kullanmaktadır.

Makina Türkiye İle Sıvı Dolum Makinası

Kişilerin en kaliteli makina seçeneklerini en uygun fiyata alabilecekleri firmalardan bir tanesi olan Makina Türkiye, fabrikaların ve büyük işletmelerin bir numaralı tercihi olan şirketler arasındadır. Oldukça kaliteli makina çeşitleri ile tam bir müşteri dostu olan Makina Türkiye, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Kişilerin bu tarz cihazların en kaliteli olanlarına en uygun fiyata sahip olabilmeleri asıl amacımızdır. Ayrıca kişiler aldıkları ürünleri iyi tanımalı ve kullanımının nasıl işlediği konusunda bilgi sahibi olmalıdır.

Makina Türkiye olarak firmamız, müşterilerinin sorduğu soruları en kısa sürede yanıtlayan firmalar arasındadır. Kişiler ürünler hakkında detaylı bilgilere, ürün açıklamaları kısmından ulaşabilmektedir. Fakat yine de merak ettikleri, akıllarına takılan sorular olduğunda firmamızla iletişime geçmekten çekinmemelidir. Makina Türkiye olarak firmamız, ikinci el ürün satışı da yapmaktadır. Kişiler ihtiyaçları doğrultusunda sıfır bir makineyi uygun fiyata bulamamışlarsa, firmamızın sunduğu ikinci el seçeneklerini değerlendirebilir.

Firmamız ikinci el olsa dahi, az kullanılmış ve uzun yıllar kullanıma uygun makinaların satışını gerçekleştirmektedir. Kişilerin güvenle tercih edebilecekleri bu ürün seçenekleri, yıllar boyunca herhangi bir hasar oluşturmayacaktır. Kişilerin ürünlerin temizliğini ve bakımını düzenli olarak yapmaları ya da yaptırmaları doğrultusunda, ürünlerden müşteri memnuniyeti elde edileceği aşikardır. Makina Türkiye olarak firmamız, kişilerin aldıkları ürünlerden maksimum performans görebilmeleri amacıyla çalışmaktadır. Bu anlamda güvenilebilecek en doğru firmalardan biri olduğumuzun altını çizmek gerekmektedir. Tüm detaylar için bütün iletişim kanallarımızdan istediğiniz saatte bizlere ulaşmanız mümkündür. Firmamız yalnızca Türkiye içerisine değil, yurtdışına da ürün satışı olan firmalar arasındadır.