Turbo Atomizör kategorisi aramanızda 103 adet ilan bulundu

TA1600 1600 Lt.Polietilen Depolu Agrima 1604 pompalı Çekilir Tip Turbo Atomizör

Tarmak | TA1600

132 +KDV

2000 Lt Turbo Atomizör Ters Fan

Tarmak | TA2000

2000 Lt Yuvarlak Tip Turbo Atomizer

Demirbaş | DA2000

2000 Lt Bağ Tipi Krom Depo Turbo Atomizer

Demirbaş | DA2000

4000 Lt Dairesel Hareketli Atomizör

Demirbaş | DA4000 D

2000 Lt V Tipi Turbo Atomizer

Demirbaş | DA2000 V

2000 Lt Uzun Kule Turbo Atomizör

Demirbaş | DA2000 K

1000 Litre Çekilir Tip Turbo Atomizör

Gençgüçsan | Superlative 1000

4000 Lt Çift Hareketli İlaçlama Turbo Atomizer

Demirbaş | DP4000

Süperlative 2000 (2000 Litre)Çekilir Tip Turbo Atomizer

Gençgüçsan | Süperlative 2000

4000 Lt Çift Davlumbaz Turbo Atomizör

Demirbaş | DA2000 II

1000 Liter Curved Fan Turbo Atomizer

Gençgüçsan | Elit-1000

2000 Litre Elit 2000 Çekilir Tip Turbo Atomizer

Gençgüçsan | Elit 2000

600 Litre Asılır Tip Döner Başlı Turbo Atomizör

Gençgüçsan | Döner Kafa Fırtına AT-600

2000 Litre Çekilir Tip Fırtına

Gençgüçsan | Fırtına CT-2000

1200 Litre Eğimli Fanlı Turbo Atomizer

Gençgüçsan | Elit-1200

Elite 2000 Spraying Turbo Atomizer

Gençgüçsan | Elit 2000

2000 Liter Polyester Tank Trailed Type Turbo Atomizer

Gençgüçsan | Bağmatik 2000

1500 Litre Çekilir Tip Turbo Atomizör

Gençgüçsan | Superlative 1500

1200 Litre Polietilen Depolu Çekilir Tip Turbo Atomizör

Gençgüçsan | Bağmatik 1200

Atomizör 800 Litre Asılır Tip Döner Başlı Turbo

Gençgüçsan | Asılır Tip Döner Başlı Turbo Atomizör 800 Litre

2000 Litre Polyester Depolu Çekilir Tip Turbo Atomizer Bağmatik

Gençgüçsan | Bağmatik 2000

Fırtına 800 Litre Asılır Tip Polyester Depolu Turbo Atomizör

Gençgüçsan | Fırtına AT-800

1000 Litre Polyester Depolu Çekilir Tip Turbo Atomizör

Gençgüçsan | Bağmatik 1000

1500 Litre Çekilir Tip Turbo Atomizer

Gençgüçsan | Elit 1500

Atomizör 400 Litre Asılır Tip Döner Başlı Turbo

Gençgüçsan | AT-400

Atomizör 1000 Litre Asılır Tip Döner Başlı Turbo

Gençgüçsan | Döner Kafa Fırtına AT-1000

Elit 2000 Turbo Atomizer Spraying

Gençgüçsan | Elit 2000

1500 Litre Eğimli Fanlı Turbo Atomizer

Gençgüçsan | Elit-1500

1200 Litre Çekilir Tip Turbo Atomizer

Gençgüçsan | Superlative 1200

1600 Litre Polietilen Depolu Çekilir Tip Turbo Atomizör Bağmatik

Gençgüçsan | Bağmatik 1600

1500 Litre Polietilen Depolu Çekilir Tip Turbo Atomizör Bağmatik

Gençgüçsan | Bağmatik 1500

1000 Litre Eğimli Fanlı Turbo Atomizer

Gençgüçsan | Elit-1000

Toplam 3 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Turbo Atomizör Popüler Ürünler

Turbo Tip Atomizör Nedir

Turbo; motorda bulunan gazı dışarı atan bir mekanizmadır. Sıvı şeklindeki malzemelerin püskürtme şeklinde dışarıya uygulama halidir. Bu iki sistemin birleştirilmesinden doğan ilaçlama yapan makinalar bitkilerin daha verimli bir şekilde ilaçlanmasında kullanılır. Teknolojik gelişmelerin artış gösterdiği son yıllarda tüm sektörlerde kullanılan makinalarda da yenilikler yapılmaya başlandı. Geleneksel tüm yöntemler yerini makinalara bıraktı. İşlerin daha kısa sürede yapılması, işçinin iş yükünün hafiflemesi , elde edilen ürünün kaliteli bir şekilde oluşması sağlandı. Özellikle ilaçlı bağ, orman ve ormanlık alanlar için uygundur. Hava hareketi; hedefin yoğun bir yapısı olarak şekil, ilaç penetrasyonunda önemli bir rol oynar. Maliyetleri azaltan çalışmaların ortaya çıkması da giderlerin minimuma inmesini sağladı. Başarılı bir şekilde yapılan uygulamalar malzemelerin yeteri miktarda kullanılmasından dolayı malzeme maliyetini düşürdü. Metal böcek ilacı uygulamalarında kullanılır. Tarım sektöründe kullanılan birçok makina da bu gelişmelerden etkilendi. Yorucu olan tarımsal işlemler kısa sürede yapılacak hale geldi. Sadece işçinin değil tarımsal faaliyetlerden daha fazla verim alınmasına olanak sağladı. Kaliteli, son model geliştirilmiş ilaçmala makinaları sayesinde bitkilerin ilaçlaması da daha kolay yapılabilir hale geldi.

Bitkileri ilaçlamak önemli bir konu. Haşere baskınlarını önlemek, zararlı bakterileri yok etmek bitkilerden daha fazla verim alınmasını sağlar. Bu sebeble mutlaka belirli aralıklarda üreticiler bitkileri ilaçlarlar. Bitkileri ilaçlama nasıl yapılır ? Neden ilaçlama yapmak gerekir ? İlaçlama yapacak makinaya nereden ulaşırım ? Peki ilaçlama için neler gerekir ? Daha bir çok akılınıza takılan soruların cevaplarını portalımızdaki ilanları inceleyerek bilgi edinebilirsiniz. Bitkilerin sorunsuz ve kusursuz şekil de her yerinin ilaçlanması lazım. Tabi bu işlem ne kadar kısa zamanda olursa işiniz o kadar hızlı bir şekilde ilerler ve diğer aşamalara geçersiniz. Her arazi koşulunda çalışabileceğiniz, tüm kapasite çeşitlerinin bir arada olduğu birbirinden farklı modelleri tanımaya ne dersiniz. Portalımızda hızlı ilaçlama yapmanızı sağlayacak makina çeşitlerini, farklı özellikteki modelleri, ilan detaylarından öğrenebilirsiniz. Sektöründe başarılı birçok firmayla sizleri bir arada buluşturuyoruz. Kısa sürede ilanları filtreleyerek ihtiyacınıza en uygun makinaya anında portalımızdan sahip olabilirsiniz.İlaçma yapmak istediiniz alana uygun , ilaçlama kapasitesi sizin ihtiyacınıza göre olan bir çok ilaçlama yapan makina çeşiti bu sayfada. Dayanıklı malzemelerden üretilmiş uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ürünleri kolayca bulabilmenize olanak sağlıyoruz. İlanlar içerisinden çekilir tip, asılır tip, polietilen tip gibi farklı çalışma modellerini görebilirsiniz.

Her kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği basit bir şekilde öğrenebilecekleri ilaçlama makinalarını sitemizden inceleyebilirsiniz. İlaç malzemesini sizin ayarladığınız şekilde ne az ne de çok miktarda değil uygulama yapmak istediğiniz miktarda kullanma olanağı sayesinde ilaç malzemesinin verimli bir şekilde tüketilmesini sağlar. Hızlı işlem yapabileceğiniz, pratik uygulamaya el verişli bir üründür. Sektöründe en başarılı firmaların en ucuz ve kaliteli ürünlerini portalımızdan inceleyebilirsiniz. Turbo motor sistemine sahip olan bu makina ilaçlama yapmak için en ideal üründür. İlaçlamayı yüksek performansla yapabilme olanağı sağlayan harika sistem sayesinde artık zaman kaybetmeden çok fazla yere hızlı bir şekilde ilaçlama yapabileceksiniz. Zararlı gazları dışarı atan turbo model ilaçlama sistemi, ilaçlama işlerinizde en büyük yardımcınız. Seri işlemler için ideal tasarımı ile çiftçilerin iş yükünü hafifletecek. İhtiyacınız olan depo kapasitesine sahip birçok modeli bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Diğer ilaçlama modellerine göre daha dayanıklı ve verimli işler ortaya çıkaran turbo model ilaçlama yapmak için tasarlanmış son teknoloji ürünlerindendir. İlan sayfamızda tüm ürünlerin teknik özelliklerini, açıklamalarını, satıcı firma iletişim bilgileri gibi tüm detaylara hemen ulaşarak lazım olan makinayı filtreleyebilirsiniz. Üretici veya satıcı firma ile iletişim  kurma noktasında size doğru ve güvenilir güncel bilgileri sunuyoruz. Sıfır, ikinciel, ucuz fiyatlı ve ödeme kolaylığı olan tüm ilaçlama yapan makinalara ait bilgiler bu sayfada. 

Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak ürünler hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan ürün  içerikleri güncel bilgilerdir. Makine özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok ürün ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır. Sitemizde üst kısımdaki arama motoru çubuğuna aradığınız makina parça, ekipman, ataşman, yedek parça, cihaz, alet ve sanayi ürünlerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz. Türkiyenin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel ürünleri en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta. Müşterinin talebini karşılayan çeşitli özelliklerde makul fiyatlara temin edilebilir. Uygulamanıza ve bütçenize uyacak şekilde kanıtlanmış ürünler ve ileri teknolojiler sayfamızda. Güvenilirlik, çok yönlülük ve hassasiyet sağlar.