Medikal ve Tıbbi Cihazlar Makina ve Ekipmanlar Türkiye kategorisi aramanızda 381 adet ilan bulundu

1 Mikron Logan Uyumlu İlaç Çözünme Cihazı Filtreleri

Riggtek | FIL001-LG

Otomatik Turnike Cihazı TRQ 2020

Medione | TRQ-2020

Wg-P 200 Katlanabilir Akülü Tekerlekli Sandalye

Wollex | WG-P 200

Buz Başlık 4 Mevsim Konforlu Lazer Epilasyon Cihazı

Artemis | 600H

Toplam 11 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Medikal ve Tıbbi Cihazlar Makina ve Ekipmanlar Popüler Ürünler

Medikal Ekipmanlar ülke yapısı, politik ve ekonomik sistem, doğal kaynaklar, kültürel gelişim gibi etkenlerle doğru orantılı olarak değişim gösteren sağlık sektörü ülkemizde hızla büyümektedir. Yeni açılan hastaneler bunun bir kanıtıdır. Ülkemizde sağlığa verilen önemin büyük oranda artmasıyla sağlık kuruluşları arasında rekabet artmakta, kalite yükselmektedir. Bu rekabette işinize en çok yarayacak sayfa olan Makina Türkiye size aklınıza gelebilecek her türlü medikal ekipman araç-gereçleri temin etmek için sizlerin kullanımına sunulmuştur. Medikal ekipmanlar başlığı altında; medikal alet, estetik ekipmanlar, hastane medikal ekipmanlar, laboratuvar cihazları, muayenehane cihazları, sağlık medikal ekipmanlar gibi çeşitler yer almaktadır. Çeşitli medikal ekipmanlar üretici firmaları burada. Söz konusu insan sağlığı olunca kullanılan medikal ekipmanlar, cihazların kalitesi ciddi önem arz etmektedir. İşte; sektörde kullanılacak en kaliteli tıbbi ekipmanlar, medikal laboratuvar cihazları, hastahane medikal ekipmanlar, medikal cihazlar en kaliteli tedarikçilerden oluşan Medikal Ekipmanlar sayfamızda sizin için derlenmiş bulunmaktadır.

Sektörün öncü medikal ekipmanlar firmalarından, tedarikçilerinden ihtiyacınıza uygun olan medikal ekipmanlar; pansuman makasından alkol metre cihazına kadar her türlü teşhis ve tanı cihazları, laboratuvar test tıbbi cihazları, ameliyathane medikal ekipmanlar, solunum medikal ekipmanlar, hasta odası cihazlar, biyoreaktör sistemler, sedye medikal ekipmanlar gibi ihtiyacınızı karşılayacak 1000’den fazla medikal ekipmanlar ile satış temsilcilerimiz size her türlü medikal ekipmanlar konu ve cihazları fiyatı hakkında bilgi vermekten büyük mutluluk duyacaklardır. Yüzlerce medikal ekipmanlar markası ve medikal ekipmanlar modeli, medikal ekipmanlar satıcısına anında ulaşabilme imkanı satılık medikal ekipmanlar ve kiralık medikal ekipmanlar seçenekleriyle Medikal Ekipmanlar kategorisinde. Hastalığın veya hastalığın önlenmesinde, teşhis edilmesinde veya tedavisinde veya bir miktar sağlık amaçlı vücudun yapısını veya işlevini tespit etmek, ölçmek, geri yüklemek, düzeltmek veya değiştirmek için kullanılan medikal ekipmanlardır. Kalibrasyon cihazlar, bakım cihazları, onarım cihazları, kullanıcı eğitimi ve hizmetten çıkarma gerektiren tıbbi cihazlar  genellikle klinik mühendisleri tarafından yönetilen faaliyetler. Tıbbi ekipmanlar, hastalık veya yaralanmadan sonra hastalığın teşhis veya tedavisi veya rehabilitasyonun belirli amaçları için kullanılır; tek başına veya herhangi bir aksesuar medikal ekipmanlar, sarf malzemesi medikal ekipmanlar veya başka tıbbi ekipmanlar parçası ile birlikte kullanılabilir.

Sayfamızda sıfır tıbbi cihazlar sizlere sunulmaktadır. Tıbbi ekipmanlar, implante edilebilir, tek kullanımlık veya tek kullanımlık tıbbi cihazları hariç tutar. Uygun medikal ekipmanlar seçimi her zaman yerel, bölgesel veya ulusal gereksinimlere bağlıdır; Dikkate alınacak faktörler arasında, tıbbi cihazların kullanılacağı sağlık tesisi türü, mevcut sağlık iş gücü ve spesifik havza alanında yaşanan hastalık yükü sayılabilir. Bu nedenle, ayrıntılı ve / veya evrensel olarak uygulanabilir çekirdek medikal ekipmanlar listesini yapmak mümkün değildir. Medikal ekipmanlar, hasta bakımında kullanılan herhangi bir tıbbi cihazlardır. Medikal ekipmanlar envanter haline getirilir, izlenir ve bakımı yapılır. Tıbbi Ekipman Yönetim Planı, hastaların teşhisinde, tedavisinde ve izlenmesinde kullanılan tıbbi ekipmanın etkileşimi ve gözetimi için mekanizmaları tanımlar. İlgili politikalar ve prosedürler, seçim ve satın alma işlemlerinden tıbbi ekipmanın gelen denetimine ve bakımına kadar olan faaliyetleri yönetir. Hastalar hastalıklar veya yaralanmalar yaşadıklarında, Metodist fiziksel ve mesleki terapistler iyileşme yolunda kendilerine yardımcı olmak için çalışırlar. Bazen bu iyileşme aşamasında, hastalar eve dönmek için ev tıbbi cihazlarından yardıma ihtiyaç duyarlar. Adından da anlaşılacağı gibi, "dayanıklı tıbbi ekipman" uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Genellikle "DME" olarak kısaltılır, kategori hastane yatakları gibi çeşitli donanımları içerir; mobilite yardımcıları (yürüyüşe çıkan kimse, scooterlar, tekerlekli sandalyeler); kişisel bakım yardımları (banyo sandalyeleri, komodinler, giyinme yardımcıları); protezler (yapay uzuvlar); ortez (terapötik ayakkabılar); oksijen yoğunlaştırıcıları ve diğer maddeler.