Streç Makinaları kategorisi aramanızda 197 adet ilan bulundu

Palet Streç Sarma Makinesi HSS 210 (1500 Mm Çap)

Hürteknik | HSS 210
D

2.850 +KDV

Argesta ( Çift Motorlu Gerdirme ) Palet Streç Sarma Makinası

Argesta | ARG.P165

142.000 +KDV

ARG.P150 ( Tek Motorlu Gerdirme ) Palet Streç Sarma Makinası

Argesta | ARG.P150

115.000 +KDV

Otomatik Streç Sarma Makinası - ÖZKA ASR1200

Özka Makina | ASR1200 XLS

22.000 +KDV

HSS 240 (1500 Kg) 1500 Mm Üstten Baskılı Palet Streçleme Makinesi 

Hürteknik | HSS 240

4.600 +KDV

ARG.H65 Hortum Bobin Streç Sarma Makinesi

Argesta | ARG.H65

198.000 +KDV

Otomatik Streç Aktarma Makinası - Yüksek Metraj Sarım

Özka Makina | ASR1200-XL

23.000

Üst Baskılı ( Çift Motorlu Gerdirme ) Palet Streçleme Makinesi

Argesta | ARG.PB165

172.000 +KDV

Enpatek Palet Streçleme Makinası

Enpatek | ENP-PLT2500

4.200 +KDV

Otomatik Ön Gerdirmeli (Pre-Streç) Streç Sarma Makinası

Özka Makina | APS 3000

65.000 +KDV

Otomatik Dilimlemeli Streç Sarma Makinası

Özka Makina | Asm 1500

35.000

Palet Streç Sarma Makinesi Manuel

Handpack | HP 50 SS

25 +KDV

Mobil Palet Streç Sarma Makinesi

Noxon | NXN-MAS-210

7.500 +KDV

Motorlu Ön Gerdirme Palet Streç Makinesi

Packtech | PT-XT-4505

3.300 +KDV

Toplam 6 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Streç Makinaları Popüler Ürünler

Kolay ve pratik kullanımları ile birlikte streç makinası çeşitleri işletmeler için büyük bir kolaylık yaratıyorlar. Streç sarma makinası çeşitleri ile birlikte işletmeler faaliyetlerinde büyük bir kazanım elde ederlerken aynı zamanda kolay kullanım özelliklerinden de yararlanılarak streçleme işlemleri daha kolay hale geliyor. Sayfa üzerinden sunulan farklı özelliklere sahip modeller arasından işletmeniz açısından en uygun makinaları bulabilirsiniz.

Hızlı ve Pratik Kullanım Sunan Streç Makinası Modelleri

Uygun streç makinası fiyatları ile işletmeler için streç yapma işlemleri çok daha kolay hale geliyor. Sayfa üzerinden sunulan ve farklı özelliklere sahip olan modeller streç yapma işlemlerini hızlı bir hale getirken işletmelerin de iş yüklerinin hafiflemesine katkıda bulunuyorlar. Farklı özelliklere sahip olan makinaların hepsi hızlı ve istikrarlı bir çalışma sunarak ihtiyacı en iyi şekilde gideriyor. Bu sayede otomatik ya da manuel streç sarma makinası tercih edilsin her zaman en iyi özelliklere sahip olan makinaların seçimi kolay bir hale gelmiş oluyor.

Streç makinası olarak adlandırılan makinalar palet üstü yükleri streç film ile kaplayan makinalardır. Bu kapsamda üretilen ürünlerin sağlıklı bir şekilde nakliyesi mümkün olduğu gibi aynı zamanda depoda tutulacak olan ürünlerin de korunmasını sağlamak amacıyla streç makinaları büyük bir öneme sahiptirler. Streç makinalarının hangi modeli seçilirse seçilsin her zaman ihtiyacı doğru olarak karşılarlar. Streci gerdirme teknoloji yapılarına göre motorlu öngermeli ve yükten germeli çeşitleri bulunan modeller aynı zamanda akülü yani mobil olarak da bulunan modellere sahiptir. Böylece farklı alanlara da hareket etme kabiliyetine sahip olan makinalar ile birlikte streç sarma işlemleri daha hızlı bir hale gelmektedir.

Streç Sarma Makinası Seçiminde Dikkat Edilecekler

Streç sarma makinası tercihlerinde belirli noktaların göz önünde tutulması gerekmektedir. İşlem ve iş yüküne göre tercih edilecek modellerin sarma kapasiteleri değişkenlik göstermesine karşılık diğer bir nokta da yatırım maliyeti ve bunun yanında günlük sarılan palet miktarı olmaktadır. Özellikle bu iki nokta makinaların amortisman sürelerine de belirlemektedir. Makinaların yatırım maliyetlerinin belirlenmesinde diğer etmenlerin de göz önünde tutulması gerekmektedir. Aynı zamanda makinanın teknolojisine göre yapılacak olan tasarruf miktarı da farklılık taşıyabileceği için amortismanı hesaplamak için dikkatli olunmalıdır. Streç sarma makinası temel olarak sarma ve paketleme makinası olduğundan iş hacminin doğru bir şekilde göz önünde tutulması makine tercihinin de doğru olmasına etki edecektir. Üretimi yapılan ve nakliyeye hazır hale getirilmiş olan ve taşıma paletlerinin üzerine alınmış olan ürünlerin hem dağılmasını önleyen hem de herhangi bir şekilde zarar görmesini engelleyen streç sarma makinaları bu açıdan işletmeler için son derece önemli olmaktadır. Palet streç makinası çeşitleri doğrudan palet üzerine alınmış olan ürünlerin sarma işlemlerini yaparlar ve böylece nakliye için hazır hale getirirler. Sadece nakliye için değil palet streç sarma makinası çeşitleri ürünlerin depoda kalacağı durumlarda da ürünlerin zarar görmesinin önüne geçmektedirler.

Streç Sarma Makinaları Nasıl Çalışır?

Streç sarma makinası ya da streç aktarma makinası çeşitleri belirli bir prosedür kapsamında çalışmaktadırlar. Öncelikle streç yapma makinası paletleme hattında bulunmakta olan çıkış konveyörünün arka kısmına montaj edilmektedir. Çıkış konveyörü içinden gelecek olan palet otomatik olarak içeriye doğru alınmaktadır. İçeriye alınmış olan palet ise en alt kısmından sarılmaya başlanır. Alttan başlayan sarım işlemleri en üst kısma kadar devam eder ve tekrar en alt kısma iner. Sarım işleme bittiğinde ise otomatik tutma mekanizması ile streç tutulur ve sonra yapıştırılmaktadır. Palette kalan kısmı da kesilerek ürünlerin sarma işlemi bitmiş olmaktadır. Bu işlem otomatik makinalar için geçerli olup manuel olan sistemlerde sarım işleminde kullanıcının müdahale etmesi gerekmektedir. Bu bakımdan sayfa üzerinden sunulan makinalar arasından tercihte bulunurken iş yüküne ve kullanıcı sayısına göre dikkat etmeniz yararlı olacaktır. Otomatik olan makinalar daha kolay işlem yapılmasını sağlarken fiyat açısından manuel modellere göre daha yüksek fiyatlarda olabilmektedir.

Her Zaman Yüksek Kalitede Modeller

Manuel ve otomatik streç sarma makinası fiyatları sahip oldukları özelliklere göre değişkenlik gösteriyor. İhtiyacınız olan doğru makinayı bulmak için fiyatları da göz önünde tutmanız gerekli olduğundan kolayca sayfa üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Bu sayede ihtiyaçlarınızı doğru olarak karşılayacak modellere ulaşmak mümkün olacağı gibi aynı zamanda üyelik gerektirmeden fiyatların görülmesi de doğrudan satış rakamları hakkında fikir sahibi olmanıza da yardımcı olacak.

Fiyatların yanında streç sarma makinasını hangi amaçla kullanacağınıza da karar vermeniz önem taşımaktadır. Genelde palette yer alan ürünler için kullanılan makinalar aynı zamanda bavul ya da koli sarma işlemleri için de kullanılmakta ve bu tür sarmalar için model farklılıkları da olabilmektedir. Ancak tercih edeceğiniz makine hangisi olursa olsun her zaman yüksek kalitede modellerden oluşuyor ve böylece tercih edeceğiniz makinanın kullanım ömrü de uzamış oluyor.

En doğru tercihi bulunmak için palet boyutları, türleri, ağırlıkları, ürün gibi özelliklere dikkat edebilir, ürünün üretim ortamını; sıcaklık, yükleme, boşaltma gibi hususları göz önünde tutabilirsiniz. Paketleme işlemleri makine olmadan yapılmak istendiğinde çok zaman alacak işlemler olduğu için tercih edeceğiniz streç makinası ile birlikte işlerinizde büyük bir kolaylık elde edeceksiniz.

Bavul ve Koli Paketleme Yapmak İsteyenlere

Bavul streç sarma makinası ve koli streç sarma makinası çeşitleri isimlerinden anlaşılacağı üzere bavul ve koli gibi araçların sarma işlemlerinde kullanılmaktadır. Bavul streç sarma makinası aynı zamanda valiz paketleme makinası, bagaj ambalaj makinası isimleri olarak da anılmaktadır. Otel, kargo, terminal, havaalanı gibi yerler için bavul streç yapma son derece önemlidir. Bu türden işletmelerde müşterilerin bavul ya da kolilerinin paketlenmesi için gerekli olan makina çeşitlerine de sayfa üzerinden sunulan farklı modeller arasından seçim yaparak sahip olabilirsiniz. Bavul ya da kolilerin koruma altında kalmasına yardımcı olacak bu modeller temel olarak palet sarma makinalarında olduğu gibi bir çalışma prensibine sahip olup her zaman hızlı ve istikrarlı sonuçlar vermektedir.

Streç Makinası Kullanırken Önemli Noktalar

Streç yapma makinası tercih edecekler için streç makinası nasıl kullanılır sorusu önem taşımaktadır. Temel olarak streç makinaları manuel, yarı otomatik ve tam otomatik olarak tasnif edilmektedir. Manuel streç sarma makinalarında işlem personel tarafından yapılmaktadır ve personel olmadan makine çalışmamaktadır. Makinanın sarma kısmına ürünler yerleştirilir ve sarma işlemi personel eliyle gerçekleşir. Yarı otomatik modeller ise sarma işlemini otomatik olarak yapmaktadırlar ancak strecin ürünün ya da paletin tamamına uygulanabilmesi için yine personel tarafından müdahale edilmesi gerekmektedir.

Otomatik streç sarma makinaları ise ürünlerin sarılması süreçlerinde tamamen otomatik olarak çalışırlar ve sarım işlemlerini başından sonuna kadar personel gerektirmeden tamamlarlar. Bu sayede sarma işlemleri çok daha kolay ve pratik şekilde sonuca kavuşurken aynı zamanda işlemlerin yapılış hızı da artmaktadır.

Tercih edeceğiniz makina hangi model olursa olsun kolay kullanım sunan özellikleri ile birlikte sayfa üzerinden ihtiyacınızı en doğru şekilde giderecek olan modeli bulabilecek ve böylece işletmeniz için önemli bir kolaylık sağlayabileceksiniz.

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Streç ve Folyo Makinaları kategorisinde