Ultrasonik Plastik Kaynak Makinesi kategorisi aramanızda 28 adet ilan bulundu

Manuel Ultrasonik Plastik Kaynak Makinesi

NMT | UPKM

El Tipi Ultrasonik Kaynak Makinası

Tekno Ultrasonik | ELT-20

Ultrasonik Dikiş Makinesi 100 Mm Çalışma Genişliği - Bsu100

Baysonic | BSU100

8.500 +KDV

Yarı Otomatik Ultrasonik Plastik Kaynak Makinesı

NMT | UPKM-AUTO

Ultrasonik Dikiş Makinesi 50 Mm Çalışma Genişliği - Baysonic Bsu50

Baysonic | BSU50

7.500 +KDV

Mini Tip Ultrasonik Plastik Kaynak Makinası MTU-20

Tekno Ultrasonik | MTU-20

Ultrasonik Dikiş Makinesi 75 Mm Çalışma Genişliği - Baysonic Bsu75

Baysonic | BSU75

8.500 +KDV

Ultrasonik Plastik Kaynak Makinesi 2600 Watt - Baysonic Bsw2615

Baysonic | BSW2615

Ultrasonik Plastik Kaynak Makinesi Popüler Ürünler

Yüksek frekanslı ultrasonik akustik titreşimlerin, katı hal kaynak oluşturmak için basınç altında bir arada tutulan iş parçalarına lokal olarak uygulandığı endüstriyel bir tekniktir. Plastik ve metallerde ve özellikle farklı malzemelerin birleştirilmesinde yaygın olarak kullanılır. Ultrasonik kaynakta, malzemeleri birbirine bağlamak için gerekli bağlantı cıvataları, çiviler, lehim malzemeleri veya yapıştırıcılar yoktur. Metallere uygulandığında, bu yöntemin dikkate değer bir özelliği, sıcaklığın ilgili malzemelerin erime noktasının altında kalmasıdır. Bu makinalar çok sayıda uygulama için kullanılıyor. Kompleks enjeksiyonla kalıplanmış termoplastik parçaların birleştirilmesi için, ultrasonik kaynak ekipmanı, kaynak yapılan parçaların tam özelliklerine uyacak şekilde kolayca özelleştirilebilir. Plastik kaynak yaparken, iki parçanın ara yüzü erime işlemini konsantre etmek için özel olarak tasarlanmıştır. Malzemelerden biri genellikle ikinci plastik parçaya temas eden çivili veya yuvarlak bir enerji direktörüne sahiptir. Ultrasonik enerji, parçalar arasındaki nokta temasını eriterek bir bağlantı oluşturur. Ultrasonik plastik kaynak, termoplastiklerin yüksek frekanslı mekanik hareketlerden üretilen ısı kullanılarak birleştirilmesi veya yenilenmesidir. Yüksek frekanslı elektrik enerjisini yüksek frekanslı mekanik harekete dönüştürerek gerçekleştirilir. Bu mekanik hareket, uygulanan kuvvetle birlikte, plastik bileşenlerin birleşme yüzeylerinde (eklem alanı) sürtünme ısısı oluşturur, böylece plastik malzeme erir ve parçalar arasında moleküler bir bağ oluşturur.

Ultrasonikler aynı zamanda metalleri kaynaklamak için de kullanılabilir, ancak tipik olarak ince, dövülebilir metallerin, örneğin alüminyum, bakır, nikelin küçük kaynakları ile sınırlıdır. Ultrasonikler, gerekli güç seviyeleri nedeniyle bir otomobilin şasisinin kaynağında veya bisikletin kaynak parçalarında birlikte kullanılmasında kullanılmaz. Termoplastiklerin ultrasonik kaynağı, kaynak yapılacak eklem boyunca titreşim enerjisinin emilmesi nedeniyle plastiğin lokal erimesine neden olur. Metallerde kaynak, yüzey oksitlerin yüksek basınçta dağılması ve malzemelerin lokal hareketleri nedeniyle oluşur. Isıtma olmasına rağmen, temel malzemeleri eritmek yeterli değildir. Ultrasonik kaynak, yarı kristal plastikler ve metaller gibi hem sert hem de yumuşak plastikler için kullanılabilir . Ultrasonik kaynak anlayışı araştırma ve testlerle artmıştır. Daha sofistike ve ucuz ekipmanların bulunması ve plastik ve elektronik bileşenlere olan talebin artması, temel işlemlerle ilgili büyüyen bir bilgiye neden olmuştur. Bununla birlikte, ultrasonik kaynağın birçok yönü hala kaynak kalitesi ile proses parametrelerinin ilişkilendirilmesi gibi daha fazla çalışmayı gerektirir. Ultrasonik kaynak, hızla gelişen bir alan olmaya devam ediyor. 

Ultrasonik kaynağın faydaları, geleneksel yapıştırıcılardan veya çözücülerden çok daha hızlı olmasıdır. Kuruma süresi çok hızlıdır ve eklemlerin kurumasını ya da kürlenmesini bekleyerek parçaların uzun süre armatürde kalması gerekmez. Kaynak kolayca otomatikleştirilebilir, temiz ve kesin bağlantılar sağlar; Kaynağın yeri çok temizdir ve nadiren herhangi bir rötuş işlemi gerektirir. İlgili malzem eler üzerindeki düşük termal etki, daha fazla sayıda malzemenin birlikte kaynaklanmasını sağlar. Ultrasonik kaynak uygulamaları geniştir ve elektrik ve bilgisayar, otomotiv ve havacılık, tıp ve paketleme gibi birçok sektörde bulunur. İki öğenin ultrasonik olarak kaynaklanıp kaynaklanmayacağı, kalınlığı ile belirlenir. Çok kalınlarsa bu işlem onlara katılmayacaktır. Bu metallerin kaynaklanmasındaki ana engeldir. Bununla birlikte, teller, mikro devre bağlantıları, metal levhalar, folyolar, şeritler ve ağlar genellikle ultrasonik kaynak kullanılarak birleştirilir. Ultrasonik kaynak termoplastiklerin yapıştırılmasında çok popüler bir tekniktir. Kaynak süreleri genellikle bir saniyenin altındaki hızlı ve kolay bir şekilde otomatikleştirilir ve ısı veya egzozu gidermek için havalandırma sistemi gerekmez. Bu tür kaynak genellikle daha yaygın kaynak teknikleri için çok küçük, çok karmaşık veya çok hassas montajlar oluşturmak için kullanılır.

Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. Makina Türkiye, mobilya, dekorasyon malzemesi ve plastik malzeme üretimi için ihtiyaç duyduğunuz birçok ürünü satışa sunan, gelişmiş bir e-ticaret portalıdır. Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak ürünler hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan ürün  içerikleri güncel bilgilerdir. Makine özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok ürün ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır. Sitemizde üst kısımdaki arama motoru çubuğuna aradığınız makina parça, ekipman, ataşman, yedek parça, cihaz, alet ve sanayi ürünlerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz. Türkiyenin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel ürünleri en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta.