RAF 65x145x160 Cm Tekerlekli 2 Tarafı Hasır Tel Kaplı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00180415
Kategori: Konfeksiyon Rafı
Marka: Sellers
Model Tipi: K-58
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Sellers Metal

Sellers Metal Konfeksiyon Malz. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ersin B.

 RAF 2 Tarafı Hasır Tel Kaplı Tekerlekli Konfeksiyon

65X145 Cm 
Yük; 160 Cm 

Eşyalarınızın dağınıklığı canınızı sıkıyor. Aradıklarınızı koyduğunuz yerde bulamıyorsunuz ve bu da canınızı sıkıyor. Her şey belli bir düzen içinde olsa güzel olurdu. Hem sizde zaman kaybetmez ve sinirlenmezsiniz. Ama bu nasıl olacak, mümkün mü?

Düzen her şey. Eşyaların düzenli bir şekilde raflara yerleştirilmesi büyük kolaylıklar sağlar. En başta aradıklarınızı hemen bulabilirsiniz. Böylelikle canınızı sıkmaya da gerek kalmaz. Ancak bir sorun var. Raflar için uygun yer yoksa nasıl olacak?

Çözümü çok basit: Tekerlekli raflar! Tekerlekli rafların avantajları saymakla bitmez. Yerden tasarruf sağlar ve oldukça pratiktir. İstediğiniz yere de kolaylıkla götürebilirsiniz. Sizce de mükemmel değil mi?

Tekerlekli Rafların Özellikleri

Tekerlekli raflar, kullanış amaçlarına göre farklılık gösterir. Örneğin; mutfakta kullanılacak tekerlekli rafların özellikleri ile banyoda kullanılacak tekerlekli rafların özellikleri çok farklıdır. Çünkü kullanış amaçlarına göre tasarım yapılır.

Tekerlekli rafların en büyük avantajı taşınabilir olmasıdır. Alt kısmında bulunan tekerlekleri sayesinde istediğiniz yere kolaylıkla götürebilirsiniz. Ayrıca raflardaki korumalıklar sayesinde eşyalarınızda yere düşmez ve zarar görmez.

Daha bitmedi! İstediğiniz yere de kolaylıkla koyabilirsiniz. Nasıl mı? Örneğin; mutfakta iki dolap arasında küçük bir boşluk var. Burayı tekerlekli rafınız için kullanabilirsiniz. Ölçülerini alıp ona göre tasarım yaptırabilirsiniz. Böylelikle yerden de büyük tasarruf sağlamış olursunuz.

Tekerlekli Rafları Nereden Alabilirim?

Tekerlekli raflar almak oldukça kolay! Birçok mağazada ve alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz. Ama burada önemli olan işini profesyonel yapan kolay bir firma bulmak. Bunun içinde araştırma yapmanız gerek. Biz size bu konuda yardımcı olalım.

Kurulduğumuz günden beri işimizi büyük bir özenle yapıyoruz. Çünkü müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Kendimizi sürekli geliştiriyor ve hizmette çeşitlilik sağlamaya çalışıyoruz. Tekerlekli raflar ve daha birçok alanda üretim yapıyoruz.

Tasarımdan monte etmeye kadar birçok aşamalarımız var. Hazır ölçüler kullanabileceğimiz gibi isteğe bağlı ölçülerde kullanabiliyoruz. Kaliteli malzemeler kullanıyoruz. Ürünlerimizin hem estetik hem de teknik özelliklerine dikkat ediyoruz. Ürünlerimizi yaparken güvenliği de göz önünde bulunduruyoruz ve buna göre ilginç tasarımlar yapıyoruz.

Siz de kaliteli tekerlekli raflara ve daha fazlasına sahip olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

RAF 65x145x160 Cm Tekerlekli 2 Tarafı Hasır Tel Kaplı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin