Kalite Kontrol Masası K-16

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00180370
Kategori: Kalite Kontrol Masası
Marka: Sellers
Model Tipi: K-16
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Çekle Şatış, Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Sellers Metal

Sellers Metal Konfeksiyon Malz. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ersin B.

Üstten Işıklı Eğimli Kalite Kontrol Masası

120x90cm ölçülerinde 

Yük 85cm 

Tekstil, kalite kontrol üretimin en önemli aşamalarından biridir. Kalite kontrolü yapılırken ürün kalitesini aynı düzeyde tutma amaçlanır. Kumaş, dikim gibi hataları ekarte edebilmek için gerçekleştirilen uygulamaların bütününe kalite kontrol denilir.

Üretim başlamadan önce, üretim esnasında ve üretim sonrası kalite kontrol uygulamaları gerçekleştirilir. Üretici firmalar ürünlerini kaliteli üretmek zorundadır. Kalite net bir tanımla açıklanamaz. Fakat kaliteyi belirleyen belli kriterler vardır. Ürünün üretim amacına ne kadar uygun olduğu ve müşterinin ihtiyacını ne kadar karşıladığı göz önünde bulundurulur.  Ürünlerin üretiminde hata ne kadar az olursa kazanç o kadar fazla olur. Bu nedenle tekstil ürünlerinde hatanın ya da kusurun geç fark edilmesi ise üretici firma için büyük maliyet kayıplarına neden olabilir. Kalite kontrolü aşamaları sırasıyla şu şekildedir:

  • İlk aşama kumaş ve yardımcı malzeme giriş kontrolü (Uygunluk kontrolü)
  • Pastal kontrolü
  • Kesim kontrolü
  • Gruplarda dikim kontrolü (Numuneye göre ara kontrol)
  • Ütü kontrolü
  • Son kontrol (Bitmiş ürün kontrolü)
  • Son kontrol ve ara kontrol raporu

Yukarıda sırası ile anlattığımız aşamalar, kalite kontrol hammadde deposunda kumaş ve yardımcı malzeme kontrolü ile başlayın kalite kontrolün her aşamada ne kadar büyük önem taşıdığını bize göstermektedir.

Kalite Kontrol Masası Nedir?

Kalite kontrol masaları üretimin her aşamasında büyük rol oynar. Kalite kontrolün rahat bir şekilde yapılmasını ve kumaş ya da üretimdeki hataların rahat bir şekilde incelenebilmesini sağlayan özel masalara kalite kontrol masası denilir. Bu masalar ürün çeşit ve kontrol aşamasına göre özel olarak tasarlanmıştır. Kalite kontrol masaları, ebat ve özellik olarak farklı modellerle çeşitlendirilmiştir.

Kalite Kontrol Masası Çeşitleri Nelerdir?

Kalite kontrol masası kumaş ve üretim şekline göre farklı ebat ve çeşitlerde üretilmektedir. Üstten ışıklı kalite kontrol masaları, alttan ışıklı kalite kontrol masaları, ışıksız kalite kontrol masaları, sabit kontrol masaları, eğim ayarlı kalite kontrol masaları gibi birçok çeşit ve ölçüye sahiptir. Bu masaların seçimi yapılırken ürünün hangi aşamada kontrolünün sağlanacağı ve kontrolü yapılacak ürünün çeşidi göz önünde bulundugu  sellers Tekstil Ekipmanları olarak birçok tekstil malzemesi üretmekteyiz. Siz de kaliteli hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz

Kalite Kontrol Masası K-16 Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin