Pulluk kategorisi aramanızda 43 adet ilan bulundu

3'Lü Döner Kulaklı Pulluk

Kemal Aksezgin | DP3

145.000

4'Lü Döner Kulaklı Pulluk

Kemal Aksezgin | DP4

175.000

4 Ayaklı Toprak İşleme Standart Pulluk

Alpler | SP07

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Pulluk Popüler Ürünler

Eski çağlardan bu zamana insanoğlu toprakla ilgilenmiştir. Önemli besin kaynaklarımızı edindiğimiz toprak , eskiden beri besin kaynaklarımızı yetiştirmektedir. Toprak yüzyıllardır işlenmektedir. Bazı yöntemlerle ekim , dikim , bakım işleri yapılmaktadır. Eski yöntemleri günümüzde uygulamaya kalktığımızda zaman kaybını , işçinin beden yorgunluğunu , topraktan istenilen verimin alınmaması gibi detayları da mutlaka görüyoruz. Toprakta ekim  , hasat sırasında yorulur. İnsan nasıl çalıştığında yoruluyorsa toprakta ekim , dikim , hasat , bakım gib uygulamalardan ötürü dinlenmeye , tekrar aynı işleri yapabilir hale gelmeye bir nevi uyumaya ihtiyacı vardır.

Geleneksel toprak işleme yöntemlerinin yerini artık makina kullanımı aldı ve makinalar ile toprak daha sağlıklı hale gelip , verimli mahsüller elde edilmeye başlandı. Toprağın sürülmesi de bir bakımdır. Nefes almak gibi , dinlenmek gibi . Hasattan çıkmış yorgun toprağın sürülmesi için geleneksel yöntemler yerini makina kullanımına bıraktı. Eskiden uzun zamanlar alan bu işlem artık kolay , hızlı ve hiç yorucu değil. Toprağın sürülmesi için geliştirilen birbirinden farklı makina modelleri üretilmiştir. Bu makinalar sayesinde artık mahsülünüzden daha fazla verim alacak, kalitenizden bahsettirecek ürünler üreteceksiniz. Bu toprak sürülme işlemi toprağı canlandırmak , sağlıklı  bir agribiyom ve topraktaki nemin tutulmasını sağlamak için önemlidir.

Bu makina anız çapa , tohum yatağı açma , yabancı otları temizlemek gibi işlerde kullanılır. Birden fazla işi aynı makinanın yapabilmesi ise ikinci bir makina alımından sizi kurtarır. Pek çok faydası olan makina sadece toprağa , mahsüle değil , giderlerin azaltılmasını , insan gücünün daha verimli kullanılmasını , tohumdan , mahsülden kar elde edilmesini sağlar ve giderleri minimuma , kazancı maksimuma getiren harika bir üründür. Sektöründe tecrübeli firmalar tarafından üretilmiş yüzlerce modeli portalımızdaki ilanlardan hemen inceleyebilirsiniz. 

Her kullanıcın hemen öğrenip toprak sürmeye başlayacağı şekilde basit bir tasarıma sahiptir. Harika dizaynı kullanışlı bir makinayla çalışanızı sağlar. Sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilmiş uzun yıllar kullanıma uygun makina modeli ilanlar sayfamızda. Sektöründe en başarılı firmalar pekçok farklı işlevlere sahip makinalar üretti. Her toprak yapısına , toprak alanına , çalışma hızına ,çalışma kapasitesine göre birbirinden farklı modeller üretilmişir.  3 ayaklı , 4 ayaklı , 5 ayaklı gibi daha fazla ayak kapasitesine sahip makina modelleri , Dönerli kulaklı modeller , hidrolij duyargalı modeller  , otomatik , karık açma gibi modelleri , kızaklı , diskli , asılır tip , çekilir tip modelleri olmak üzere her kullanıcının talebine cevap verecek harika makinaları bu sayfadan inceleyerek , ürün seçiminiz artık daha kolay bir şekilde gerçekleşecektir.

Teknoloji çağındayız ve hala yapılmış modeller üzerinde çalışılmakta. Yeni ve daha nitelikli her zaman daha üstün modeller geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Toprak işleme makinaları hakkında aradığınız tüm makina modellerini tarım kategorisinden inceleyerek ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Her yeni modeli anında portalımızda her gün güncellenen sayfalarımızda bulabilirsiniz. Türkiye'nin her yerinden üreticiye , satıcı ve işletmeye portalımızda sizler için hazırladığımız sayfalardan ulaşabilirsiniz. 

Yüzlerce marka ve modeli , toprak sürme işi için lazım olan kaliteli malzemelerden üretilmiş son model makinalara , kiralık ve satılık makina seçenekleri gibi detayları portalımızda sizler için hazırladığımız ilanlardan inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.